Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ty do dzisiaj SO nie możesz wyliczyć. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 595,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Fajnie na żywo takie coś przeżyć szkoda że nie każdemu jest to dane bo trzeba kilofem kopać na budżet państwa.

Opublikowano
4 minuty temu, hav7n napisał:

Fajnie na żywo takie coś przeżyć szkoda że nie każdemu jest to dane bo trzeba kilofem kopać na budżet państwa.

To juz nie było ci lepiej na zmywaku u Habibiego?

Opublikowano
9 minut temu, YETI napisał:

O jak zawylem. Ciekawe, czy po 2 latach bedzie to samo.

Opublikowano

To pojawienie sie Kratosa, te brawa podczas gameplayu, tak sie zapowiada gry.

Opublikowano
6 minut temu, Maus napisał:

O jak zawylem. Ciekawe, czy po 2 latach bedzie to samo.

Ależenada

Opublikowano
7 godzin temu, Starh napisał:

Wyjdzie jeszcze Spyro (fakt, ze eks na jakiś czas).

Ekhem pod koniec wakacji jeszcze rimejk Yakuzy 2 na silniku VI z kompletnie nowym dodatkowym scenariuszem Majimy. :banderas: 

że oni jeszcze pyskuja z podłogi w tej generacji :rotfl:

Opublikowano

Czytam opinie po konferencji Microsoftu i zadziwia mnie jak łatwo niektórzy gracze są podatku na marketingowy bełkot. Myślałem że tylko casuale dają się nabrać na takie zagrywki. Co z tego że konfa fajna jak 95% gier to multiplatformy, a reszta "eksów" i tak będzie na pc. 

Ciekawe że na największym show gamingowym w roku oprócz forzy 4 microsoft nie pokazał żadnego gameplayu na żywo ze swoich exów - halo, gears 5 i crackdown 3. Pewnie nie mają się czym chwalić. Microsoft od bardzo dawna nie potrafi pokazać gry tak żeby każdemu opadła kopara.

W 2018 mamy tylko 3 exy forza, sea of thieves i state of decay. W 2017 wyszła tylko forza 7, halo wars 2 i cuphead. Na  2019 mamy tylko Gears of War 5 i Crackdown 3. Przecież to jest nie do przyjęcia. Dla mnie ta konferencja to przyznanie że microsoft odpuszcza xboxa one,szykuje sie na nową generacje i prosi o jeszcze jedną szanse w przyszłości. Robi to już 3 raz, tak samo odpuścił pierwszego xboxa i x360. Co prawda pokazuje że kupił 5 developerów ale owoce ich prac zobaczymy za min 3-4 lata.Tym razem porzuca konsole z najmniejszą ilością exów w historii xboxa. A przecież rok temu  wciskali ludziom xboxa one x za 2000. Na pocieszenie daje jedynie gry za pół darmo - forza horizon za 30 złotych w gamepasie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Andrew21 napisał:

Na  2019 mamy tylko Gears of War 5 i Crackdown 3. Przecież to jest nie do przyjęcia.

A Battetoads i Cuphead ? 

Opublikowano

Amen

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

A Battetoads i Cuphead ? 

04581d774537b2fcf721208d6131

Opublikowano

Andrzej ciągle o tej konsoli za 2.000 zł XD Bieda to stan umysłu :p

Opublikowano

A jak sony na 2 lata konsoli miało tylko bloodborne to było to do przyjęcia? Niebieskie karakany na himalajach hipokryzji

Opublikowano
10 minut temu, Andrew21 napisał:

Czytam opinie po konferencji Microsoftu i zadziwia mnie jak łatwo niektórzy gracze są podatku na marketingowy bełkot. Myślałem że tylko casuale dają się nabrać na takie zagrywki. Co z tego że konfa fajna jak 95% gier to multiplatformy, a reszta "eksów" i tak będzie na pc. 

Ciekawe że na największym show gamingowym w roku oprócz forzy 4 microsoft nie pokazał żadnego gameplayu na żywo ze swoich exów - halo, gears 5 i crackdown 3. Pewnie nie mają się czym chwalić. Microsoft od bardzo dawna nie potrafi pokazać gry tak żeby każdemu opadła kopara.

W 2018 mamy tylko 3 exy forza, sea of thieves i state of decay. W 2017 wyszła tylko forza 7, halo wars 2 i cuphead. Na  2019 mamy tylko Gears of War 5 i Crackdown 3. Przecież to jest nie do przyjęcia. Dla mnie ta konferencja to przyznanie że microsoft odpuszcza xboxa one,szykuje sie na nową generacje i prosi o jeszcze jedną szanse w przyszłości. Robi to już 3 raz, tak samo odpuścił pierwszego xboxa i x360. Co prawda pokazuje że kupił 5 developerów ale owoce ich prac zobaczymy za min 3-4 lata.Tym razem porzuca konsole z najmniejszą ilością exów w historii xboxa. A przecież rok temu  wciskali ludziom xboxa one x za 2000. Na pocieszenie daje jedynie gry za pół darmo - forza horizon za 30 złotych w gamepasie. 

W skrócie. Xbox? Po co to żyje.

2 minuty temu, _Be_ napisał:

A jak sony na 2 lata konsoli miało tylko bloodborne to było to do przyjęcia? Niebieskie karakany na himalajach hipokryzji

Mineło już 5, a microsoft do tej pory nie ma takiego BB i juz w tej generacji miec nie bedzie. Tam to co najwyzej poziom inFamous albo Moss. :yao:

Opublikowano
13 minut temu, Andrew21 napisał:

E, no ale pokazali  w (pipi)  fajnych multiplatform, grania w pissssduuuuuu.

Dodatkowo wierzę że są tam tacy którzy nie mają erekcji jak widza crackdowna i  kolejnej forzy, i  mają w du,pie czy microsoft im  da swoje mcdonaldowe gry z happymeala. Samymi multi mozna tam spokojnie ujechać.

Edytowane przez milan

Opublikowano
5 minut temu, Pacquiao napisał:

Andrzej ciągle o tej konsoli za 2.000 zł XD Bieda to stan umysłu :p

A moze jakies argumenty ?

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

co najwyzej poziom inFamous albo Moss. :yao:

No nie wiem,  kruku ostatnio przeszedł infamous, i  piał z zachwytów.

Jak bezdomny co wpadł ci do domu, chcesz mu uszykowac kanapkę z poledwiczką, a ten w tym czasie opierniczył psia miskę i krzyczy że pyszne  i chce jeszcze ;/

Sam infamousa nie dałem rady skończyć, no ale to gra bardziej dla zabijaczy hipciów.

Opublikowano

Ile jeszcze razy Andrzej napiszesz że ms odpuszcza Xboxa one i szykuje się na nową generację? Już wszyscy dawno o tym wiemy.

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

był też the order ze średnią ocen 63, który gdyby wyszedł w tym roku jako exclusive na ixa, to boty grałyby jak w sot i sod2 i mówiły, że krzywdzące oceny

Opublikowano
11 minut temu, milan napisał:

No nie wiem,  kruku ostatnio przeszedł infamous, i  piał z zachwytów.

[citation needed]

Opublikowano
18 minut temu, aphromo napisał:

A moze jakies argumenty ?

Na co? Andrzej codziennie pisze o tych 2 tyś. widać bardzo go piecze :D

Opublikowano

Może sprzedać nie może

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.