Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
3 godziny temu, Orzeszek napisał:

Trochę bawi to, że za jakieś 2-3 lata dostaniemy już nowa generacje konsol.

Podejrzewam, że już za rok mogą zacząć pokazywać sprzęt, a w 2020 premiera. Już teraz na tym e3 padają słowa "next gen".

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

2020 to juz imo pewniak dla nowych konsol. Na przyszlym e3 bedzie powtorka z 2013r - gry wygladajace kosmicznie, a potem downgoard.

cyberpunk juz wyglada jak gra z ps6

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

to co tam dzis sony mialo pokazac? dmc5 exem i shadows die twice?

xdddddddddddddd

Opublikowano

oddwaj moje 10exow spencer bo na razie pokazales 5 !!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

No no Ficek tobie najbardziej zależny na exach xboxa :yao:

Opublikowano
37 minut temu, oni napisał:

Klapy jak probuja ujadac i gryzc po kostkach xD

Król Spencer jedzie, psy szczekają dalej.

MS rozdeptał i wypluł sony, masa gier, piękne exy, potężna inwestycja w first party, 5 nowych ekip to nie tylko, PG to dwa duże studia, Rare dostało 2x więcej ludzi, Ninja Theory też dużo nowych osób doszło, Xbox Santa Monica ma zostać jednym z największych devów na świecie, dużo utalentowanych osób z naughaty dog i sony santa monica ucieka do XSM przed pedałowaniem kolegów z biurka obok i dymaniem przez $ony  :)

Brawo MS!

a klapy? dostaną dzisiaj kolejny zestaw skin packów do tlou i to im styknie, oby tylko RE2 nie był exem  :)

Opublikowano

Ten streaming o którym spencer napomknął to to o czym pisałem dawno temu. Xbox w pewnym momencie przejdzie z konsoli na usługę. Będzie można grac na wszystkim. Myslę że bęzie to połączenie takiego game passa z apką specjalną (jak ta na windows 10). Mi to pasuje ale nie każdemu musi. Wiem że są tacy co nadal wolą pudełka ale stanie się tak jak już się dzieje z muzyką czy filmami (wszystko przechodzi w streaming). 

Nowa konsola ms to będzie pewnie ostatnia konsola w starym stylu (z grami w pudełkach). Potem pewnie będą sprzedawać pudełka pod tv z systemem operacyjnym do streamowania gierek. 

Sama konfa była komentowana przez boty w odpowiednim temacie. I to nie my robiliśmy tam cw a kilku klapów. Osoby co narzekały na tą konfe że była nudna chyba naprawdę mają już przeżarty mózg przez cw.  Konferencja z giereczkami w które zagramy do końca 2019 roku (poza cyberpunkiem i halo bo to pewnie 2020). Jest na co czekać i w co grać na koksie a za dwa lata wymieni się na nowy model dla halo czy cyberpunka. Gyrosy dla mnie pozamiatały. Graficznie to pięknie wyglądało i nie przeszkadza mi gra Kait (lepsze to niż syn Marcusa).  Forzunia o ja (pipi)ie hype a nie lubię samochodówek. Wreszcie motorki!.  Ori wiadomo. Metro i dying light day one. Tomb raider zresztą też bo poprzednie mi się podobały. Kilka indyków od razu w game pass jak ashen czy warhamer 2. Wreszcie będę game passa regularnie kupować. Nawet teraz wykorzystam miesiąc z cda aby sobie te elder scrollsy mmo zobaczyć. Czemu nie jak za darmo :). MS robi to dobrze wreszcie. Lepiej późno niż wcale. Teraz czekam na konfe sony aby zobaczyć te 3-4 exy (dla których trzymam ps4) i multiplatformy które ogram na xbox one x w najlepszej jakości (jak rdr 2 czy ac odyssey). Widzicie klapy to działa w obie strony (te komentarze w temacie konferencji o ograniu wszystkiego na ps4:)

Opublikowano

Przestań, Szczur na tratwie lepszy niż ta cała konfa.

Opublikowano

lisek zelda > szczur na dywanie witolda

Opublikowano

konfa super, najlepsza microsoftu od lat, tylko ten praktyczny brak exow, serio liczylem, ze jakiegos asa beda miec w rekawie za wyjatkiem swietej trojcy, a tak jak boty czekaly na cud, tak dalej musza czekac, tym razem na next gena i ze te 5 teamow splodzi cos oryginalnego

Opublikowano

Bardzo ładna przyszłość czeka Xboxa - i dobrze, bo Sony też będzie musiało spinać poślady. Rywalizacji wszystkim wychodzi na dobre.

Ale swoją drogą trochę beka, że pół roku temu wyszła najpotężniejsza konsola na świecie, a wczoraj na konfie już Specner mówił o nowej generacji. :D

Opublikowano

Ano ten lisek zelda vel tunic jaki mindfuck. O ile wzorować się na czymś i kopiować to od najlepszych, ale dizajn postaci to praktycznie lis w stroju linka. Trochę jak te klony minecrafta jak dragon quest builders

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

na nintendo lisek byłby 97/100 plus osobna limitowana edycja kartonów

Opublikowano

ficus chyba zawiedzony ze jednak nie zbierali na naped dla niego 

Opublikowano

mówili przecież, że część dochodów z game passa trafi na cele charytatywne i pomoc ludziom z terenów zalewowych? Ficuś by się wtedy łapał

Opublikowano

A w nocy pokażą gameplay z TLOU2 z oprawą lepszą niż w U4, Kojima wejdzie na scene z nowym trailerem a później pewnie będzie grał, nowy długi gameplay Spidermana, Ghost o tsushima i wielka zagadka co to jest, gameplay RDR2. Do tego niespodzianka remake od Bluepoint, Medievil + coś od Sony Japan,

czujecie to :platinum:

Opublikowano

Będzie pokaz REmake2 wraz z fragmentami gameplayu. :fsg:

Musi. 

