MEVEK 3 455 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Zamkniete skrzynie, czasem mozna otworzyc uderzajac kolba od strzelby. Nie potrzeba wytrycha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kibot 10 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Tak, trzeba się wracać. Po kultowej misji z LENNEH obudziłem się na jakimś wyp.izdowie a kobyły nie było w okolicy.Można też go chyba w stajni zrespawnować Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 484 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Nie wierzę, jakie ameby tu piszą... Na poprzedniej stronie wszystko elegancko wyjaśnił @MeL Podczas slo-mo przyjeżdżasz celownikiem po przeciwniku/zwierzaku i pojawiają się na nim czerwone Xy. Wciskasz R2 i kule lecą tam, gdzie było zaznaczone. Następny level z ręcznym zaznaczaniem jest po to, żeby niechcący nie ustrzelić przypadkowego przechodnia, albo konia na przykład. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 839 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Dobra, wreszcie mam misję z wędka wiec oficjalnie je.bie główny wątek i tylko zwiedzamy mapę polując i łowić ryby Jakby kogoś interesowalo kiedy się wędkę zdobywa 18% fabuły, po pierwszej misji dla Marstona Edytowane 30 października 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 34 minuty temu, ornit napisał: A czym się różni ręczne oznaczanie od strzelania od razu? Muszę wciskać R1 za każdym razem kiedy najeżdżam na przeciwnika czy wystarczy przytrzymać i machać kursorem po ekranie i samo zaznaczy kiedy trafię? Jak odblokujesz manualne namierzanie jesteś Bogiem Strzelasz w to co chcesz - koleś trzyma broń? Możesz mu ją wytrącić z ręki Zamiast serii w twarz pakujesz kulkę w kapelusz który spada mu z głowy i koleś mięknie Jesteś osaczony kilkoma zbirami, każdy przyjmuje po jednej kulce między oczy Manual to precyzja i twój wybór co i jak rozegrać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 26 minut temu, XM. napisał: Jakby kogoś interesowalo kiedy się wędkę zdobywa misja z Spoiler ciuchcia? u mnie już po i dalej brak wędki Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 317 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Teraz, messer88 napisał: misja z Ukryj zawartość ciuchcia? u mnie już po i dalej brak wędki Misja u Abigail Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Narazie tylko raz ktos probowal mnie okrasc wiec nie wiem, jakby moglo to sie skonczyc inaczej, poniewaz od razu ich rozstrzelalem. Co by bylo, gdybym sie poddal ? Bedzie moment zaskoczenia ? Edytowane 30 października 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
keczu78 55 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 https://www.ppe.pl/poradniki/7344/red-dead-redemption-2-kody-do-gry-nieskonczona-amunicja-zdrowie-bron-konie.html Już kody dają na internecie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 441 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 wiem że od niej ma być ten quest, rzecz w tym że za każdym razem jak jestem w obozie nie ma nic ciekawego do powiedzenia a i ikonki z literką A też cały czas brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Godzinę temu, ornit napisał: A czym się różni ręczne oznaczanie od strzelania od razu? Muszę wciskać R1 za każdym razem kiedy najeżdżam na przeciwnika czy wystarczy przytrzymać i machać kursorem po ekranie i samo zaznaczy kiedy trafię? Nie! Przy lvl 2 jak najedziesz kursorem to on sam oznacza miejsca. Dlatego czasami oznaczy 2 x głowę + szyję nim zdążysz przejść na kolejnego przeciwnika. Przy lvl 3 nie oznacza automatycznie, tylko Ty najeżdzasz na gościa i R1 umieszczasz oznaczasz dzięki czemu możesz oznaczyć 6 typa a każdemu po jednym strzale w głowę. Godzinę temu, Faka napisał: Z tym koniem głównym to jak jest? Jak zostawisz gdzieś go na zadupiu, a jesteś we własnym obozie to koń wróci do Ciebie czy trzeba po niego zapiedalać? XD