Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Kyo napisał:

Pociągnie Ci to RDR2?

Nie wiem, ale konsola co to zrobi kosztuje dwa razy mniej niz moja karta wideło.

1 minutę temu, kermit napisał:

u mustafy pije sie alkohol od 7 rano codziennie czy dziś wypłata?

NON STOP

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To dobrze, wreszcie k*rwa poszli po rozum do głowy i rozłożyli sobie te ex'y jakoś, żeby nie było przestojów. A przy okazji ludzie sobie ograją to wszystko co już wyszło i jeszcze wyjdzie z multiplatform. Fajnie, że MS i Sony większość swego czasu konferencyjnego skupili na pokazaniu gier które wyjdą na PlayStation 4. To dobrze, że Spencer zrozumiał gdzie jest miejsce Xboxa. Pod wielką stopą PlayStation wcale nie musi być tak źle, Switch przecież tak dobrze sobie radzi :)

PS. PC-towy folkor brzmi nawet uroczo, trochę jak patologia śpiewająca "pooooolkaaaa biauo czeeerwonoooni" pod trzepakiem. No ale co patologia, to patologia...

Opublikowano

Najlepszym punktem programu Sony byl Raiden na flecie.

b99cemJ.png

Edytowane przez Gość

Opublikowano
1 minutę temu, Mendrek napisał:

PS. PC-towy folkor brzmi nawet uroczo, trochę jak patologia śpiewająca "pooooolkaaaa biauo czeeerwonoooni" pod trzepakiem. No ale co patologia, to patologia...

Asasyn Bajek ma wbudowany benczmark na przykład. CZTERY KA NA ULTRA ŚREDNIO 42 KLATKI.

A jak tam u Ciebie grubasie na medium 30hz?

Opublikowano
21 minut temu, Ficuś napisał:

czyli jeden ex od microsoftu do konca roku

czyli jeden ex od sony do konca roku

czyli dzis niny pokaze co to znaczy morze exow do konca roku

Yakuza Kiwami 2 wychodzi jeszcze.

Wcześniej wyszedł GoW i Y6 - dwie bardzo dobre gry.

Dodatkowo Detroit. 4 dobre exy w ciągu roku to nie jest zły wynik, ale co ja tam wiem.

Opublikowano

wyraznie napisal ze do konca roku

Opublikowano
7 minut temu, Royal napisał:

Asasyn Bajek ma wbudowany benczmark na przykład. CZTERY KA NA ULTRA ŚREDNIO 42 KLATKI.

A jak tam u Ciebie grubasie na medium 30hz?

No u mnie to akurat muszę dziś zrobić na nowo instalację Windows 10, bo zj*bał się parę dni temu na całość i żadne próby żeby wstał nie działają, więc jakbyś pytal - PC nadal g*wnianą optymalizacją stoi, nawet systemowo. No ale nie mam czasu ostatnio, bo włączam konsolę i działa bez zarzutu. No ale dziś w końcu zamierzam zanurkować w szambie i włączyć pc-ta. Na szczęście tylko do pracy, bo nie zwariowałem by tego badziewia do gier użyć. Zwłaszcza online, gdzie cheaterzy czekają na mnie jak geje w klubie na dziewiczą pupę... 

Opublikowano

Obejrzalem cala konferencje.

:| Station

Opublikowano

Taka sama chuynia i cringe jak na konfie :| Sotf?

Nawet mi nie żal tych, którzy czekali do 3 w nocy :kaz: 

Opublikowano

Ale chu.j to mnie je.bie, że musisz costam bo nie umiesz w komputer Mendrek.

Dla takich jak Ty są właśnie piraty. Kliknij dwa razy i re-packuj i graj. Nawet na to jesteś za głupi.

Je.bany Mendrek bedzie mi ubliżał...
Oraz moim GTX1080.

Widziałeś kiedyś 60 klatek?

Opublikowano

Royal nikogo nie obchodzi twoja karta graficzna do gier ubisoftu

Opublikowano

ZM

Opublikowano

Spencer daj chociaż jednego EXA z taką animacją. SPENCER JEDNEGO, OKAŻ BOTOM ŁASKĘ !!!!!!!

