Skocz do zawartości

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

Opublikowano

W sensie przy cenach?

image.png

Ta karta to chyba po prostu oznaczenie, że można kupować właśnie kody/karty prezentowe.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 411,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Jak sobie klikniesz to oznaczenie karty, to wyskakuje taki popup mówiący, jak kupić tę grę w tym kraju. Ale to tylko ogólniki.

W FAQ legenda jest taka:
image.png

Opublikowano

Czytac to umiem xd Bardziej mi chodzi o to czy revolut/polska karta dziala w zagranicznych eshopach, bo widzialem, ze ktos wczesniej o zakupie z rpa wspominal.

Opublikowano

w RPA dziala, gdzie indziej nie sprawdzałem.

edit

Zamienilem na ZARy przed zakupem, nie wiem czy to ma znaczenie

Edytowane przez voi tekku

Opublikowano
11 godzin temu, ogqozo napisał(a):

Wszyscy jęczą na zbyt łatwe walki w necie, dla mnie są ciekawe, w sam raz dla prostaka jak ja, a czasem nawet coś trzeba robić, z racji na sporą liczbę przeciwników albo bossa walącego w naszą bazę trzeba imo dość mocno optymalizować tury, by uniknąć obrażeń.

Ta gra jest tak długa, że bym się zesrał, jakby jeszcze trzeba było kombinować nad tymi walkami.... Co w sumie faktycznie może opisać moje doświadczenie z wieloma taktycznymi RPG-ami.

To kompletny moloch opowieści, który ma 100 zakończeń, a samo pierwsze "standardowe" przejście gry zajmuje kilkadziesiąt godzin. Ktoś chcący zrobić "100%" musi odłożyć co najmniej okolice 150-200 godzin. Dla mnie walki są fajne jako element opowieści, rzadko można faktycznie zginąć, ale nadal można być w nim lepszym, opracowywać perfekcyjne ruchy, mamy sporo przeciwników i sporo postaci i różne możliwe podejścia na to, jak rozwiązać walkę, więc jak ktoś chce, to jest czymś się zająć, chociaż no nie jest to Jeanne d'Arc.

Lubię czytać Twoje posty w tym temacie, chociaż portfel na tym bardzo cierpi...

Standardowo nic o grze nie wiedziałem, ściągnąłem demo i wiem że chce ją mieć! Dzięki!

Przy okazji na estorze Dragon Quest XI S DE - podobno jedna z najlepszych części w historycznie niskiej cenie - 84 zł, no i Neo the world end with you za 99, obydwie na mojej liście, ale @Daffy obrzydza! ;)

Opublikowano

Nie przejmuj się ja tylko obiektywnie obrzydzam

Opublikowano

Neo na szczęście jest demo I rzeczywiście lekki sleeper.

Opublikowano
17 hours ago, voi tekku said:

edit

Zamienilem na ZARy przed zakupem, nie wiem czy to ma znaczenie

Nie powinno mieć. Ostatnio kupiłem 2 gry na Switcha 2 przy użyciu karty Revolut i przeszło bez problemu.

(Hogwarts Legacy wyszło za 37 zł dzięki sztuczce z grą fizyczną cebula),

Opublikowano

Jeszcze większy cebulak niż normalni ludzie, winszuję xD

Ja za dawnych czasów jeszcze przed agresją Rosji na Ukrainę kupowałem w Rosji. Pamiętam, że kurde Diablo III wyszło jakieś 62 zł. Piękne czasy xd

Z tego co wiem to ze zmianą regionów jedyny problem jest taki, że jeśli kupi się gift carda i zostanie na nim jakieś 5 centów czy cokolwiek innego, to nie można zmienić regionu dopóki się tego nie wyzeruje? Ale aż tak mi się bawić nie chciało nigdy.

Edytowane przez Szwed

Opublikowano

Tak jest chyba z niektórymi regionami, nie ze wszystkimi. Miałem tak z USA, gdzie właśnie zostało mi kilka centów i musiałem pisać z czynnym żalem do Nintendo, żeby mi przywrócili region na Polskę ;].