Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ficek, a ori już skończyłeś? 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No i koniecznie musisz też przejść Super Lucky Tale.

Inaczej Twoja opinia o XO nadal będzie nikogo. 

Opublikowano

Nie podobają mu się te gry. Gdyby wyszły na PS4 to może, może by skończył. 

Opublikowano

Zobacze i potwierdze. Jak wyjdzie Nier Automata na Xboxa to już drugie przejście nawet będzie fajne. 

Opublikowano
14 minut temu, _Be_ napisał:

Zobacze i potwierdze. Jak wyjdzie Nier Automata na Xboxa to już drugie przejście nawet będzie fajne. 

ja mysle że na xbox one nier będzie jeszcze lepszy niż był na ps4

Opublikowano

Ja pier.dole dalej wałkujecie temat pchlego targu? Jakaś forma pieczenia czy jak? Wbiłem dziś platynę i co nie wolno sprzedać bo beka będzie?  :facepalm:

Opublikowano
1 minutę temu, Arkady napisał:

i co nie wolno sprzedać bo beka będzie?  :facepalm:

Wolno, już jest beka

Opublikowano

wolno jak nikt nie patrzy

Opublikowano

Nie wolno, a szybko te gowy sprzedajecie

Opublikowano

second handowe gierki niszcza rynek czy go wspieraja?

Opublikowano

Ja już wystawiłem na olxie, bo zglitchowane (pipi) nie pozwala na wbicie platyny. Pan Jacek podjedzie o 19 do ręki 200zł i część. On sie już będzie męczył z tą gierką 8/10

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak można sprzedawać takie złoto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przez chwilę miało nawet 95.

Opublikowano

Bloodborne nigdy nie sprzedam. 

Chociaż w sumie to już go nie mam bo mi zginąl podczas przeprowadzki, ale no to była gra warta wydaniach tych 279zł na premiere i nie sprzedania. 

Opublikowano

To jakby własną matkę sprzedać - opanujcie się. Za garść srebrników tak się poniżać. 

Opublikowano

Ja tam jeszcze na klapach zarobie he he 

Opublikowano

Napyerdapam obecnie w Nioh za pieniądze z Kratosa i deeeejmmm jakie to dobre. Seria sztosiw w mojej bibliotece PS.  Mimo iż GoW mesjasz to nie mam w sobie bakcyla coby mnie łechtał tu i tam „za miesiąc znów cie przejde”, tak jak to było z BB i Wiedźmanem. 

Opublikowano

Drugi raz wchodzić na góre? Wolałbym jeść szkło. 

Opublikowano

tzw. mesjasz weekendowy ;) 

Opublikowano

Ból dupy o pchli jest taki że na bonerze nie ma w co grać, czyli nie ma czego też sprzedawać zaraz po przejściu, a no i słabo się sprzedał to i mało potencjalnych odbiorców :lapka::cool:  

Opublikowano

nowy gow > u4 czy horizon

Opublikowano

Cała trójca na raz do której już bym nigdy nie wrócił, ale chyba też mi się najbardziej podobał. 

Opublikowano

Przejść horizona więcej niż raz? :obama: jest na tym forum taki wariat?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.