Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Uszczypnijcie mnie, @aphromo ciśnie yetiemu za bycie klapem? Chyba naprawdę czas na nową edycję CW

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Widzę top5 targów niektórych userow (w tym klapow), a tam 

cyberpunk, dmcV, Re2,ori,metro itp.

Wszytkie te gry zapewne będą chodzić zauważalnie lepiej na koksie niż plejce i takie są fakty. Kto chce grać w te gry w najlepszej jakości to wybór jest prosty.  

Yeti no Offence, ale im dalej końca generacji tym różnice na korzyść Koksa będą coraz bardziej widoczne.

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Death Strandind takie nie mam pojecia co to jest/10.

Jak już wyjdzie, to zobaczysz średnią, którą na xboxie widziałeś ale za czasów x360.

Opublikowano

Średnia :dynia: Jak piętnastolatek, "dostało wysoko ocene to fajne musi być, co z tego że mi się nie podoba"

Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Jak już wyjdzie, to zobaczysz średnią, którą na xboxie widziałeś ale za czasów x360.

Nie masz pojecia czym bedzie Death Strandign, tak samo jak nie masz pojecia czym bedzie nowe Halo.

Zaakceptuj rzeczywistosc, to pomaga w zyciu.

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Yeti no Offence, ale im dalej końca generacji tym różnice na korzyść Koksa będą coraz bardziej widoczne.

Niewykluczone, ale mam nadziej, ze na koksie doczekam sie grafiki na miare Horizon, bo TLoU2 to już na tej generacji temat nie do przeskoczenia, zwłaszcza ze zostały jeszcze z 2 lata, a xbox dostanie crapdown czy girsy 5 z feministką (to będzie piękne uśmiercenie marki).

Opublikowano
3 minuty temu, aphromo napisał:

Nie masz pojecia czym bedzie Death Strandign, tak samo jak nie masz pojecia czym bedzie nowe Halo.

Zaakceptuj rzeczywistosc, to pomaga w zyciu.

Mam pojęcie jak były oceniane wcześniejsze gry Kojimy, a jak ludzi z 343, mierne 84%, tacy w Sony to robią myszy pod VR :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Średnia :dynia: Jak piętnastolatek, "dostało wysoko ocene to fajne musi być, co z tego że mi się nie podoba"

Teraz gramy w średnia, a nie w gry. Zbigniewie czasy się zmieniły!

To trochę jak z tym memem z psem w galerii sztuki, który się zesral, a ludzie uznali to za dzieło artystyczne.

Opublikowano

@YETIFajnie, ze od razu sie ze mna zgodziles. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

jeśli ktoś nie wie o czym będzie Death Stranding ten materiał:

DfhzUAvWAAEtOox.jpg:large

Opublikowano
2 minuty temu, Starh napisał:

Teraz gramy w średnia, a nie w gry.

Boty to chyba nie grają ani w jedno, a nie w drugie :pawel:

Opublikowano
1 minutę temu, Starh napisał:

Teraz gramy w średnia, a nie w gry

Teraz to ja panie kolego gram w jedyną słuszną grę przed 25 stycznia

xJsZsfC.png

Opublikowano

wyglada fajnie, to ze Switcha?

Opublikowano

A co to Switch?

SONY Was zaje.bało :D

edit. nowa strona więc to prawda, dzieki Sony.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

GOW4 został okrzyknięty przez wyrocznie klapów DF w 2016 najładniejszą grą, następca zapowiada się znacznie lepiej i ciekawiej. FH4 wygląda lepiej niż DC a mamy tutaj otwarty świat z konkretnymi ficzerami, Ori 2 wciąga nosem wszystkie gry w bajkowej oprawie, nowe Halo to zajawka bez gameplay'u więc nie liczę.

u Sony? 

TLOU2 mimika super ale reszta pokazu to siedzenia w krzakach i nic tutaj nie zrobiło, Kojima Game wygląda konkretnie ale jeśli wyjdzie z tego symulator złomiarza to beka.

Gra z samurajem, ładna trawa i oswietlenie ale kolory tak mocno dojebane że wyglądają jak u Kukuryku na jego TV.

Fun fact z konferencji...wszystkie gry MS poza Halo mają daty premier, wszystkie gry Sony poza Spidermanem nie mają xDDDD

Dla mnie jeśli chodzi o exy poziom zbliżony, MS zapowiedział kilka nowych, Sony tylko Nioha i kolejny raz z rzędu pokazali te same gry na targach.

Opublikowano
22 minuty temu, Plugawy napisał:

SONY Was zaje.bało :D

edit. nowa strona więc to prawda, dzieki Sony.

tenor.gif?itemid=4695951

Opublikowano
13 minut temu, Pacquiao napisał:

Tyle, że Nioh 2 to na 99% multiplatforma.

no właśnie, jeśli tak będzie to niezła beka, re7 i kilka gier multiplaftormowych u sony podobnie zapowiadali w poprzednich latach.

Opublikowano
19 minut temu, Pacquiao napisał:

Tyle, że Nioh 2 to na 99% multiplatforma.

Qunatum Break 2 rowniez. Jesli chodzi o biblioteke gier to zdecydowanie najwiecej na X1 pokazano.

25 minut temu, Daddy napisał:

nowe Halo to zajawka bez gameplay'u więc nie liczę.

u Sony? 

TLOU2 mimika super ale reszta pokazu to siedzenia w krzakach i nic tutaj nie zrobiło,

Halo ponoc to ma byc najwieksza zmiana i proba realizacji pierwszej wizji, ktora porzucono z powodu ograniczen konsoli.

TloU2 przepasc do jedynki, widac od razu.

Opublikowano

Jak już aphromo ciśnie Yetiemu, to znak, że MS faktycznie zaorał podczas E3...

Opublikowano

Yeti jak ryba bez wody się telepie xd 

ALE ALE TLOU 2 XDD 

Super tylko, ze wygląda jak jedynka z lepszą grafiką. Miało być pozamiatane a każdy bekę klei ze nudny ten pokaz siedzenia w krzakach i pedałowania pokazali xd 

Tyle jeti szkalował switcha że dla biedronia a tutaj wiedenska odsiecz w postaci lgbt największego exa na ps4

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W trójce Joel będzie całował się z grzybogłowym jako wyrazy poszanowania odmienności i szacunku do uchodźców 

Edytowane przez Copper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.