Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

a29.jpg

starczesky pewnie płacze, że te czasy juz nie wrócą xd

to była jawna dyskriminacja łysych. Czułem się pominięty

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Max w trojce był łysy blantis :wub:

Opublikowano

To co ile trzeba teraz czekać na NOWY SEZON trailerów z Death Stranding? :dynia: Aż rok czy na Game Awards w grudniu będzie jakiś nowy odcinek?

Co za czasy, HARRRRR TFFFFUUU :sapek: 

Opublikowano

ktoś streści o co royal się zagotował? nie chce mi się przekopywać tematu

Opublikowano
1 godzinę temu, Starh napisał:

Co do TLoU2 to jestem mega rozczarowany wciskaniem na siłę Homo-lesb, brakiem zwykłego białego mężczyzny w trailerze. Postaci to albo niezależne, silne kobiety albo jacyś murzyni czy Azjaci. Rozumiem ubogacenie kulturowe, ale ta propaganda jest już wrzucana na siłę i to widać. Ja z tego cyrku wysiadam i na pewno nie kupię gry w sklepie, nie zamierzam wspierać tego podprogowego przekazu. Nawet w Gersach 5 i pokazie tej gry nie zauważyłem czegoś takiego.  Gra wygląda fajnie, postaci ruszają się kapitalnie, ale wmuszanie graczom na siłę oglądania takich rzeczy - ja szczerze przewijałem ten trailer, był dla mnie trochę odpychający i zapewne nie tylko dla mnie. To nawet nowe gry od Japońców rozwiązują b.dobrze tę kwestię. Sorry, ale nie uwierzę, że nawet po postkapitalistycznej przemianie nie został w USA żaden biały mężczyzna czy też kobieta....

Dobra gra :lapka: ale...

Wrzucanie na siłę murzynów, Azjatów, lesb z pominięciem normalnego archetypu postaci  :shotgun:

Kiedys byla Lara Croft w Tombr Rider, Jill Valentine w RE, Joanna Dark w Perfect Dark, nawet Clementine z Walking Dead, moznaby wymieniac w nieskonczonosc. Ale zawsze znajdzie sie jakis pedal, ktoremu przeszkadza wagina.

Opublikowano

@Colin O to, że jego komp jest najlepszy, a nas biedaków, to jebać. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano
5 minut temu, Maus napisał:

Kiedys byla Lara Croft w Tombr Rider, Jill Valentine w RE, Joanna Dark w Perfect Dark, nawet Clementine z Walking Dead, moznaby wymieniac w nieskonczonosc. Ale zawsze znajdzie sie jakis pedal, ktoremu przeszkadza wagina.

Wypraszam sobie, wagina mi nie przeszkadza kolego. Proszę czytać ze zrozumieniem...

Opublikowano

Jestes rozczarowany, ze biale kobiety calowaly sie zamiast bialych mezczyzn. Wszystko rozumiem.

Opublikowano

Dziwniejsze ze poleciała na taki duży nochal,  @selene  co o tym sądzisz?

Opublikowano

kobiety sa spoko ale do ruchania albo gotowania a ratowanie świata tylko dla mężczyzn, oczywiscie białych bo brudasy chu.j a murzyny do afryki

Opublikowano

Ogolnie tez mam beke ze strong female protagonist bo nie da sie ukryc ze duzo tego bylo na e3, ale akurat triggera o tlou nie kumam. Przeciez to nie jest jakis random zastepujacy joela bo tak tylko ellie, tak samo watek les nie wyskoczyl z dupy.

Najbardziej mnie rozbawila kobitka w AC i jeszcze te teksty od spartan ze jest wielka wojowniczka xD no troszke beczka jednak. Biorac pod uwage ze to ubi to wcale bym sie nie zdziwil jak by cala gre zrobili pod kobitke a potem widzac trigger ludzi po trailerze bfv dorobili randoma zeby wiecej ludzi kupilo

Opublikowano
11 minut temu, teddy napisał:

Ogolnie tez mam beke ze strong female protagonist bo nie da sie ukryc ze duzo tego bylo na e3, ale akurat triggera o tlou nie kumam. Przeciez to nie jest jakis random zastepujacy joela bo tak tylko ellie, tak samo watek les nie wyskoczyl z dupy.

Najbardziej mnie rozbawila kobitka w AC i jeszcze te teksty od spartan ze jest wielka wojowniczka xD no troszke beczka jednak. Biorac pod uwage ze to ubi to wcale bym sie nie zdziwil jak by cala gre zrobili pod kobitke a potem widzac trigger ludzi po trailerze bfv dorobili randoma zeby wiecej ludzi kupilo

no też mnie ta kobieta w ac przeszkadza bo to po prostu głupie. No ale można wybrać faceta więc ok. Sparta taka postępowa xD

Co do Last of us to zgadzam się przecież ellie wiadomo dlaczego jest main i nawet sobie nikogo innego nie wyobrażam w roli protagonisty.

