Opublikowano 18 maja 20195 l FFVII na Xboxie i to jeszcze bez bug'a z restartującą się muzyką O_o Edytowane 18 maja 20195 l przez Ins
Opublikowano 19 maja 20195 l 15 minut temu, Pupcio napisał: Pudełkowe wydanie ma się pojawić na pólkach sklepowych w czerwcu (albo lipiec, już dokładnie nie pamiętam) tego roku.
Opublikowano 26 maja 20195 l 22 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: Kurde, trzyma cenę... sam miałem wczoraj brać. A i tak jest w promo. bierz, warto
Opublikowano 30 maja 20195 l Grałem ostatnio w okolicach premiery w gołe wersje, więc z przyjemnością wrócę do tych sztosow w kompletnych wydaniach. 25zł za każdą część? Pewnie, czemu nie?
Opublikowano 30 maja 20195 l 29 minut temu, ireniqs napisał: Grałem ostatnio w okolicach premiery w gołe wersje, więc z przyjemnością wrócę do tych sztosow w kompletnych wydaniach. 25zł za każdą część? Pewnie, czemu nie? Ale ta kolekcja zawiera tylko AA i AC jeśli dobrze kojarzę.
Opublikowano 30 maja 20195 l 18 minut temu, Gumiś_JaGoDa napisał: Ale ta kolekcja zawiera tylko AA i AC jeśli dobrze kojarzę. Nie. Wszystkie 3 części. Return to Arkham ma AA i AC. Zresztą wystarczy spojrzeć na ikonkę czy opis: Edytowane 30 maja 20195 l przez ireniqs
Opublikowano 5 czerwca 20195 l UBI urządza mała wyprzedaż... niektóre pozycje warte grzechu ... może kogoś zainteresuje ...https://www.ppe.pl/news/133433/wyprzedaz-ubisoftu-z-okazji-e3-2019-przeceny-serii-borderlands-i-darmowe-polygoneer.html
Opublikowano 18 czerwca 20195 l 15 godzin temu, grzybiarz napisał: Jakby co to możemy pyknąć online kurła, ale się jaram Jak tylko nie będziesz się wstydził dołączyć do ekipy na party to jasne
Opublikowano 18 czerwca 20195 l Za(pipi)iste recenzje i porównywanie do wielkich gatunku trzeba sprawdzić
Opublikowano 18 czerwca 20195 l 17 godzin temu, Square napisał: Będzie się działo Również gotowy, moja pierwsza cyfra na premiere
Opublikowano 18 czerwca 20195 l 2 godziny temu, Square napisał: Jak tylko nie będziesz się wstydził dołączyć do ekipy na party to jasne a czym to podłączyć lepiej? Słuchawkę tą wepchać w pada, czy normalny zestaw-wielkie słuchawy na łeb zakładać? Taka mała słuchaweczka daje radę? Bo przyznam, że nie chce tego hełmofonu latem zakładać