Opublikowano 26 października 20195 l A czytał poprzednie posty? Nagrody ze skrzyń są dla wszystkich postaci, jak zrobisz jedną 12 wyzwań to odblokowujesz skiny dla wszystkich czterech.
Opublikowano 26 października 20195 l To tyle dobrze ale to farmienie plazm 2x dluzej niz ubicie Hunta jest irytujace. A chodzilo mnie o to ze nie moge ubic x przeciwnikow Cryo na Cryo Zane a pozniej np zabijac duchow na Moze.
Opublikowano 26 października 20195 l Najszybszy sposób to odpalenie któregoś Proving Ground, wczoraj tak zrobiłem i po jednej rundzie trwającej 6-7 minut miałem wszystkie duchy do odpalenia misji. No, ale tak jest to irytujące. Gdyby wyzwania były wspólne to nie byłoby większego problemu. Nagrody są, więc w jedną albo drugą stronę może to być zbugowane, co by mnie nie zaskoczyło.
Opublikowano 26 października 20195 l Ja duchy łapię na początku voracious canopy. Challenge z killem haunta bronią z eventu nie jest zbugowany? Wypadła mi ta snajpa stalker zresztą strasznie hujowa gdzieś i dwa razy skończyłem mu resztkę hp tym i nie zalicza. A melee Amara teraz jest kozak z tym modem, co prawda nie mam tarczy ani facepunchera anoited ale "czyste" robią robotę i tak.
Opublikowano 26 października 20195 l Ja to zrobiłem za pierwszym razem Fearmongerem więc chyba działa ok. 4 minuty temu, messer88 napisał: A melee Amara teraz jest kozak z tym modem Jest i to bardzo, na Mayhem 3 można one-punchować większość przeciwników
Opublikowano 26 października 20195 l jedyne czego mi brakuje jeszcze to White elephant, jak ktoś ma to poproszę
Opublikowano 26 października 20195 l 6 godzin temu, Square napisał: A czego używasz? Bo jak Night Hawkina to lepiej zmień na coś innego. Ja to zrobiłem przy użyciu artefaktu dodającego cryo do melee. Wpadło błyskawicznie. Co do questa to z automatu załączył mi się u każdej postaci. On jest aktywowany hot fixem, więc najlepiej poczekać chwilę w menu przy pierwszym uruchomieniu gry. Jakiś pistolet bez historii z Cryo. Przy zabijaniu postaci (ile ich tam jest, z 40-50 po drodze) zalicza jakieś 3 do 4 na jedno przejście do bossa. Te 25 ubić Captain Hunt'a to będzie pikuś przy tym Cryo
Opublikowano 26 października 20195 l 46 minut temu, messer88 napisał: jedyne czego mi brakuje jeszcze to White elephant, jak ktoś ma to poproszę Jakiś konkretny? Mam Cryo Stone i Elemental Projector z WE. 15 minut temu, Mihau_ALU napisał: Przy zabijaniu postaci (ile ich tam jest, z 40-50 po drodze) zalicza jakieś 3 do 4 na jedno przejście do bossa. To trzeba tych nawiedzonych zabijać, ale i tak powinno wpadać więcej po przejściu, więc dziwne.
Opublikowano 27 października 20195 l Jednak zrobiłem respec i Brawl Amare zmieniłem na panią Szeryf. Jest to chyba jej najpotężniejszy build, przy użyciu jednej kuli można wyczyścić całe pomieszczenie z przeciwników. Build opiera się na ekwipunku Jacobsa i wykorzystaniu overkill damage. Im więcej pojedynczych strzałów tym większy dmg zadajemy. Muszę trochę poćwiczyć, bo jest to przeciwieństwo buildu pod melee i gra się całkowicie inaczej.
Opublikowano 27 października 20195 l Ja się tak przyzwyczaiłem do walki melee z B3 że już na początku przygody z OW (oraz F4 bo na chwilę wrociłem aby dokonczyć dlc na 100%) pamięć mięśniowa robi swoje i to samo co w borderach próbuję robić w outerach i falałcie czwartym. Po chwili dopiero łapię się że to nie ta gra i że piąchy nie są tak skuteczne. Z B3 mam jeden problem bo pomimo odwiedzenia i oczyszczenia wszystkich krain, nie wpadły mi trofiki z odkryciem wszystkich lokacji. Mam tak na Eden-6.
