mlody23 26 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 No i padło psn, mam info ze trwa konserwacja usługi Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Na ps4 jest ale pobrac sie nie da ani przez strone ani przez konsole Swoja droga wychodzi DEMO i ps store pada xd edit; pobiera sie Edytowane 12 Września 2017 przez schabek Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 No jak mowilem. Super internety macie xD Jeszcze 11min. XD Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 No jak mowilem. Super internety macie xD Jeszcze 11min. XD O czym Ty piszesz? To nie jest kwestia internetu (mam prędkość do 100mb/s) tylko psn Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 To nie wiem. Trzeba miec osiedlowke i mieszkac na za(pipi)u slaska. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Za 4 razem ruszyło, niektórzy wejdą, niektórzy nie, zależy od szczęścia, a nie od internetu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Na live już też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Od godziny ściągam i mam 1,7GB pobrane. Nawet pauzowanie i wznawianie nie pomaga. Na chwile przyspiesza po czym zmula i pozostaje 3 godziny. Zenada. Neta mam do 100 mbps. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dziwne. 15 minut w sumie sciagalo. Mam 100mb jakiegos no name. Gierka spoko ale singiel w ogole mnie nie interere. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zagralem pierwsza polowe i wylaczylem. W kwestii animacji progress, jak dla mnie zerowy (Nowy PES miazdzy w tej materii FIFE). Ogolnie arcadowy ping-pong bez fun'u. FIFA zaczyna przypominac PES'a z poprzedniej generacji- zwyczajnie ssie, nic sie nie zmienia. Ja podziekuje, wole pileczke od Konami. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Masakryczne dno, niżej upaść się nie da, najgorszy PES jest lepszy od najlepszej fify 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zagrali po meczu i eksperty. XD w singlu XD Ale i tak siegne najpierw po Pesa. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Mnie się ściągało 5min, więc chyba miałem farta. Rozegrałem kilka meczy i chyba PES 18 w tym roku lepszy imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zagrali po meczu i eksperty. XD w singlu XD Ale i tak siegne najpierw po Pesa. Przeciez w singlu mozesz ocenic animacje, mechanike gry, odczucia itd. Chodze na mecze Premiere League regularnie, i widze jak wyglada futbol. I to co widze w PEs 2018, bardziej przypomina pilke nozna, niz to co widze w nowej Fifie. To moje zdanie, nie musisz sie z nim zgadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ale to ja sie rozplywalem nad beta Pesa i bylem wysmiewany bo takie guwno xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Fajna arkejdówka, gała i do przodu, podania prostopadłe górą wystrzeliwane jak z procy - raz Kante tak podał prostopadle górą do przodu stoją praktycznie tyłem, zero przejścia animacji, no nic xD. PES bardziej mi się podoba, co nie znaczy, że pewne aspekty nie przyciągają mnie do Fify. Jaka dzida w pierwszym meczu xD. Edytowane 12 Września 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Myślałem, że ta piłka już nigdy nie doleci do bramki. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jednak PES xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Mi po demkach również PES bardziej się podoba, ale prawdopodobnie sięgnę po obie produkcje - początkowo po FIFĘ, pobawić się trochę w Ultimate Team, pograć karierę, a potem kupię PESa na promocji na PS Store. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szakalek 5 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) No jest ok. Poprawke biore ze to gra z konsola. Czyli podciagam ocene. Ale w tym roku zdecydowane zwyciestwo PESa, pierwsze od wielu juz lat. Moze tqk byc ze nastepuje zmiana warty ale to dobrze bo ea spoczeło na luarach. Niby dodaja Huntera ale to meh, koncentruja sie na FUT jedynie. Przyda sie kokurencja. A Kobik nie (pipi) bo PSN to taka ku.pa ze nie moge. 150 Mbs i mi 2-godziny ponad pobierało. Po prostu jak sie tłumy rzuca na popularne tytuly to tak jest Edytowane 12 Września 2017 przez Szakalek Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ja na odwrot - obnizam. Skoro tak wyglada gra z konsola, to w multi bedzie totalna dałniada! Ciezko mi w ogole wyczuc jakiekolwiek zmiany, bo te wszystkie animacje widze po raz n-ty! Do tego te tempo - kazda prostopadla wchodzi, Ultimate Team to bedzie beka! Pierwszy raz od dawna podziekuje, juz wole PESa, gdzie standardowo zapomnieli zrobic grafiki i tez daja Boltem na skrzydle i Maradona na Cm xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Rozegrałem już sporo spotkań w to demo i... nie macie wrażenia, że w gameplayu mało co się zmieniło względem 17? Pal licho animacje, odkąd wszedł Frostbite nic się nie zmieni zapewne bardzo długo, ale liczyłem na jakieś zmiany w gameplayu. A nie zmienia się NIC. Edytowane 12 Września 2017 przez KamileQ Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 dokladnie - dlatego zawod jeszcze wiekszy, EA chyba spoczelo na laurach, jak czlowiek pomysli, ze online bedzie jeszcze z mniejszymi zmianami, to juz w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dziękuję za opinie. Jak to jest praktycznie to samo co 17, to podziękuję EA i życzę im wszystkich licencji. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Jedyne co mi sie podoba to otoczka i HDR, cala reszte mozna zaorac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi