Skocz do zawartości

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Szkoda ze niny praktykuje paczki, kupilbym odobno samo to donkey kong czy nowe story do xeno, a tak tylko season pass w chorych cenach

• Odpowiedzi 541
  • Wyświetleń 62,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Mario-and-Rabbids-KB-PL-SWITCH-folia/7699   PROMO: PROSCIEMASTAN   CENA: 185zł + koszt wysyłki.

• ProŚciema wraca, tym razem już bez trolli (choć miałem w głowie coś z Xbox One X, ale postanowiłem że już koniec takich zabaw), a z promocją na kolekcjonerkę Mario + Rabbids Kingdom Battle.   http:/

• Dodatek uruchamia się na osobnym sejwie, tak więc Rabbid Peach zaczyna od początku. Śmieszne uczucie być znowu takim leszczykiem i zadawać po 15-20 punktów obrażeń. Przebiłem się póki co przez 4 walki

Opublikowano
2 godziny temu, funditto napisał:

Ponoć to DLC jest na 10 godzin :O 

No to bądź dobrze, wygląda na sporo materiału. Ta gra mnie kupiła więc dam im zarobić i kupię dlc. Tylko kiedy jest premiera? 

Opublikowano

Na pewno jeszcze wiosną. Konkretnej daty nie podali, ale mój typ to 12 czerwca 

Opublikowano
14 godzin temu, Ficuś napisał:

Szkoda ze niny praktykuje paczki, kupilbym odobno samo to donkey kong czy nowe story do xeno, a tak tylko season pass w chorych cenach

Cytat

Jak tylko dodatek trafi oficjalnie do sprzedaży, gracze będą mogli kupić DLC o nazwie Donkey Kong Adventure jako osobną pozycję w Nintendo e-Shop. Dostęp do rozszerzenia otrzymają też wszyscy gracze, którzy wykupili Season Pass do Mario + Rabbids Kingdom Battle.

https://www.spidersweb.pl/2018/05/mario-rabbids-donkey-kong-adventure-dlc.html

:lapka:

Ja już się nie mogę doczekać i oczywiście "day1" ;)

Opublikowano
  • Autor

o to nice, mam nadzieje, ze z cena nie przesadza, season pass kosztowal chyba 80zl to jak dadza za samego konga z hmm 50pln to lykam day one

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Myślicie, że dzisiaj w czasie konfy Ubi albo jutro u Niny będzie premiera DLC ? 

Opublikowano

Tak. Dziennikarze grali już w bardzo grywalne demo, więc myślę że jutro premiera lub w ciągu najbliższego miesiąca. 

Edytowane przez bulaxyz82

Opublikowano

Z tego co widzę w eshopie przy wersji Gold sam Donkey Kong Adventure będzie za 63 zł, ale bym dzisiaj pograł w nocy :)

Opublikowano

Dla tych co mają season pass dzień wcześniej, ale i tak późno.. W tym samym tygodniu wychodzi Mario Tennis. Dziwna decyzja 

Opublikowano

W lipcu przyjdzie kompletna edycja razem z innymi gierkami na Switcha. Nie powiem, trochę się jaram ;)

Opublikowano

Moze kogos zainteresuje. Zamowilem wersje Gold w Media Expert i niby jutro do odbioru. Cena 199.

Opublikowano

daj znać czy w środku jest kod na dlc czy jest ono zainstalowane na carcie :) 

Opublikowano

Wlasnie o to chodzi. Taniej mnie wyjdzie kupic uzywke + dlc i pozniej odsprzedaz gry, niz zakup wersji Gold : /

Opublikowano

Zdecydowałem się na zakup gry i była dziś do odbioru, ale ostatecznie mi jej nie sprzedali bo system nie pozwala xD Pani coś wspominala o dacie premiery 29 czerwca. Nie miała być 26?

Opublikowano

Wersja pudełkowa ma datę 29, samo cyfrowe dlc 26, a dla posiadaczy season pass 25