Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze nie myłem podłóg karą, w tym czasie zrobiłem 100% w Kongu.
A co do multi halo 5 to jedyne, które mnie tak wciągnęło (233h), do tego jakoś historia zakutego łba i sexy inteligencji mnie nie porwała, a tak to ja jestem zwolennikiem singlowych gierek :lapka:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 527 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

@Kyo

Czemu nie ma jeszcze dedykowanego/bekowego tematu pod E3? 

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Właśnie, zamykajcie już ten śmietnik. 

Opublikowano
16 godzin temu, Czezare napisał:

Klapy mają tylko najgorszą weresję Call Of Duty, więc o czym my tu rozmawiamy?:yao:

Akurat na niedobor strzelania na PS4 nikt nie powinien narzekac.

BTW, szef Microsoft Studios zabral glos nt. strategii

"It’s really difficult for anybody to think about making a large scale triple-A game these days without having in mind a content and service plan that goes one to two years into the future out of the gate."

“Games really have become much more social, much more mainstream, much more widespread. We know that the games industry is growing, and that’s taking nothing away from what you call the ‘single-player, narrative, cinematic game’ but we see a lot of interest from our players in more community-driven ongoing franchises. I think that is in alignment with a lot of the trends we see in gaming overall.”

Jesli nie rzuca slow na wiatr to ciezko oczekiwac klasycznego SP od nich.

Opublikowano
2 minuty temu, aphromo napisał:

Jesli nie rzuca slow na wiatr to ciezko oczekiwac klasycznego SP od nich.

z tego samego wywiadu:

Cytat

There will always be single-player games with maybe 20 to 30 hours of gameplay, we love those kinds of games and there’s a place for those

Opublikowano

Mozna zgadywac co mial na mysli, moim zdaniem dyplomatycznie sygnalizuje ( wszyscy pamietamy beke ze slow Spencera o SP grach a pozniej kanonada Sony i Nintendo ) ze MS celuje w evergreeny jak Overwatch,Fortnite itp.

Paradoks polega na tym, ze niby na papierze zadna sztuka, ale jakos te gierki nie odnosza hurtowo sukcesu Overwatch, Fortnite itp.

Opublikowano

moim zdaniem nie trzeba zgadywać bo chyba dość jasno zaprzeczył twoim obawom, że ciężko oczekiwać od nich klasycznej gry singlowej. 

Zresztą potwierdza to nawet w twoim cytacie, że zamierza wciąż robić singlowe story-driven gierki bo na tego typu produkcje zawsze będzie miejsce. Z czego bardzo się ciesze. 

Co do reszty to po prostu stwierdza fakty, gry usługi od wielu lat są cieszą wielką popularnością, gracze sami je wybrali i to tam zarabia się najwięcej pieniędzy. Widzi to zarówno Microsoft i Spencer, jak i inni  wielcy wydawcy jak Sony, Ubisoft, EA i reszta. Nie widzę w tym nic kontrowersyjnego, ani bekowego

Opublikowano
31 minut temu, aphromo napisał:

Akurat na niedobor strzelania na PS4 nikt nie powinien narzekac.

Wymieniaj

Opublikowano

Bf1 i Titanfall 2. Kupiłem w promocji za 60zl ale będe grał i szczelał oh boy

Opublikowano
3 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

@Kyo

Czemu nie ma jeszcze dedykowanego/bekowego tematu pod E3? 

tenor.gif?itemid=5583470

Opublikowano

Trzeba uważać żeby nie dostać bana na E3, wyczuwam że będzie 100 stron jak nic

Opublikowano

Po co kolejny śmietnik, wystarczy że tu ponabijamy się ze spencera i posiadaczy x-smiecia. 

Opublikowano
20 minut temu, YETI napisał:

Po co kolejny śmietnik, wystarczy że tu ponabijamy się ze spencera i posiadaczy x-smiecia. 

Ale was XBOSS ZAORA AZ NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ 

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

moim zdaniem nie trzeba zgadywać bo chyba dość jasno zaprzeczył twoim obawom, że ciężko oczekiwać od nich klasycznej gry singlowej. 

Y, nie. Booty wyraznie stwierdza, ze na rynku jest miejsce dla gier SP, ale<cytat>

It just drove into me more than ever, that every conversation about what our games, our platform and our services should be doing has to start with the player. And what we see is players engaging more with the streaming, with broadcasting, with community, with wanting to play together.

Godzinę temu, oni napisał:

Zresztą potwierdza to nawet w twoim cytacie, że zamierza wciąż robić singlowe story-driven gierki ego

Zeby uscislic, w calym wywiadzie nie bylo ani jednego slowa na temat line upu gier MS na najblizszy czas ( poza skrotem myslowym, ze skoro gamedev zajmuje 3-4 lata, to niemozliwe jest battle royale od MS w tym roku na E3 ).

To byl wywiad na temat strategii.

Matt poleca XboxID dla osob szukajacych szerszego spektrum gier niz te, o ktorych mowilem wczesniej.

Opublikowano

a wymienisz te strzelanki na ps4?

Opublikowano

Strzelanie toporkiem w tarczę

Opublikowano

Przy horizonie przeciez knur spencer gratulowal sony w wywiadzie , ze single player experience super ale oni celuja w co innego

Wiec dalej gada w tym samym tonie, sp gierki potrzebne, fajnie ze są ale nie od nich xdd

Opublikowano

ps4 do gierek singlowych

xbox do gierek multi

switch do gierek z wii u

i w czym problem?

Opublikowano

xbox to chyba na śmietnik gościu 

Opublikowano

XD

ja sobie ogrywam dead space w wstecznej, a wy jak tam? Przygotowani na trailery tych samych gierek od kilku lat?

deja vu i see this game before

Opublikowano

@aphormo

nie chce mi się z tobą pisać. Ubzdurałeś sobie że Microsoft rezygnuje z singla. Zupełnie ignorując że kilka tygodni temu wydali typowo singlową gierkę, jedyną grą always online jaką wydali to Piraci, a nawet słowa samego wywiadu. Żyj sobie we własnym świecie, twoja ocena rzeczywistości jest równie trafna co komentarze polityczne w Wiadomościach. 

ale jeżeli serio tak myślisz, to proszę załóż się ze mną o konto, o to że MS na E3 nie zapowie gry z singlem. Świat będzie lepszy 

25 minut temu, Ficuś napisał:

Przy horizonie przeciez knur spencer gratulowal sony w wywiadzie , ze single player experience super ale oni celuja w co innego

Wiec dalej gada w tym samym tonie, sp gierki potrzebne, fajnie ze są ale nie od nich xdd

nieprawda. 

Spencer powiedział że singlowe gierki sprzedające się tak świetnie jak Zelda:BOTW i Horizon to na dzisiejszym rynku rodzynki, bo większość graczy kupuje i gra w gry usługi.  Stwierdził po prostu fakt z którym nie da się dyskutować. Każdy inny wydawca powiedziałby to samo, ale niefortunnie powiedział to Spencer od Xboxa ,gdzie zaniedbuje się gry stricte singlowe w porównaniu do Sony

Opublikowano

XD
ja sobie ogrywam dead space w wstecznej, a wy jak tam?

Plują na nich, a ci się cieszą.
:rotfl:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.