Opublikowano 10 października 20177 l Ile trzyma bateria w moim switchu ? przy prawie minimalnym podświetleniu ( nie za ciemno i nie za bardzo jasno ) w Zeldzie i Lego" Tajny Agent tak 2-3 godzinny bo dokładnie oczywiście nie sprawdzałem ale będzie gdzieś tak czasowo jak wyżej napsiałem.
Opublikowano 10 października 20177 l A bo mam bol dupy, ze tylko 3h trzyma. Wszystko ok z twoim Switchem.
Opublikowano 10 października 20177 l Jak kiedyś grałem w Blaster Master Zero w samolocie i trybie samolotowym, to policzyłem, że bateria mogłaby wytrzymać na 5-6h.
Opublikowano 11 października 20177 l W Zeldzie powinno ponad 3 godzin ci chodzić sprawdź jeszcze czy jak dobijesz do 0% baterii czy nie będziesz mógł grać dalej. Bo pomimo pacha który miał naprawić wskaźnik % baterii zdarzą się że można grac dalej. Ja wczoraj na 1% grałem 40 min w steamworld dig 2.
Opublikowano 11 października 20177 l Trzeba pamiętać, że te tytuły nie stresują CPU i GPU a to jest mobilny chipset z zaawansowanym zarządzaniem energii. Master Blaster Zero będzie działać sporo dłużej niż Zelda czy Kórliki.
Opublikowano 11 października 20177 l A tak z ciekawości :D Jak czyścicie docka w środku z kurzu? :D Bo trochę się tego zbiera tam a nie uśmiecha mi się odpinać kable aby go wyczyścić :D Śmieszne pytanie ale takie życiowe ;)
Opublikowano 12 października 20177 l Sprężone powietrze do środka i po sprawię tylko po przeciwnej stronie trzymaj wilgotną szmatkę żeby złapać cały syf z środka.
Opublikowano 12 października 20177 l Ja lubie dmuchnąć czasem w środku a tak to robie jak Rayos czyli przecieram z kurzu na zewnątrz.
Opublikowano 12 października 20177 l Jak poznać że konkretna konsola nie jest z "lauchowego" rzutu? Wogóle to N poprawiło te wszystkie fakapy o których mówilo się tuż po premierze? edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :( Edytowane 12 października 20177 l przez Ryo-San
Opublikowano 13 października 20177 l edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :( Bundle z Mario&Rabbids też już nie mają problemu z joy-con'ami.
Opublikowano 13 października 20177 l edit: ok już poczytałem. Najlepiej kupić bundla ze Splatoonem 2, tylko po ch.uj mi Splaltoon2 :( Bundle z Mario&Rabbids też już nie mają problemu z joy-con'ami. Nie wiem o jakich problemach mówisz - ale mam taką wersję i lewy joycon ma tak głośną wibrację, że serio rozważam odsyłanie na gwarancję
Opublikowano 13 października 20177 l Własnie się trochę wgłebiłem w temat i podobno to jak zwykle w tego typu sprawach bywa zwyła (pipi) burza. Podobno w starszych wersjach konsoli lewy joy con potrafi na chwilę stracić sygnał. Pomijając już fakt, że ma to miejsce w jednym przypadku na pierdyliard to jeszcze joy con musi być bardzo daleko od konsoli.
Opublikowano 13 października 20177 l Nie. Wystarczyło być blisko i go zasłonić ręką. Antena była źle izolowana. Natomiast można poprawić samemu za 5 zł.
Opublikowano 13 października 20177 l Pomijając już fakt, że ma to miejsce w jednym przypadku pierdyliard Nie. Na samym forumku z kilkunastu osob, ktore regularnie pisza w tematach Switchowych, dobrych 5-6 mialo ten problem. Odsetek byl spory. to jeszcze joy con musi być bardzo daleko od konsoli Nie xD mam konsolke max 2m od miejsca, gdzie siedze i gubilo nawet kiedy niczym sie go nie zaslanialo. Nie tylko ja tak mialem.
Opublikowano 13 października 20177 l Mam nadzieję, że mi padnie Switch dzień przed końcem gwarancji i dzień po tym jak dadzą możliwość kopiowania saveów. Też mam problem z lewym joyconem, koleś nawet zaproponował mi wymianę konsoli, tylko szkoda mi saveów.
Opublikowano 13 października 20177 l Mam nadzieję, że mi padnie Switch dzień przed końcem gwarancji i dzień po tym jak dadzą możliwość kopiowania saveów. Też mam problem z lewym joyconem, koleś nawet zaproponował mi wymianę konsoli, tylko szkoda mi saveów. Czemu sam sobie tego nie naprawisz?
Opublikowano 13 października 20177 l Nie chce mi się chodzić za tą gąbką, poza tym musiałbym też załatwić śrubokręt z taką końcówką. Mi to w sumie nie przeszkadza, byłem zapytać z ciekawości, myślałem że sklep się tym zajmuje i wyśle samego joycona gdzie trzeba.
Opublikowano 15 października 20177 l Ktoś gdzieś ostatnio wspominał o takim kablu, który wkłada się do doka i można podłączać Switcha pod TV bez wkładania go faktycznie do doka. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było. Kojarzy ktoś o czym mówię i mógłby mnie nakierować skąd to brał?
Opublikowano 15 października 20177 l Koleś non stop spammuje tym kablem we wszystkich tematach na forumku i niektórzy dalej nie ogarniają :D A tak na serio, podbij do niego, na pewno Ci pomoże.
Opublikowano 15 października 20177 l Ktoś gdzieś ostatnio wspominał o takim kablu, który wkłada się do doka i można podłączać Switcha pod TV bez wkładania go faktycznie do doka. Nie mogę sobie przypomnieć gdzie to było. Kojarzy ktoś o czym mówię i mógłby mnie nakierować skąd to brał? Strona 301 w Nintendo switch - temat główny -- sam ostatnio szukałem, to wiem ;)