Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

a ktos moze wrzucic liste ile tych egzotykow bedzie, bo na tych wszystkich forach jest milion postow, a nigdzie nie widze dokladnej informacji ile pukawek bedzie do zdobycia i ile jest z 1 czesci.

51 exo, 18 bronie z czego 16 nowych, 11 exo ekwipunku na klasę około połowa to nowe.

Edytowane przez iks

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 277,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

Vault of Glass był bodajże 2 tygodnie po premierze i do dzisiaj wielu sobie ledwo co z nim radzi. Nie patrzył bym na to pod tym względem. Bardziej mnie interesuje czy walki będą ciekawe, czy boss znowu będzie stał jak słup na środku pokoju, a my w niego walimy.

Opublikowano

Vault of Glass był bodajże 2 tygodnie po premierze i do dzisiaj wielu sobie ledwo co z nim radzi. Nie patrzył bym na to pod tym względem. Bardziej mnie interesuje czy walki będą ciekawe, czy boss znowu będzie stał jak słup na środku pokoju, a my w niego walimy.

Rzeczywiście sprawdziłem i był nawet tak samo bo tydzień po premierze :), może po prostu boję się o to że będzie to pusta skarbonka do której będziemy wrzucać kasę za odblokowanie końcowego produktu.

Opublikowano

Możesz po prostu gry nie kupić i zrobić tak jak kiedyś mówiłeś, bo na razie Zielu w temacie związanym z Destiny narzekasz odkąd Cię znam, a wszystko kupujesz. ;)

Opublikowano

Siemka, pytanie do Was, zamówiłem D2 ale nie grałem w 1 cześć, jaka klasa najlepiej będzie grać solo Ew. Z randomami? Preferuje walkę na dystans, z tego co widziałem na materiałach to hunter ale podobno najłatwiej go ubić :)

Opublikowano

Wielbiciele MM Toola znajdą nowy powód do orania w pvp/pve. Zainteresowanym polecam sprawdzenie D2 Strategy Guide'a na reddicie.

Opublikowano

Wielbiciele MM Toola znajdą nowy powód do orania w pvp/pve. Zainteresowanym polecam sprawdzenie D2 Strategy Guide'a na reddicie.

pyerdole, nie czytam juz tego, chce miec niespodzianke na srode :banderas:

Opublikowano

Spędziłem 3 lata z tą bronią w pvp i znowu kolejne 3 lata z nią? :D
Opublikowano

Fajnie też prezentuje się ten scout z przebijaniem tarczy u Cabali :D must have 

Opublikowano

Empiku juz wyslal :banderas: Takze bedzie grane punktualnie na blantmana :cool:

Czyli przy zamowieniu dzisiaj do 14 powinni się wyrobić z wysyłka aby doszła jutro kurierem hmm

Opublikowano

Gdzie dorwe najtaniej fizyka? 

Ceneo wskazuje 229zł + 7zł wysyłki z WWA http://aleja-gier.pl/p/1562/1811/destiny-2-ps4-playstation-4.html

W Trójmieście nie znalazłem żadnej sensownej oferty sklepów prywatnych (biednie pod tym względem, oj biednie), więc kupię standardowo w MediaExpert czy innym Saturnie.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Czyli przy zamowieniu dzisiaj do 14 powinni się wyrobić z wysyłka aby doszła jutro kurierem hmm

Jak wyślą kurierem do 16 to powinna być jutro u Ciebie.

Serwery ruszają dopiero w środę? Tak na wypadek gdyby udało mi się dorwać moją kopię wcześniej.

Ruszają o północy z 5 na 6.

Opublikowano

Jak wyślą kurierem do 16 to powinna być jutro u Ciebie.

Serwery ruszają dopiero w środę? Tak na wypadek gdyby udało mi się dorwać moją kopię wcześniej.

Ruszają o północy z 5 na 6.

Tylko to empik, więc się jednak cykam lekko ;/ Najwyżej kupi się na store.

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie Empik już wysłał. Jeśli będzie jutro do odbioru, to muszę anulować mojego digitala w Nowej Zelandii xD

Serwery powinny już działać o 14:00 czasu PL (północ w Nowej Zelandii właśnie).

Edytowane przez wrog

Opublikowano

A skąd wiadomo czy edycja pudełkowa nie będzie mieć blokady czasowej? Nie jest tak, ze serwery w danym kraju włącza się o godzinie X?

Serwery wystartują o północy. Bez względu na to czy masz digital czy grę na płycie to będziesz mógł grać dopiero od tego momentu.