Opublikowano 3 sierpnia 20253 sie Nie, na karcie jest tylko dodatek. W pudełku jest jeszcze kod na jakieś pierdołki do podstawki XC2, ale samej base game w tym wydaniu nie ma. Edytowane 3 sierpnia 20253 sie przez bountyhunter
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 8h za mną no i jednak 3 fajniejsza fabularnie. Chociaż może dalej się bardziej wkręce. Mam wrażenie, że gra zapowiada się też na dłuższą.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):8h za mną no i jednak 3 fajniejsza fabularnie. Chociaż może dalej się bardziej wkręce. Mam wrażenie, że gra zapowiada się też na dłuższą.3 jest ogólnie lepsza
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):3 jest ogólnie lepszaNo i właśnie dlatego mi się wydaje że tu nie dotrwam do konca, ale kto wie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. dla mnie jednak 2 pozostanie grą idealną jezeli chodzi o postacie i fabułę, potem 3 i na końcu 1
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a):No i właśnie dlatego mi się wydaje że tu nie dotrwam do konca, ale kto wie.Ja grałem 2>1>3 kolejność pewnie też ma znaczenie na to co się bardziej lubi :).Do 2 jest Torna, lepsza niż podstawka (dla mnie).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, Donatello1991 napisał(a):No dlatego jeszcze ze 20h pocisne i zobacze.Xenosy się raczej gra miesiącami, spokojnie wiadomo teraz jednakże kalendarz gracza trochę martwi, trzeba wybierać mądrze :).
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jeżeli skupisz się na samej fabule, to wszystkie odsłony przejdziesz 2-3 razy szybciej, Jedynke Xeno na Switcha przeszedłem poniżej 30h (ale to grałem już któryś raz i właśnie skupiłem się tylko na main story). Edytowane 1 godzinę temu1 godz. przez chrno-x
Opublikowano 17 minut temu17 min Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):No dlatego jeszcze ze 20h pocisne i zobacze.Na którym rozdziale jesteś ?