Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Ok zostala mi jedna bron do kupienia w BL2/TPS zeby odblokowac te legende od Maliwana, teraz tylko pytanie czy robic to teraz, czy po premierze, szkoda ze nie podali sytuacji z levelem tej broni, bo glupio by bylo na pierwszym levelu wyrwac cos takiego.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Musisz to zrobić przed końcem trzeciego sezonu, więc zapewne przed premierą. No ja dalej obstawiam, że będzie jak w TPS, mam nadzieję, że to potwierdza jeszcze.
Opublikowano 17 sierpnia 20195 l Zamówiłem właśnie Super Deluxe na Green Man Gaming, z kodem VIP wyszło 330zł. Będzie grane.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Ehhh, ktoś wie czy jest szansa aby w empiku dali wersję Super Deluxe Edition? Były może podobne sytuacje z innymi tutułami, że inne wersje tej samej gry dodawali tuż przed premierą? Zamówiłem jakoś w czerwcu podstawkę, ale wolałbym dopłacić. Kwestia jest jeszcze taka, że kasa na koncie chyba się nie wypłaca i muszę tam coś kupić.
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Jak masz tam jakąś znajomą koleżankę to zagadaj aby Ci odłożyła i leć do sklepu od razu na premierę, mów że dopłacisz to może się załapiesz. W sumie to też zależy ile sztuk gry dostaną ale im dłużej będziesz zwlekał to mniejsze szanse na wyrwanie DeLuxe. Pozdrawiam i życzę powodzenia w wyrwaniu wypasionej wersji Btw ogladałem dziś rano gameplay B3 na kanale AngryJoe. Nie wiem skąd wytrzasnął kopię ale gameplay prezentuje się bajecznie! Edytowane 18 sierpnia 20195 l przez SebaSan1981 Dodatkowa zawartość posta
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Znikąd. Nie wytrzasnął żadnej kopii bo gdyby tak było to miałby już FBI na chacie. Zaprosili go i grał w prawie ukończona wersje. Tak jak mnóstwo innych youtuberow
Opublikowano 18 sierpnia 20195 l Godzinę temu, - V - napisał: Znikąd. Nie wytrzasnął żadnej kopii bo gdyby tak było to miałby już FBI na chacie. Zaprosili go i grał w prawie ukończona wersje. Tak jak mnóstwo innych youtuberow Akurat AJ ma B3 na chacie - przywieźli mu ludzie z Gearbox
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 22 godziny temu, wodny1988 napisał: Przez tyle czasu biegają w tym filmiku bez action skilla. Zgroza. Heh yep W dniu 17.08.2019 o 02:03, Square napisał: Musisz to zrobić przed końcem trzeciego sezonu, więc zapewne przed premierą. No ja dalej obstawiam, że będzie jak w TPS, mam nadzieję, że to potwierdza jeszcze. W TPS shotgun Bullpup mordowal wszystko na starcie ale mozna bylo go po prostu nie brac.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Teraz już wiem, że na pewnie zagram albo Amara albo Fl4k. Wybór będzie ciężki. Chociaż będę miał czas by przemyśleć, bo na premierę raczej nie biorę.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l W dniu 18.08.2019 o 14:00, Wredny napisał: Akurat AJ ma B3 na chacie - przywieźli mu ludzie z Gearbox Ale dalej Voytec ma rację, że jest to ta sama wersja builda, z którą do czynienia mieli inni youtuberzy/streamerzy, a konkretnie to pokaz gameplayu FL4Ka. Nie jest to pełna wersji gry. 4 godziny temu, Kazub napisał: W TPS shotgun Bullpup mordowal wszystko na starcie ale mozna bylo go po prostu nie brac. Ja nie mówię o bonusach na start dostępnych za granie w BL1/BL2 na poprzedniej generacji tylko mechanikę pobierania nowego lootu poprzez SHIFT kody albo program VIP. W BL2 zawsze dostaje się wersję na levelu pierwszej załadowanej postaci, natomiast w TPS wszystko ląduje w odpowiedniej maszynie w Concordii i sam decydujesz kiedy chcesz pobrać dany egzemplarz. Jako, że BL3 szykuje się jako tytuł usprawniający każdy aspekt poprzedników to liczę, że będzie w tej kwestii zasada jak w TPS, ale na chwilę obecną nie jest to potwierdzone, więc losy tego legendarnego smg Maliwana za zakupy sprzętu w VIP nie są jasne. 12 minut temu, SetoPL napisał: Chociaż będę miał czas by przemyśleć, bo na premierę raczej nie biorę. Czyżby oczekiwanie na Steam? Edytka: na InsideXbox będzie jakiś materiał z BL3.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Godzinę temu, Square napisał: Zaraz w domu odpalam, ale na Instagramie piszo, że guide prowadzi Lilith? A gdzie Sir Hammerlock ja się pytam?
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 4 minuty temu, - V - napisał: A gdzie Sir Hammerlock ja się pytam? Oglądaj
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 12 minut temu, Farmer napisał: Już po pokazie? Nic nowego nie było,tylko ogólnie znane już info jak VH i planety. Może na tej konfie o 20 będzie coś więcej. Ogólnie to na sieci jest jeszcze cutscenka Lilith vs Calypso, ale z wiadomych względów jej nie wrzucałem
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Martwią mnie te planety... Oby nie było z nimi jak ze światami w GoW - trzy większe sekcje podzielone na kilka mniejszych i tyle. Pandora w 2 była mocno zróżnicowana, Elpis z Pre-Sequela już nieco mniej ale wiadomo - taki charakter satelity Pandory. Pandora, bagna i miasto prezentują się bogato i oby na tym się nie skończyło.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Z Athen jeszcze nie było jako takiego gameplayu, jedynie pojedyncze skrawki w zwiastunach. Ogólnie to samej gry widzieliśmy tylko kawałek, wiec powinno być dobrze.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 3 godziny temu, Square napisał: Ale dalej Voytec ma rację, że jest to ta sama wersja builda, z którą do czynienia mieli inni youtuberzy/streamerzy, a konkretnie to pokaz gameplayu FL4Ka. Nie jest to pełna wersji gry. Ja nie mówię o bonusach na start dostępnych za granie w BL1/BL2 na poprzedniej generacji tylko mechanikę pobierania nowego lootu poprzez SHIFT kody albo program VIP. W BL2 zawsze dostaje się wersję na levelu pierwszej załadowanej postaci, natomiast w TPS wszystko ląduje w odpowiedniej maszynie w Concordii i sam decydujesz kiedy chcesz pobrać dany egzemplarz. Jako, że BL3 szykuje się jako tytuł usprawniający każdy aspekt poprzedników to liczę, że będzie w tej kwestii zasada jak w TPS, ale na chwilę obecną nie jest to potwierdzone, więc losy tego legendarnego smg Maliwana za zakupy sprzętu w VIP nie są jasne. Czyżby oczekiwanie na Steam? Edytka: na InsideXbox będzie jakiś materiał z BL3. Chodzi ci, że najpierw będzie na Epic? Mi ta wojenka śmieszy i dla mnie bez znaczenia gdzie wychodzi. Większość gier i tak na PS4 biorę. Nie kupię, bo szczerze nie do końca jestem pewien czy warto zamawiać preorder. Wole poczekać.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 12 minut temu, SetoPL napisał: Nie kupię, bo szczerze nie do końca jestem pewien czy warto zamawiać preorder. Wole poczekać. Jeżeli zastanawiasz się nad wersją Super Deluxe to po premierze ma ona podobno być droższa o 20%.
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l Jedna z wielu aktywności po skończeniu gry. Aż do premiery mają wrzucać regularnie nowe informacje odnośnie end-game'u. Jeszcze filmik https://www.ign.com/videos/2019/08/19/borderlands-3-a-full-match-of-proving-grounds-gameplay-ign-first
Opublikowano 19 sierpnia 20195 l 14 godzin temu, Square napisał: Jeżeli zastanawiasz się nad wersją Super Deluxe to po premierze ma ona podobno być droższa o 20%. A to już bardzo pomocna informacja chociaż z tego pakietu tylko mnie DLC interesuje. Reszta to kosmetyczne dodatki. Rozumiem, że to głównie o te DLC chodzi z tą cena? A macie jakiś sprawdzony sklep w PL? I szczerze nie macie obawy o jakość gry? Edytowane 20 sierpnia 20195 l przez SetoPL