Opublikowano wczoraj o 14:30 1 dzień W sensie przy cenach?Ta karta to chyba po prostu oznaczenie, że można kupować właśnie kody/karty prezentowe.
Opublikowano wczoraj o 14:43 1 dzień Jak sobie klikniesz to oznaczenie karty, to wyskakuje taki popup mówiący, jak kupić tę grę w tym kraju. Ale to tylko ogólniki.W FAQ legenda jest taka:
Opublikowano wczoraj o 15:11 1 dzień Czytac to umiem xd Bardziej mi chodzi o to czy revolut/polska karta dziala w zagranicznych eshopach, bo widzialem, ze ktos wczesniej o zakupie z rpa wspominal.
Opublikowano wczoraj o 15:16 1 dzień w RPA dziala, gdzie indziej nie sprawdzałem.editZamienilem na ZARy przed zakupem, nie wiem czy to ma znaczenie Edytowane wczoraj o 15:17 1 dzień przez voi tekku
Opublikowano wczoraj o 22:06 1 dzień 11 godzin temu, ogqozo napisał(a):Wszyscy jęczą na zbyt łatwe walki w necie, dla mnie są ciekawe, w sam raz dla prostaka jak ja, a czasem nawet coś trzeba robić, z racji na sporą liczbę przeciwników albo bossa walącego w naszą bazę trzeba imo dość mocno optymalizować tury, by uniknąć obrażeń.Ta gra jest tak długa, że bym się zesrał, jakby jeszcze trzeba było kombinować nad tymi walkami.... Co w sumie faktycznie może opisać moje doświadczenie z wieloma taktycznymi RPG-ami.To kompletny moloch opowieści, który ma 100 zakończeń, a samo pierwsze "standardowe" przejście gry zajmuje kilkadziesiąt godzin. Ktoś chcący zrobić "100%" musi odłożyć co najmniej okolice 150-200 godzin. Dla mnie walki są fajne jako element opowieści, rzadko można faktycznie zginąć, ale nadal można być w nim lepszym, opracowywać perfekcyjne ruchy, mamy sporo przeciwników i sporo postaci i różne możliwe podejścia na to, jak rozwiązać walkę, więc jak ktoś chce, to jest czymś się zająć, chociaż no nie jest to Jeanne d'Arc.Lubię czytać Twoje posty w tym temacie, chociaż portfel na tym bardzo cierpi...Standardowo nic o grze nie wiedziałem, ściągnąłem demo i wiem że chce ją mieć! Dzięki!Przy okazji na estorze Dragon Quest XI S DE - podobno jedna z najlepszych części w historycznie niskiej cenie - 84 zł, no i Neo the world end with you za 99, obydwie na mojej liście, ale @Daffy obrzydza!
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 17 hours ago, voi tekku said:editZamienilem na ZARy przed zakupem, nie wiem czy to ma znaczenieNie powinno mieć. Ostatnio kupiłem 2 gry na Switcha 2 przy użyciu karty Revolut i przeszło bez problemu.(Hogwarts Legacy wyszło za 37 zł dzięki sztuczce z grą fizyczną ),
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jeszcze większy cebulak niż normalni ludzie, winszuję xDJa za dawnych czasów jeszcze przed agresją Rosji na Ukrainę kupowałem w Rosji. Pamiętam, że kurde Diablo III wyszło jakieś 62 zł. Piękne czasy xdZ tego co wiem to ze zmianą regionów jedyny problem jest taki, że jeśli kupi się gift carda i zostanie na nim jakieś 5 centów czy cokolwiek innego, to nie można zmienić regionu dopóki się tego nie wyzeruje? Ale aż tak mi się bawić nie chciało nigdy. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Szwed
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Tak jest chyba z niektórymi regionami, nie ze wszystkimi. Miałem tak z USA, gdzie właśnie zostało mi kilka centów i musiałem pisać z czynnym żalem do Nintendo, żeby mi przywrócili region na Polskę ;].