Edytowane przez Starh

Opublikowano
2 minuty temu, Fanek napisał:

Royal nikogo nie obchodzi twoja karta graficzna do gier ubisoftu

:obama:

Ale pecetowy karaluch zniszczony. 

Opublikowano
Teraz, Starh napisał:

Spencer daj chociaż jednego EXA z taką animacją. SPENCER JEDNEGO, OKAŻ BOTOM ŁASKĘ !!!!!!!

ale przecież mamy oryginał po co reskin

wb-games-batman-return-to-arkham-xone,13

Spoiler

nie no fajny ten spider man

Opublikowano

Fajne jak na PS4

Opublikowano

Kto tu ten blachobeton wpuścił? :/ Jego zdanie tak samo nikogo jak te całe PC MR na E3.

Oczy krwawią bardziej niż pierdo.lenie Mendrka o źle działących komputerach, cheaterach i dropach animacji w spotify. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Royal nie masz oszczanych spodni do wyprania czasem?

Opublikowano

Jak się wkur.wię to zaraz mój przepotężny rig do gier wjedzie...

Wówczas już nie bedzię zmiłuj, nie będzie przepraszam Panie PC...

Będziecie kur.wy izali moją GTX 1080

Edytowane przez Royal

Opublikowano

Twoja Stara wczoraj lizała u mnie Ps4 i też jej smakowało. 

Opublikowano

Co do TLoU2 to jestem mega rozczarowany wciskaniem na siłę Homo-lesb, brakiem zwykłego białego mężczyzny w trailerze. Postaci to albo niezależne, silne kobiety albo jacyś murzyni czy Azjaci. Rozumiem ubogacenie kulturowe, ale ta propaganda jest już wrzucana na siłę i to widać. Ja z tego cyrku wysiadam i na pewno nie kupię gry w sklepie, nie zamierzam wspierać tego podprogowego przekazu. Nawet w Gersach 5 i pokazie tej gry nie zauważyłem czegoś takiego.  Gra wygląda fajnie, postaci ruszają się kapitalnie, ale wmuszanie graczom na siłę oglądania takich rzeczy - ja szczerze przewijałem ten trailer, był dla mnie trochę odpychający i zapewne nie tylko dla mnie. To nawet nowe gry od Japońców rozwiązują b.dobrze tę kwestię. Sorry, ale nie uwierzę, że nawet po postkapitalistycznej przemianie nie został w USA żaden biały mężczyzna czy też kobieta....

Dobra gra :lapka: ale...

Wrzucanie na siłę murzynów, Azjatów, lesb z pominięciem normalnego archetypu postaci  :shotgun:

Opublikowano
2 minuty temu, Royal napisał:

Jak się wkur.wię to zaraz mój przepotężny rig do gier wjedzie...

Wówczas już nie bedzię zmiłuj, nie będzie przepraszam Panie PC...

Będziecie kur.wy izali moją GTX 1080

Ku.rwa skończ, jak sobie sprawisz dwa GTX1080Ti w SLI z I9 to wróć i wojuj graficzką.

No nie mam takiego kompa, stoi w laboratorium w pracy. Wiesiek w 4k na ultra zabija w ch.uj.

Opublikowano
4 godziny temu, Daddy napisał:

Czekam teraz na tłumaczenia niebieskich robali że tak słaba konfa i mało gier bo $ony ma jeszcze 10 innych festynów w namiotach w ciągu roku xDDDDDDDDDDDD

Psychotropy dobrze wjechały. Sony mogło zakończyć konferencje po pokazie TLoU2 i już wygrało. Każda z ich gier miała długi gameplay, a microsoft wyjechał z czarną planszą battletoads i hełmem puszki i niby był lepszy. :pawel:

Tobie to już żadna dawka chemii nie pomoże.

Opublikowano

dla mnie w tlou 2 trans może ruchac borsuka nawet ale kur.wa znowu to kampienie w trawie z łukiem kiedy to sie ludziom znudzi :f te same mechaniki x99999

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.