Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ty do dzisiaj SO nie możesz wyliczyć. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Fajnie na żywo takie coś przeżyć szkoda że nie każdemu jest to dane bo trzeba kilofem kopać na budżet państwa.

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

Fajnie na żywo takie coś przeżyć szkoda że nie każdemu jest to dane bo trzeba kilofem kopać na budżet państwa.

To juz nie było ci lepiej na zmywaku u Habibiego?

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

O jak zawylem. Ciekawe, czy po 2 latach bedzie to samo.

Opublikowano

To pojawienie sie Kratosa, te brawa podczas gameplayu, tak sie zapowiada gry.

Opublikowano
6 minut temu, Maus napisał:

O jak zawylem. Ciekawe, czy po 2 latach bedzie to samo.

Ależenada

Opublikowano
7 godzin temu, Starh napisał:

Wyjdzie jeszcze Spyro (fakt, ze eks na jakiś czas).

Ekhem pod koniec wakacji jeszcze rimejk Yakuzy 2 na silniku VI z kompletnie nowym dodatkowym scenariuszem Majimy. :banderas: 

że oni jeszcze pyskuja z podłogi w tej generacji :rotfl:

Opublikowano

Czytam opinie po konferencji Microsoftu i zadziwia mnie jak łatwo niektórzy gracze są podatku na marketingowy bełkot. Myślałem że tylko casuale dają się nabrać na takie zagrywki. Co z tego że konfa fajna jak 95% gier to multiplatformy, a reszta "eksów" i tak będzie na pc. 

Ciekawe że na największym show gamingowym w roku oprócz forzy 4 microsoft nie pokazał żadnego gameplayu na żywo ze swoich exów - halo, gears 5 i crackdown 3. Pewnie nie mają się czym chwalić. Microsoft od bardzo dawna nie potrafi pokazać gry tak żeby każdemu opadła kopara.

W 2018 mamy tylko 3 exy forza, sea of thieves i state of decay. W 2017 wyszła tylko forza 7, halo wars 2 i cuphead. Na  2019 mamy tylko Gears of War 5 i Crackdown 3. Przecież to jest nie do przyjęcia. Dla mnie ta konferencja to przyznanie że microsoft odpuszcza xboxa one,szykuje sie na nową generacje i prosi o jeszcze jedną szanse w przyszłości. Robi to już 3 raz, tak samo odpuścił pierwszego xboxa i x360. Co prawda pokazuje że kupił 5 developerów ale owoce ich prac zobaczymy za min 3-4 lata.Tym razem porzuca konsole z najmniejszą ilością exów w historii xboxa. A przecież rok temu  wciskali ludziom xboxa one x za 2000. Na pocieszenie daje jedynie gry za pół darmo - forza horizon za 30 złotych w gamepasie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Andrew21 napisał:

Na  2019 mamy tylko Gears of War 5 i Crackdown 3. Przecież to jest nie do przyjęcia.

A Battetoads i Cuphead ? 

Opublikowano

Amen

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

A Battetoads i Cuphead ? 

04581d774537b2fcf721208d6131

Opublikowano

Andrzej ciągle o tej konsoli za 2.000 zł XD Bieda to stan umysłu :p

Opublikowano

A jak sony na 2 lata konsoli miało tylko bloodborne to było to do przyjęcia? Niebieskie karakany na himalajach hipokryzji

Opublikowano
10 minut temu, Andrew21 napisał:

Czytam opinie po konferencji Microsoftu i zadziwia mnie jak łatwo niektórzy gracze są podatku na marketingowy bełkot. Myślałem że tylko casuale dają się nabrać na takie zagrywki. Co z tego że konfa fajna jak 95% gier to multiplatformy, a reszta "eksów" i tak będzie na pc. 

Ciekawe że na największym show gamingowym w roku oprócz forzy 4 microsoft nie pokazał żadnego gameplayu na żywo ze swoich exów - halo, gears 5 i crackdown 3. Pewnie nie mają się czym chwalić. Microsoft od bardzo dawna nie potrafi pokazać gry tak żeby każdemu opadła kopara.

W 2018 mamy tylko 3 exy forza, sea of thieves i state of decay. W 2017 wyszła tylko forza 7, halo wars 2 i cuphead. Na  2019 mamy tylko Gears of War 5 i Crackdown 3. Przecież to jest nie do przyjęcia. Dla mnie ta konferencja to przyznanie że microsoft odpuszcza xboxa one,szykuje sie na nową generacje i prosi o jeszcze jedną szanse w przyszłości. Robi to już 3 raz, tak samo odpuścił pierwszego xboxa i x360. Co prawda pokazuje że kupił 5 developerów ale owoce ich prac zobaczymy za min 3-4 lata.Tym razem porzuca konsole z najmniejszą ilością exów w historii xboxa. A przecież rok temu  wciskali ludziom xboxa one x za 2000. Na pocieszenie daje jedynie gry za pół darmo - forza horizon za 30 złotych w gamepasie. 

W skrócie. Xbox? Po co to żyje.

2 minuty temu, _Be_ napisał:

A jak sony na 2 lata konsoli miało tylko bloodborne to było to do przyjęcia? Niebieskie karakany na himalajach hipokryzji

Mineło już 5, a microsoft do tej pory nie ma takiego BB i juz w tej generacji miec nie bedzie. Tam to co najwyzej poziom inFamous albo Moss. :yao:

Opublikowano
13 minut temu, Andrew21 napisał:

E, no ale pokazali  w (pipi)  fajnych multiplatform, grania w pissssduuuuuu.

Dodatkowo wierzę że są tam tacy którzy nie mają erekcji jak widza crackdowna i  kolejnej forzy, i  mają w du,pie czy microsoft im  da swoje mcdonaldowe gry z happymeala. Samymi multi mozna tam spokojnie ujechać.

Edytowane przez milan

Opublikowano
5 minut temu, Pacquiao napisał:

Andrzej ciągle o tej konsoli za 2.000 zł XD Bieda to stan umysłu :p

A moze jakies argumenty ?

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

co najwyzej poziom inFamous albo Moss. :yao:

No nie wiem,  kruku ostatnio przeszedł infamous, i  piał z zachwytów.

Jak bezdomny co wpadł ci do domu, chcesz mu uszykowac kanapkę z poledwiczką, a ten w tym czasie opierniczył psia miskę i krzyczy że pyszne  i chce jeszcze ;/

Sam infamousa nie dałem rady skończyć, no ale to gra bardziej dla zabijaczy hipciów.

Opublikowano

Ile jeszcze razy Andrzej napiszesz że ms odpuszcza Xboxa one i szykuje się na nową generację? Już wszyscy dawno o tym wiemy.

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

był też the order ze średnią ocen 63, który gdyby wyszedł w tym roku jako exclusive na ixa, to boty grałyby jak w sot i sod2 i mówiły, że krzywdzące oceny

Opublikowano
11 minut temu, milan napisał:

No nie wiem,  kruku ostatnio przeszedł infamous, i  piał z zachwytów.

[citation needed]

Opublikowano
18 minut temu, aphromo napisał:

A moze jakies argumenty ?

Na co? Andrzej codziennie pisze o tych 2 tyś. widać bardzo go piecze :D

Opublikowano

Może sprzedać nie może

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.