Opublikowano
2 godziny temu, YETI napisał:

Psychotropy dobrze wjechały. Sony mogło zakończyć konferencje po pokazie TLoU2 i już wygrało. Każda z ich gier miała długi gameplay, a microsoft wyjechał z czarną planszą battletoads i hełmem puszki i niby był lepszy. :pawel:

Tobie to już żadna dawka chemii nie pomoże.

Bełchatów znowu na kolanach, dzisiaj tonie w oceanie niebieskich łez xDDDD

Konfa $ony to porażka, zapowiedzi nowych exów brak, konfa w namiocie Tyskiego rozbitym pod mostem, ludzie na widowni spali, po pokazie gier może dwóch kolesi się obudziło, wczoraj z Asaxem pisałeś że to wyznacznik zajebistości gier te reakcje ludzi.

symulator palet 2 totalne rozczarowanie, zrobili grę o lesbach i siedzeniu w krzakach

gra z samurajem, niby spoko ale bez podjarki no i to partacze od infeeejmusa, zobaczymy co z tego będzie, dla mnie fajne

spider to będzie bardzo dobra gra, widać po SO u MSu nauczyli się robić gry  :)

gra Kojimy intryguje, ciekawy klimat 

RE2 jedyny mocny punkt konferencji

MS pokazał więcej gier, w tym exów, do końca roku każda z konsol dostanie po jednej grze forza i spider, inne exy na konferencjach to 2019-202X. 

milany przez miesiąc bombardowały forum tymi listami ile to nowych exów zobaczymy u $ony a tu jedynie napluli wam w twarz kolejny raz.

MS rozjechał walcem ten festyn ale spoko w 2022 będzie grane i znowu pokażą te same gry jak co roku xDDDD

Opublikowano

Klapy w temacie Tlou to już nie wiedzą co mają czynić xD Czy szkalować ND za pedałowanie czy jarać się mesjaszem :usmiech: 

ZvnIbWrd_400x400.jpg

:wub: 

Opublikowano

klapy beda miec dopiero mindfuck jak znajda w tlou 2 joela w toi toiu z jakims grubym murzynem w pozycji misjonarskiej

Opublikowano
54 minuty temu, Maus napisał:

Eve w Parasite Eve, Jade w Beyond Good & Evil, Samus Aran w Metroidzie, Heather w Silent Hill 3, laska z The Longest Journey, itd.

Nikt nawet się nie zająknął, że babom grać nie bendom, a dlaczego? Bo te postaci miały sens. Jak już ktoś wyżej wspomniał, główny bohater powinien być archetypem pasującym do fabuły i klimatu gry. Główna postać powinna być główną postacią z konkretnych designerskich powodów, a nie na zasadzie "a wrzućmy babę/czarnego/millenialsa, bo to teraz modne i się sprzeda".

34 minuty temu, teddy napisał:

Tak jak mówisz.

Opublikowano

jaranie się xD

mesjasz xDDDDDD

lesby xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
10 minut temu, selene napisał:

a nie na zasadzie "a wrzućmy babę/czarnego/millenialsa, bo to teraz modne i się sprzeda"

xD 

no tak gierki to caritas i ma być tak jak powiedzą poljaki na forum 

2c2jvk.jpg

32 minuty temu, czarek250885 napisał:

Byle by tych przerywników na siłę nie wrzucali, bo wtedy człowiek o prawicowych poglądach zaczyna mieć problem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości czy klapy są najbardziej zjebaną grupą społeczności graczy, to powinien przestać się zastanawiać. 

Opublikowano

A daddy wyżej nie psize o  lesbach pejoratywnie? pacynka? mazzeo?.  Blant który gra w odyseję? To ja chyba wybieram oszczanego royala z 10806gbslit

Opublikowano

dobry wybór, pasujecie do siebie. 

Opublikowano

pograłby takim bohaterem w TLOU2 a nie jakąś babą

maxresdefault.jpg

@Starh co myślisz? byś?

Edytowane przez ragus

Opublikowano
3 minuty temu, Hum napisał:

dobry wybór, pasujecie do siebie. 

kundel wyjaśniony, kundel obrazony

Opublikowano
2 minuty temu, ragus napisał:

pograłby takim bohaterem w TLOU2 a nie jakąś babą

@Starh co myślisz? byś?

Tutaj by sie VR przydal. :v

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.