Skocz do zawartości

"Zielony jak ta trawa" - Switch Ver.

Featured Replies

Opublikowano

pad do ps4 tyle trzyma, nie wiem o co to narzekanie xd

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 184,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sven Froost
    Sven Froost

Gram od roku na Xboxie glownie w CoDa, Forze i kilka innych sieciowek a na Switchu od kiedy znowu kupilem nie przeszedlem ani jednej gry. Mam ich duzo ale gram w gry online typu CoD bo po latach gry n

• Micro SD

• To już tak nie działa. Tzn, układ sterujący odcina prąd. Jest to już od dawna dobrze opracowane, patrz na smartfony - nie nagrzewają się jak długo są na ładowarce po pełnym naładowaniu. Natomiast bate

Opublikowano

Ile trzyma bateria w moim switchu ? przy prawie minimalnym podświetleniu ( nie za ciemno i nie za bardzo jasno ) w Zeldzie i Lego" Tajny Agent tak 2-3 godzinny bo dokładnie oczywiście nie sprawdzałem ale będzie gdzieś tak czasowo jak wyżej napsiałem.

Opublikowano

Jak kiedyś grałem w Blaster Master Zero w samolocie i trybie samolotowym, to policzyłem, że bateria mogłaby wytrzymać na 5-6h.

Opublikowano

W Zeldzie powinno ponad 3 godzin ci chodzić sprawdź jeszcze czy jak dobijesz do 0% baterii czy nie będziesz mógł grać dalej. Bo pomimo pacha który miał naprawić wskaźnik % baterii zdarzą się że można grac dalej. Ja wczoraj na 1% grałem 40 min w steamworld dig 2. 

Opublikowano

Trzeba pamiętać, że te tytuły nie stresują CPU i GPU a to jest mobilny chipset z zaawansowanym zarządzaniem energii. Master Blaster Zero będzie działać sporo dłużej niż Zelda czy Kórliki.

Opublikowano

Oczywiście wyłączenie wifi, też przedłuża żywotność baterii.

Opublikowano

A tak z ciekawości :D

Jak czyścicie docka w środku z kurzu? :D Bo trochę się tego zbiera tam a nie uśmiecha mi się odpinać kable aby go wyczyścić :D Śmieszne pytanie ale takie życiowe ;)

Opublikowano
  • Autor

nie czyszcze. przecieram tylko na zewnatrz 

Opublikowano

Sprężone powietrze do środka i po sprawię tylko po przeciwnej stronie trzymaj wilgotną szmatkę żeby złapać cały syf z środka.

Opublikowano

Ja lubie dmuchnąć czasem w środku a tak to robie jak Rayos czyli przecieram z kurzu na zewnątrz.

Opublikowano

Jak poznać że konkretna konsola nie jest z "lauchowego" rzutu? Wogóle to N poprawiło te wszystkie fakapy o których mówilo się tuż po premierze?

edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :(

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :(

Bundle z Mario&Rabbids też już nie mają problemu z joy-con'ami.

Opublikowano

Bundle z Mario&Rabbids też już nie mają problemu z joy-con'ami.

Nie wiem o jakich problemach mówisz - ale mam taką wersję i lewy joycon ma tak głośną wibrację, że serio rozważam odsyłanie na gwarancję

Opublikowano

Własnie się trochę wgłebiłem w temat i podobno to jak zwykle w tego typu sprawach bywa zwyła (pipi) burza. Podobno w starszych wersjach konsoli lewy joy con potrafi na chwilę stracić sygnał. Pomijając już fakt, że ma to miejsce w jednym przypadku na pierdyliard to jeszcze joy con musi być bardzo daleko od konsoli.

Opublikowano

Nie. Wystarczyło być blisko i go zasłonić ręką. Antena była źle izolowana. Natomiast można poprawić samemu za 5 zł.

Opublikowano

Pomijając już fakt, że ma to miejsce w jednym przypadku pierdyliard

Nie. Na samym forumku z kilkunastu osob, ktore regularnie pisza w tematach Switchowych, dobrych 5-6 mialo ten problem. Odsetek byl spory.

to jeszcze joy con musi być bardzo daleko od konsoli

Nie xD mam konsolke max 2m od miejsca, gdzie siedze i gubilo nawet kiedy niczym sie go nie zaslanialo. Nie tylko ja tak mialem.

Opublikowano

Mam nadzieję, że mi padnie Switch dzień przed końcem gwarancji i dzień po tym jak dadzą możliwość kopiowania saveów. Też mam problem z lewym joyconem, koleś nawet zaproponował mi wymianę konsoli, tylko szkoda mi saveów.

Opublikowano

Mam nadzieję, że mi padnie Switch dzień przed końcem gwarancji i dzień po tym jak dadzą możliwość kopiowania saveów. Też mam problem z lewym joyconem, koleś nawet zaproponował mi wymianę konsoli, tylko szkoda mi saveów.

Czemu sam sobie tego nie naprawisz?

Opublikowano

Nie chce mi się chodzić za tą gąbką, poza tym musiałbym też załatwić śrubokręt z taką końcówką. Mi to w sumie nie przeszkadza, byłem zapytać z ciekawości, myślałem że sklep się tym zajmuje i wyśle samego joycona gdzie trzeba.

Opublikowano

Ktoś gdzieś ostatnio wspominał o takim kablu, który wkłada się do doka i można podłączać Switcha pod TV bez wkładania go faktycznie do doka. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było. Kojarzy ktoś o czym mówię i mógłby mnie nakierować skąd to brał?

Opublikowano

Koleś non stop spammuje tym kablem we wszystkich tematach na forumku i niektórzy dalej nie ogarniają :D

A tak na serio, podbij do niego, na pewno Ci pomoże.

Opublikowano

Ktoś gdzieś ostatnio wspominał o takim kablu, który wkłada się do doka i można podłączać Switcha pod TV bez wkładania go faktycznie do doka. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było. Kojarzy ktoś o czym mówię i mógłby mnie nakierować skąd to brał?

Strona 301 w Nintendo switch - temat główny -- sam ostatnio szukałem, to wiem ;)