Do odzyskania w stajni. Zawsze. Jak wsiadłem do pociągu w St. Denis to czekał na stacji docelowej. Godzinę temu, Homer S napisał: Tak, trzeba się wracać. Po kultowej misji z LENNEH obudziłem się na jakimś wyp.izdowie a kobyły nie było w okolicy. Musiałem dymać taki hektar. Jeszcze jak na złość nikt w pobliżu nie jechał. Dopiero później złapałem jakiegoś frajera Ciekawostka nr 2 - dzisiaj kolega co szarpie to na Xie mówił, że miał dziwną sytuację podczas rozbijania ogniska. Podbiło do niego 2ch gości że chce się dołączyć. Po chwili wpadł 3ci ale już z gnatem i powiedział, żeby uważał bo to nie jego rejony Ja miałem zasadzkę w Rhodes na mnie, ale wieśniaki nie wiedzieli z kim zadzierają i wszyscy oglądali ziemie ryjem. Z bliska. Z dziurawym ryjem. A i zauważyłem na forach związanych z RDR2, że wszyscy nauczyli się nowego słowa: IMERSJA. Każdy teraz przeżywa imersję. BANG Ciekawostka nr 3 - nie wiem czy było. Wciśnij 2x L1 żeby schować broń, a zrobisz to Revolver Ocelot style ! Wyczytane na necie. Wieczorem sprawdzę. Edytowane 30 października 2018 przez MeL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Godzinę temu, dee napisał: Grafika trafiła od mnie podwójnie bo tak grając sobie w RDRa ostatnio stwierdziłem, że ostatnia gra jaka zrobiła na mnie tak wielkie wrażenie pod kątem realizmu itd, to był właśnie Gothic 2, jakieś 15 lat temu:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 51 minut temu, MeL napisał: nie wiem czy było. Wciśnij 2x L1 żeby schować broń, a zrobisz to Revolver Ocelot style ! Wyczytane na necie. Wieczorem sprawdzę. Działa działa tylko z jakiegoś powodu nie dało się tego w prologu zrobić także prawdziwi komboje zawsze chowają swojego gnata podwójnym tapnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 2 x L1 @Voytec mi podpowiedział i cały czas tak chowam broń albo prosta akcja, wjeżdżam do Valentine, uderzam kolesia koniem a on proste i jak wymowne "cocksucker" pewnie oglądał Sopranosów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 1 minutę temu, Słupek napisał: wymowne "cocksucker" pewnie oglądał Sopranosów Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 xd jestem prostym człowiekiem, słyszę "cocksucker" myślę Sopranos xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 jest tylko jedno cocksucka na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie znał nie oglądał deadwooda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 to polecam nadrobić jak usłyszałem pierwszy raz głos Dutcha to aż sprawdziłem, czy nie podkładał go aktor, który grał Cy Tollivera Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 zobaczysz jedno mini zadanie w valentine to od razu przypomni Ci się deadwoodzik Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 2 godziny temu, XM. napisał: Dobra, wreszcie mam misję z wędka wiec oficjalnie je.bie główny wątek i tylko zwiedzamy mapę polując i łowić ryby Jakby kogoś interesowalo kiedy się wędkę zdobywa Ukryj zawartość 18% fabuły, po pierwszej misji dla Marstona W każdej grze gdzie były różne gatunki ryb i siedziałem i łowiłem jak poyebany. Tu też można jakoś zapisywać je do kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 (edytowane) Zrobilem sobie zapalajace naboje do shotguna i strzelilem w typa w srodku domku. Padl na ziemie i oczywiscie ogien szybciutko przeniosl sie na firanki, a troche wolniej na drewniana podloge. Po chwili caly pokoj byl w plomieniach, dobrze ze mialem zejscie do ukrytego pomieszczenia w podlodze bo by chyba mogila byla xD e: tu jeszcze sie zgliszcza dopalaja Edytowane 30 października 2018 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 słodkie i niewinne "good morning uncle Arthur" od Jacka i jestem mu w stanie wybaczyć końcówkę rdr-a. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 października 2018 Kurła, wam też się tak ciężko bizony respią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi