Opublikowano 24 stycznia24 sty witam, mam maly, a moze i duzy problem, mianowicie kupilem uzywanego switcha, wszystko ok, tylko ze lezal blisko m-c i nie mialem czasu sie mu przyjrzec, teraz gdy kupilem troche gier postanowilem pograc i jest lipa, poniewaz na konsoli jest parental control i nic bez pinu nie moge zrobic. chcialem przywrocic ustawienia fabryczne, ale tez pin... kontrola rodzica jest ustawiona na 1h dziennie. co mozna w tym przypadku zrobic, z poprzednim wlascicielem nie mam mozliwosci zadnego kontaktu
Opublikowano 27 stycznia27 sty dobra, uporalem sie z tym, poszperalem troche i znalazlem dane do mojego dawnego konta, wywolalem master key czy jakos tak poprzez nr seryjny konsoli, wszystko hula, switch odblokowany i mozna bylo formatowac
Opublikowano 31 stycznia31 sty Czy switcha lite trzeba ładować tylko oryginalną ładowarką czy można zwykłą od telefonu 5V 3A?
Opublikowano 31 stycznia31 sty 1 godzinę temu, Symeon_88 napisał(a): Czy switcha lite trzeba ładować tylko oryginalną ładowarką czy można zwykłą od telefonu 5V 3A? Swojego lita ładuje tylko ładowarka do telefonu
Opublikowano 11 maja11 maj WitamJestem całkowicie zielony w NintendoChcę kupić dla 6 letniego syna1)jaki Mario działa na kierownicy i jest najmniej frustrujący?2)można grac na dwie kierownice?3)jaki polecacie grip na zdalna , na joy nie może grać (szybko padną)?Jest używany OLED na gwarancji do końca roku z limitowanym nitro deckiem za 1100 - warto się interesować czy lepiej kupić na Amazonie za 1350 i dokupić jakiś skull?Z góry dziękuję za odpowiedź
Opublikowano 11 maja11 maj W sensie... Mario Kart? Ogólnie mało gier obsługuje kierownice, nawet jeśli się w nich jeździ (inne gry w stylu Mario Karta, jak Crash i Sonic, nie obsługują, z tego co wiem, na Switchu). Mario Kart 8 to jedyna gra z Mario, że się jeździ.Można grać w Mario Kart na dwie kierownice. Jeśli chodzi ci o podłączane kablem kierownice, to Switch ma w docku trzy wejścia USB, działają też zewnętrzne huby. W przypadku sterowania ruchowego przez joycona albo kierownicę że wsadzasz joycona, można ustawić każdemu graczowi osobno, czy ma włączone sterowanie ruchowe czy nie.Niezbyt rozumiem trzecie pytane. Grip na zdalna? I czemu nie może grać? Chodzi o jeden grip trzymający oba joycony naraz, jak oryginalny tylko lepszy kształt? PowerA ma taki. Do trzymania jednego joycona osobno poziomo? Fastsnail takie robi, z grubą gumową obudową. Coś by podłączyć fizycznie do Switcha, ZAMIAST joyconów? Tutaj faworytem większości osób jest Split Pad od Hori. Grać bezprzewodowo na czymś zupełnie innym? Najlepszy pad do konsoli to Pro Controller od Nintendo.
Opublikowano 11 maja11 maj Czyli mam kupić Mario kartA o grip to chodzi o coś takiego jak nitro deck żeby zastępuje joye
Opublikowano 22 maja22 maj W dniu 11.05.2025 o 20:59, ogqozo napisał(a):W sensie... Mario Kart? Ogólnie mało gier obsługuje kierownice, nawet jeśli się w nich jeździ (inne gry w stylu Mario Karta, jak Crash i Sonic, nie obsługują, z tego co wiem, na Switchu). Mario Kart 8 to jedyna gra z Mario, że się jeździ.Można grać w Mario Kart na dwie kierownice. Jeśli chodzi ci o podłączane kablem kierownice, to Switch ma w docku trzy wejścia USB, działają też zewnętrzne huby. W przypadku sterowania ruchowego przez joycona albo kierownicę że wsadzasz joycona, można ustawić każdemu graczowi osobno, czy ma włączone sterowanie ruchowe czy nie.Niezbyt rozumiem trzecie pytane. Grip na zdalna? I czemu nie może grać?Chodzi o jeden grip trzymający oba joycony naraz, jak oryginalny tylko lepszy kształt? PowerA ma taki. Do trzymania jednego joycona osobno poziomo? Fastsnail takie robi, z grubą gumową obudową. Coś by podłączyć fizycznie do Switcha, ZAMIAST joyconów? Tutaj faworytem większości osób jest Split Pad od Hori. Grać bezprzewodowo na czymś zupełnie innym? Najlepszy pad do konsoli to Pro Controller od Nintendo.Dzięki za podpowiedź odnośnie split pad hori chociaż cały czas waham się co do skull neo grip Jaka folie byś polecil jest tego tyle - na Amazonie najbardziej polecają 4 calowy zestaw szkła hartowanego Sam bym to założył czy lepiej iść do punktu np z telefonami?
Opublikowano 22 maja22 maj Miałem różne problemy ze Switchami przez te 8 lat intensywnego używania, ale jakoś nigdy nie zakładałem szkła, nie wydaje mi się to potrzebne, bo nie gram idąc jednocześnie ruchliwą ulicą ani nic.Co zawsze uważałem za konieczne dla mnie, to folia matująca amFilm. Serio jak ją zdejmowałem, to mijało może parę dni, jak trafiałem na takie warunki, że uznałem ją znowu za konieczność. Kupowałem wiele naraz, bo główny koszt to była wysyłka z USA (chociaż pewnie dobry serwis może wziąć taką folię z innej edycji, które znacznie łatwiej dostać w Polsce, i przyciąć na wymiary Switcha, ale ja nie umiem się w to bawić). Mimo zaawansowanego osprzętu dodawanego do folii, nadal ciężko mi się ją zakładało, efekt nigdy nie był idealny co do milimetra, ale jakiś tam bąbel na krawędzi widoczny tylko przy czarnym ekranie mnie nie obchodził. To serio wszystko, co osobiście mogę powiedzieć na ten temat.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jakiś tańszy od pro pad byście polecili? Dzisiaj kupiłem switch OLED i te joy cony takie małe , gałki aż się boję moimi łapami za mocno dotykać Nawet przenośnie na wakacjach będę z synem grał na padzie tylko nie wiem czy inne poza pro coś warte