Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront II

Featured Replies

• Odpowiedzi 559
  • Wyświetleń 50,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra jest bardzo dobra, żadnego problemu z OP bohaterami, ani graczami obładowanymi kupionymi kartami nie ma.   Przegięta nagonka na dobry kawał kodu i mało inwazyjne, opcjonalne mikropłatnoś

• jeśli ktoś chce podręcznikowy przykład systemu P2W to polecam sobie poczytać o historii gry Battlefield Heroes (zależność wydawców zupełnie przypadkowa.... hehehe)   ja krytykuje mikropłatno

• Heviro (Fanboy BDG)
    Heviro (Fanboy BDG)

Dranztzell. Każdy wie ,że z Joe wychodzi czasem kompletny ignorant i idiota. Taki bardziej zaawansowany niedzielak. Ba jak był przy premierze W2 na X360 dało się z nim pogadać, wydawał się być takim k

Opublikowano

Oby tryb multi też doczekał się apgrejdów względem ostatniego battlefronta np podziału na klasy, singla też chętnie sprawdzę jako fan SW ale podejrzewam że gra będzie dalej nastawiona na mp i kampania będzie tu dodatkiem na kilka h.

Opublikowano

Biorę day one, tak jak i w przypadku Battlefront 1 day one było brane, wieloletni fan SW to i tak musi być, największy plus to kampania, oby nie było takiej krótkiej jak w przypadku BF1  :ninja:

Edytowane przez Faka

Opublikowano

wygląda lepiej niż prequele

Opublikowano

Linki z #1 już nie działają, gdyby ktoś znalazł podajcie, chciałem jeszcze raz zobaczyć na spokojnie.

Cały ma być puszczony 15 kwietnia o 20.30.

Opublikowano

Linki z #1 już nie działają, gdyby ktoś znalazł podajcie, chciałem jeszcze raz zobaczyć na spokojnie.

Cały ma być puszczony 15 kwietnia o 20.30.

Wejdź na yt lub dailymotion i wpisz pełen tytuł. Co chwila pojawia się filmik.
Opublikowano

Niech kampania w grze trzyma poziom tej gry ( chyba jedyne star warsy jakie grałem) to biere na premiere.

Opublikowano

Nie ma co liczyć na porządną kampanię. Będzie to typowa kampania w stylu Battlefield.

Mnie się marzy właśnie nowy Jedi Knight lub gra w stylu wiedźmina osadzona w świecie SW.

Opublikowano

Nowe SW to będzie Uncharted w świecie Gwiezdnych Wojen. Nie ma co liczyc na nic innego prawdopodobnie.

Opublikowano

Uncharted w świecie SW? Najlepsza gra w historii?

Opublikowano

Singiel singlem,z chęcią ogram ale nie spodziewałbym się czegoś szczególnie dobrego. Przede wszystkim mam nadzieję na większą zawartość multi niż w poprzednim Battlefroncie gdzie po tygodniu grania miałem dosyć :/

Opublikowano
  • Autor

Przede wszystkim mam nadzieję na większą zawartość multi

Dobry zart bedzie pewnie z 7-8 map,kilka broni i tyle.

Opublikowano

odnosnie wiedzmina w swiecie star wars to  bioware pracuje  nad nowym kotorem :dog:

Opublikowano

bioware lepiej się niech do niczego już nie dotyka

Przede wszystkim mam nadzieję na większą zawartość multi

Dobry zart bedzie pewnie z 7-8 map,kilka broni i tyle.

to i tak dobrze, w jedynce na start były chyba tylko 4 mapy w różnych trybach :gayos: 

Opublikowano

Niech będzie 7-8 map ale żebym na każdej mógł w każdy tryb zagrać, a nie tak jak w jedynce że chyba tylko małe tryby były na wszystkich mapach

Opublikowano

Jak ta gra ma obejmować wszystkie "ery" to naturalnym jest spodziewać się że map powinno być więcej, no ale to jednak dice.. co tam chciałbyś sobie pograć na naboo? oczywiście już wkrótce w dlc. Ja bardzo liczę na sensowne klasy w mp, przydałyby się też walki w przestrzeni. A co do tego single, ta postać pośrodku arta z 1szego posta to pilot imperium, chyba raczej randomowo się tam nie znalazł, czyżby bohater kampanii? 

Opublikowano

Jeśli kampania będzie w stylu Battlefieldów i CoDów to nie biorę i czekam na typowo singlowy sztos w świecie GW (jeśli się kiedyś doczekam).

Opublikowano

To się nie doczekasz, bo chyba EA ma prawa do marki na 10 lat? Miejmy nadzieję, że jakoś sobie podołają z singlem no ale to Dice, u nich tylko multi najlepiej wychodzi.

Opublikowano

Ja sadze, ze poza Battlefrontem na konwencie moze zostać zapowiedziany projekt Visceral Games w świecie SW. Nie zapominajcie, ze robią go już dobre kilka lat.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Głodnym dobrej singlowej gierki SW polecam odświeżyć sobie kotora2, tym bardziej że wersja steamowa hula jak zloto na nowych systemach bez żadnych problemów. Poza oprawą gra nic się nie zestarzała. 

Opublikowano
  • Autor

To się nie doczekasz, bo chyba EA ma prawa do marki na 10 lat? Miejmy nadzieję, że jakoś sobie podołają z singlem no ale to Dice, u nich tylko multi najlepiej wychodzi.

Ten od Visceral Games powinien miec dobra kampanie bo pracuje nad nia Amy Hennig
Opublikowano

Ten od Visceral Games powinien miec dobra kampanie bo pracuje nad nia Amy Hennig

Pozbawione scenariusza Uncharted 3 każe mi wątpić dosyć mocno.