Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

plusik za Brothers in Arms, piękna seria a HH to genialna część

Edytowane przez c0ŕ

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 419,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Wyprzedaż steam i kilka gierek już wpadło nastepne po wypłacie. To trzy w które najbardziej chciałem zagrać. Wszystkie trzy pewnie nic nie powiedzą graczowi konsolowemu a szkoda:)

PDOyqn5.jpg

Opublikowano

Z ostatnich promo x2. W RERa zawsze chciałem zagrać, bo ponoć niezły przedstawiciel RE, a i demko na wiiu nawet siadło.

wwOCVzS.jpg

DLC do AC:O tylko jedno, ale ponoć najlepsze (nic więcej raczej nie kupię do tej gierki). SP nie wydawało mi się opłacalne nawet za 120zł.

QZRTUjl.jpg

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

VsRuH5t.png

Po Soulsach czas na kolejną wspaniałą grę.

Opublikowano

Następna mała wielka gra w którą nikt nie zagra :)

36317890_1994342040605660_43906263409198

Lubię takie klimaty rogalik w kosmosie z walką w stylu darkest dungeon. Dotakowo zachwalana w pixelu i na stronie rock paper shotgun.

Opublikowano

Od razu mówię - bierz Celeste. Wziąłem Moonlightera, no i niestety trochę monotonia się wkrada i kilka głupich bugów. Warto poczekać na przecenę jednak. Celeste? Obowiązkowo.

Opublikowano
  • Autor

Zdecydowanie Celeste ponad Moonlightera, choć to dwie różne gatunkowo pozycje 

Opublikowano

Jest temat Moonlightera jakby co, więc można i tam poczytać co grający mają do powiedzenia. Ale tak jak szanowni Panowie powiedzieli już: Celeste >>>> Moonlighter. Ten drugi nie jest złą grą, ale geniusz pokroju The Binding of Isaac, Rogue Legacy czy właśnie Celeste to to nie jest.

Opublikowano

Czas w końcu odkurzyć switcha. A powód mam ku temu wyśmienity :fsg:

6P12XxK.jpg

Opublikowano

CRM4sA8.gif

Opublikowano

Ej, nie moja wina, że Nintendo ma taką a nie inną stronę informującą o zakupie :reggie:

Opublikowano

Korzystając z promocji na steam nadrobię trochę zaległości plus powspominam dobre czasy RTSów. 

333.jpg

Edytowane przez Ukukuki

Opublikowano

Małe bonusowe zakupy na poprawę nastroju:

YienS8l.jpg

CoD 2 do kolekcji. Jakoś tak mnie nostalgicznie naszło, mam nadzieję, że multi jeszcze żyje. Miałem kiedyś oryginał, ale przepadł gdzieś bez śladu - pewnie komuś pożyczyłem i już do mnie nie wrócił :frog:

No i Majesty - jedna z moich gier dzieciństwa. Ciekawe, czy czar pozostał. :)

Opublikowano
54 minuty temu, Frantik napisał:

Małe bonusowe zakupy na poprawę nastroju:

YienS8l.jpg

CoD 2 do kolekcji. Jakoś tak mnie nostalgicznie naszło, mam nadzieję, że multi jeszcze żyje. Miałem kiedyś oryginał, ale przepadł gdzieś bez śladu - pewnie komuś pożyczyłem i już do mnie nie wrócił :frog:

No i Majesty - jedna z moich gier dzieciństwa. Ciekawe, czy czar pozostał. :)

Majesty 2 wymiata! Mnie jedynka niestety ominęła a nadrabianie jest już raczej za późno. 

Opublikowano

XAMx6GW.jpg

Edytowane przez ragus

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No nie powiem jesień zapowiada się grubo

3a611534d66c49e006e4f9b28c91a22e.jpg

18698798ba445b20476f1e16783165c2.jpg

5a18eb2f80cbfcdf06faab9f26a58f28.jpg:kaz:

Opublikowano

Tak czasem kupuje głownie jednostrzałowce  na ps4 i śmieciowe gierki jak assasyny, na xboxie cała moja kolekcja to cyfra 

Opublikowano

SZACUNECZEK :hi:

Opublikowano

Bardzo ładnie