Opublikowano
Godzinę temu, hav7n napisał:

2020 to juz imo pewniak dla nowych konsol. Na przyszlym e3 bedzie powtorka z 2013r - gry wygladajace kosmicznie, a potem downgoard.

cyberpunk juz wyglada jak gra z ps6

jakis czlowiek z Nintendo wypowiadal sie, ze w niedalekiej przyszlosci konsole beda ''zyly'' nieco dluzej niz obecne czyli 7 lat (moze nawet wiecej). Dla mnie czlowieka ktory musi rozliczac kazdy dzien zycia na chwile przyjemnosci (film, ksiazka, muzyka, gra video) wydaje sie to naturalnym nastepstwem. Gier ekskluzywnych coraz mniej, gracze rzucaja sie na wszystko co wybije ponad poziom 7/10 jak pies na kosci to i przestawi sie myslenie najbardziej wplywowych ludzi w branzy ze mniej gier, ale jesli juz to same kozaki. Nie bedzie miejsca na gry ktore beda dostawaly od serwisow noty 6-7+/10. To juz nie przejdzie. 

Opublikowano

Najważniejszy ex na konferencji MS? 

SKATE 4

Opublikowano
51 minut temu, blantman napisał:

I to nie my robiliśmy tam cw a kilku klapów.

Największy syf robił niejaki Banan z zielonego obozu, większości klapów w tym mnie konferencja bardzo się podobała bo M$ dostarczył :lapka: 

CW mode ON

Opublikowano

no blant nieźle zakrzywia rzeczywistość. Wiemy że pierwszy raz od paru lat dostaliście konferencje po której nie musicie lecieć na teneryfe ale jak na zielone robale przystało kultury brak

Opublikowano
Godzinę temu, Daddy napisał:

Król Spencer jedzie, psy szczekają dalej.

MS rozdeptał i wypluł sony, masa gier, piękne exy, potężna inwestycja w first party, 5 nowych ekip to nie tylko, PG to dwa duże studia, Rare dostało 2x więcej ludzi, Ninja Theory też dużo nowych osób doszło, Xbox Santa Monica ma zostać jednym z największych devów na świecie, dużo utalentowanych osób z naughaty dog i sony santa monica ucieka do XSM przed pedałowaniem kolegów z biurka obok i dymaniem przez $ony  :)

Brawo MS!

a klapy? dostaną dzisiaj kolejny zestaw skin packów do tlou i to im styknie, oby tylko RE2 nie był exem  :)

Powiem tak. Nareszcie.

Microsoft w końcu zaczął inwestować w studia first party. Szkoda tylko, że tak późno ;/

Dla mnie to jasny sygnał, że przy starcie nowej generacji warto spojrzeć w stronę zielonych - gry wtedy już powinny być, a co za tym idzie większa sprzedaż ich konsol. Może kupią jeszcze z jedno studio i wtedy to już w ogóle będą mogli powalczyć jak równy z równym (są przecież bogatsi od Sony).

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

Sama konfa była komentowana przez boty w odpowiednim temacie. I to nie my robiliśmy tam cw a kilku klapów.

Jedyna wiocha jaką widziałem to jakiś banan, i pacciatto, który po  2 minucie walił  jednolinijkowce cyt. "jaki meltdown xD".

Więc tutaj jak zawsze słonce przygrzało blantmana.

Poza paroma osobami każdy uważa wczorajszą konfe za sukces micro, pomimo że nie mieii swoich gier.

I jak myslalem ze dla sony nic juz nie zostanie z multiplatform, to taka bethesda w nocy okazała kolejne nie wiem, z 5 gier które mogłyby być na konfie, więc niesamowita jest ogólna ilosc przygotowywanych gier.

Nawet bez exów na scorpiona jest  grania w chuuuuuuuuuj.  W sumie dawno nie pamiętam e3 z taką ilością pełnoprawnych gier, w porównaniu  z poprzednim  e3 pod znakiem indyczka to wręcz kontrast.

Opublikowano

No tak, jak co chwilę klapeczek coś się ciskał o braku exów i że konsola do zaorania to pełna kulturka przecież, żadna wiocha.

Opublikowano

Poza paroma osobami każdy uważa wczorajszą konfe za sukces micro, pomimo że nie mieii swoich gier.

I jak myslalem ze dla sony nic juz nie zostanie z multiplatform, to taka bethesda w nocy okazała kolejne nie wiem, z 5 gier które mogłyby być na konfie, więc niesamowita jest ogólna ilosc przygotowywanych gier.

Nawet bez exów na scorpiona jest  grania w chuuuuuuuuuj.  W sumie dawno nie pamiętam e3 z taką ilością pełnoprawnych gier, w porównaniu  z poprzednim  e3 pod znakiem indyczka to wręcz kontrast.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.