Opublikowano 21 czerwca 20186 l plusik za Brothers in Arms, piękna seria a HH to genialna część Edytowane 21 czerwca 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Wyprzedaż steam i kilka gierek już wpadło nastepne po wypłacie. To trzy w które najbardziej chciałem zagrać. Wszystkie trzy pewnie nic nie powiedzą graczowi konsolowemu a szkoda:)
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Z ostatnich promo x2. W RERa zawsze chciałem zagrać, bo ponoć niezły przedstawiciel RE, a i demko na wiiu nawet siadło. DLC do AC:O tylko jedno, ale ponoć najlepsze (nic więcej raczej nie kupię do tej gierki). SP nie wydawało mi się opłacalne nawet za 120zł. Edytowane 22 czerwca 20186 l przez ireniqs
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Następna mała wielka gra w którą nikt nie zagra :) Lubię takie klimaty rogalik w kosmosie z walką w stylu darkest dungeon. Dotakowo zachwalana w pixelu i na stronie rock paper shotgun.
Opublikowano 26 czerwca 20186 l W dniu 24.06.2018 o 19:18, Rozi napisał: Po Soulsach czas na kolejną wspaniałą grę. Daj znać jak Ci siadła. Sam myślę między Celeste a Moonlighterem.
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Od razu mówię - bierz Celeste. Wziąłem Moonlightera, no i niestety trochę monotonia się wkrada i kilka głupich bugów. Warto poczekać na przecenę jednak. Celeste? Obowiązkowo.
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Autor Zdecydowanie Celeste ponad Moonlightera, choć to dwie różne gatunkowo pozycje
Opublikowano 26 czerwca 20186 l Jest temat Moonlightera jakby co, więc można i tam poczytać co grający mają do powiedzenia. Ale tak jak szanowni Panowie powiedzieli już: Celeste >>>> Moonlighter. Ten drugi nie jest złą grą, ale geniusz pokroju The Binding of Isaac, Rogue Legacy czy właśnie Celeste to to nie jest.
Opublikowano 27 czerwca 20186 l Ej, nie moja wina, że Nintendo ma taką a nie inną stronę informującą o zakupie
Opublikowano 28 czerwca 20186 l Korzystając z promocji na steam nadrobię trochę zaległości plus powspominam dobre czasy RTSów. Edytowane 28 czerwca 20186 l przez Ukukuki
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Małe bonusowe zakupy na poprawę nastroju: CoD 2 do kolekcji. Jakoś tak mnie nostalgicznie naszło, mam nadzieję, że multi jeszcze żyje. Miałem kiedyś oryginał, ale przepadł gdzieś bez śladu - pewnie komuś pożyczyłem i już do mnie nie wrócił No i Majesty - jedna z moich gier dzieciństwa. Ciekawe, czy czar pozostał.
Opublikowano 29 czerwca 20186 l 54 minuty temu, Frantik napisał: Małe bonusowe zakupy na poprawę nastroju: CoD 2 do kolekcji. Jakoś tak mnie nostalgicznie naszło, mam nadzieję, że multi jeszcze żyje. Miałem kiedyś oryginał, ale przepadł gdzieś bez śladu - pewnie komuś pożyczyłem i już do mnie nie wrócił No i Majesty - jedna z moich gier dzieciństwa. Ciekawe, czy czar pozostał. Majesty 2 wymiata! Mnie jedynka niestety ominęła a nadrabianie jest już raczej za późno.
Opublikowano 7 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No nie powiem jesień zapowiada się grubo
Opublikowano 7 lipca 20186 l Tak czasem kupuje głownie jednostrzałowce na ps4 i śmieciowe gierki jak assasyny, na xboxie cała moja kolekcja to cyfra