Opublikowano 27 października 20195 l 2 minuty temu, SebaSan1981 napisał: Z B3 mam jeden problem bo pomimo odwiedzenia i oczyszczenia wszystkich krain, nie wpadły mi trofiki z odkryciem wszystkich lokacji. Mam tak na Eden-6. Jeżeli jest to mapa Floodmoor Basin to zapewne brakuje CI miejscówki na północnym-zachodzie obok Logu Typhona. Na ścianie jest mała tabliczka, trzeba do niej podejść aby wyskoczyła lokacja.
Opublikowano 27 października 20195 l Wyczyscilem cala lokacje DLC 2x Cryo Foursumem i Cryo Hexem ilosc Cryo kills 19/100 xD
Opublikowano 27 października 20195 l Może spróbuj cryo melee, jak pisałem u mnie wpadło błyskawicznie. Zresztą jak dalej będzie Ci tak szło jak teraz to akurat wpadnie razem z 25-tym ubiciem Haunta
Opublikowano 27 października 20195 l Bede musial przeniesc Cryo Sploadera na Moze i bedzie szybciej koncowo to i tak nie ma znaczenia bo zeby zabic Hunta 25 razy to bede z miesiac lekko potrzebowal
Opublikowano 27 października 20195 l Gorzej chyba będzie z loot ghostami. Nie wiem czy respią się zawsze w danym miejscu. Killami cryo się nie przejmuję bo i tak wpadnie wcześniej niż ubicie Hunta 25 razy. W sumie bossik łatwy. Łatwiejszy niż droga do niego. Pewnie nie dam rady do grudnia ogarnąć tego na M3 więc zrobi się resztę na normalu na szybko.
Opublikowano 27 października 20195 l Na M3 jest ich dość sporo, po 13 killach Hunta miałem 15 Loot Ghostów ubitych. W razie czego jest miejsce do farmienia.
Opublikowano 27 października 20195 l Melee syrenka idzie mega szybko dziś chyba z 50 wpadło killi cryo przy 3 turach z hauntem. A bossa mam 14/25 jakby do tego dodać kille z dwóch pozostałych postaci to spoko a tak już mi się powoli nie chce tego robić.
Opublikowano 28 października 20195 l Slaughterstar 3000. Jak postać ginie to czeka aż ekipa skończy turę, ale jak się wjedzie na górę to można strzelać przez bariery. To jakiś bug czy zamierzone? Na pozostałych 2-ch arenach też jest podobnie czy tylko na tej? A wracając do Cryo na ghostach to albo coś wcześniej robiłem źle, albo coś poprawili bo jak wcześniej zaliczało mi 2-3 kille tak teraz z tej samej broni po przejściu mapy wpada ich ponad 10. Kiedy poprawią oznaczanie broni na sell w ekwipunku bo już męczące jest sortowanie śmieci
Opublikowano 28 października 20195 l 5 minut temu, Mihau_ALU napisał: Slaughterstar 3000. Jak postać ginie to czeka aż ekipa skończy turę, ale jak się wjedzie na górę to można strzelać przez bariery. To jakiś bug czy zamierzone? Na pozostałych 2-ch arenach też jest podobnie czy tylko na tej? Może być tak, że się da strzelać, podobnie było w poprzednich częściach. Tutaj nie sprawdzałem, bo albo przechodziłem je solo, albo nikt nie zginął 7 minut temu, Mihau_ALU napisał: Kiedy poprawią oznaczanie broni na sell w ekwipunku bo już męczące jest sortowanie śmieci Możliwe, że w tym tygodniu razem z eventem Spooky Surprise. Jutro o 18 jest drugi epizod Borderlands Show, tam będzie mowa o nowym evencie i zapewne nadchodzących zmianach.
Opublikowano 28 października 20195 l Żaden to wyciek, te rzeczy są od tygodnia w grze, kilka osób (streamerzy chyba) miało do nich dostęp wcześniej. Dwie głowy powinny być dostępne ze Spooky Surprise tak jak w Bloody Harvest. Ciekawe kiedy naprawią NOG Mask, bo nie można tego zdobyć w grze.