Opublikowano 22 maja 20186 l Autor Szkoda ze niny praktykuje paczki, kupilbym odobno samo to donkey kong czy nowe story do xeno, a tak tylko season pass w chorych cenach
Opublikowano 22 maja 20186 l 2 godziny temu, funditto napisał: Ponoć to DLC jest na 10 godzin :O No to bądź dobrze, wygląda na sporo materiału. Ta gra mnie kupiła więc dam im zarobić i kupię dlc. Tylko kiedy jest premiera?
Opublikowano 22 maja 20186 l Na pewno jeszcze wiosną. Konkretnej daty nie podali, ale mój typ to 12 czerwca
Opublikowano 23 maja 20186 l 14 godzin temu, Ficuś napisał: Szkoda ze niny praktykuje paczki, kupilbym odobno samo to donkey kong czy nowe story do xeno, a tak tylko season pass w chorych cenach Cytat Jak tylko dodatek trafi oficjalnie do sprzedaży, gracze będą mogli kupić DLC o nazwie Donkey Kong Adventure jako osobną pozycję w Nintendo e-Shop. Dostęp do rozszerzenia otrzymają też wszyscy gracze, którzy wykupili Season Pass do Mario + Rabbids Kingdom Battle. https://www.spidersweb.pl/2018/05/mario-rabbids-donkey-kong-adventure-dlc.html Ja już się nie mogę doczekać i oczywiście "day1"
Opublikowano 23 maja 20186 l Autor o to nice, mam nadzieje, ze z cena nie przesadza, season pass kosztowal chyba 80zl to jak dadza za samego konga z hmm 50pln to lykam day one
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Myślicie, że dzisiaj w czasie konfy Ubi albo jutro u Niny będzie premiera DLC ?
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Tak. Dziennikarze grali już w bardzo grywalne demo, więc myślę że jutro premiera lub w ciągu najbliższego miesiąca. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez bulaxyz82
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Z tego co widzę w eshopie przy wersji Gold sam Donkey Kong Adventure będzie za 63 zł, ale bym dzisiaj pograł w nocy
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Dla tych co mają season pass dzień wcześniej, ale i tak późno.. W tym samym tygodniu wychodzi Mario Tennis. Dziwna decyzja
Opublikowano 15 czerwca 20186 l W lipcu przyjdzie kompletna edycja razem z innymi gierkami na Switcha. Nie powiem, trochę się jaram
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Moze kogos zainteresuje. Zamowilem wersje Gold w Media Expert i niby jutro do odbioru. Cena 199.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l daj znać czy w środku jest kod na dlc czy jest ono zainstalowane na carcie
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Tak? To lipa. Nici z odsprzedazy : / Trzeba bedzie anulowac zamowienie : /
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Masz kart z grą i kod na season pass. Odsprzedaż grę ale za ok 100, po tyle lata teraz.
Opublikowano 21 czerwca 20186 l Wlasnie o to chodzi. Taniej mnie wyjdzie kupic uzywke + dlc i pozniej odsprzedaz gry, niz zakup wersji Gold : /
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Zdecydowałem się na zakup gry i była dziś do odbioru, ale ostatecznie mi jej nie sprzedali bo system nie pozwala xD Pani coś wspominala o dacie premiery 29 czerwca. Nie miała być 26?
Opublikowano 22 czerwca 20186 l Wersja pudełkowa ma datę 29, samo cyfrowe dlc 26, a dla posiadaczy season pass 25