Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ale wrze w tematach xD fanek wkleja filmiki i wszyscy spuszczają się nad graficzką

Cos czego Xbox sie nigdy nie doczeka, nawet z zapowiedzia mocniejszej konsoli za 2200 zl :banderas:

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Może grafika cienka, ale za to będą mieli sztosy jak super duper minecraft w 4k :obama:

Opublikowano

Panowie ale Forze 7 to ogrywamy na PC, gdzie jest wsparcie dla szerokiej gamy kierownic dostępnych na rynku a nie kilku wybranych do współpracy z xbonem, m'kay? No chyba, że jak janusze gracie w samochodziki na padzie

ŻAŁOSNE

W Forze na PC to grają tylko Janusze, tam są duże lepsze wyścigówki.

Wolę być Januszem przez duże J w takim razie  :lapka:

Opublikowano

Panowie ale Forze 7 to ogrywamy na PC, gdzie jest wsparcie dla szerokiej gamy kierownic dostępnych na rynku a nie kilku wybranych do współpracy z xbonem, m'kay? No chyba, że jak janusze gracie w samochodziki na padzie

ŻAŁOSNE

W Forze na PC to grają tylko Janusze, tam są duże lepsze wyścigówki.

Wolę być Januszem przez duże J w takim razie :lapka:
Masz do tego pełne prawo, nic mi do tego.
Opublikowano

Może grafika cienka, ale za to będą mieli sztosy jak super duper minecraft w 4k :obama:

super duper wychodzi tez na switcha

Opublikowano

Spencer to największy hipokryta i rak tej branży

Phil Spencer: I’m not a fan of doing deals that hold back specific pieces of content from other platforms....

I don’t think it’s good for our industry if we got into a point where people are holding back the technical innovation of game developers based on a marketing deal.

Panie Spencer, ale zaplacenie za TRa w celach marketingowych aby użytkownicy innej platformy nie zgarali było dobrą rzeczą prawda?

Miałem wtedy x1 i ogralem tę świetną grę. Szkoda mi wtedy było, że inni nie mogą się zapoznać z tą giereczką (po u4 zapewne nie smakowała już tak dobrze).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Pytacie, które gry? Już piszę, Metro, ORI, FM7 i Anthen.

Nowy AC TO żal.pl zaorac tego kasztany.

Opublikowano

Niezły debil, ale to wiemy, po U4 nawet Tomba nie skończyłem taki syf.

Pytacie, które gry? Już piszę, Metro, ORI, FM7 i Anthen.

Nowy AC TO żal.pl zaorac tego kasztany.

Anthem to gra na 2018, ty jesteś normalny?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Bez przesady to b.dobra gra. Fajna eksploracja, niezła grafika i świetna animacja Lary. Spokojnie gra nadal na 8+.
Opublikowano

Bez przesady to b.dobra gra. Fajna eksploracja, niezła grafika i świetna animacja Lary. Spokojnie gra nadal na 8+.
Może użyłem troszkę za mocnych słów, mnie strasznie znudziła, i to bardzo szybko.
Opublikowano

Tego Spidermana serio robi Insomniac do Sunset Overdrive, czy raczej ci goście od Untul Dawn?

Niesamowity downgorad względem genialnej mechaniki z Sunseta. Wygląda to tak jakby pewnego deszczowego dnia do studia Insomniac przyszli smutni panowie w garniturach od sony i wymusili cinematic experience bo to teraz się sprzedaję. Szkoda zmarnowanego potencjału 

Opublikowano

Ale jakby wychodziło na xboxa jako ex to byłoby (pipi)enie jaka to moc, jaka grafika over9999 - Sony osrane Game over i grajta na amatorze pro.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

boty dzisiaj to serio chyba jakis skynet napedzany moca 6 terafankow spier.doliny

Opublikowano

zrób lepszego spidermana

Opublikowano

Tego Spidermana serio robi Insomniac do Sunset Overdrive, czy raczej ci goście od Untul Dawn?

Niesamowity downgorad względem genialnej mechaniki z Sunseta. Wygląda to tak jakby pewnego deszczowego dnia do studia Insomniac przyszli smutni panowie w garniturach od sony i wymusili cinematic experience bo to teraz się sprzedaję. Szkoda zmarnowanego potencjału 

Ty te posty piszesz dla żartu, czy naprawdę jesteś przyjebany jak paczka gwoździ?

Opublikowano

To jest autyzmax, dajcie se siana z tym kolesiem, który broni gunwa XD Niech se trajharduje dalej.

Opublikowano

Już zabijcie go bo napisał, że Sunset Overdrive zdaje się mieć lepiej zaprojektowaną mapę i poruszanie się po niej niż Spiderman (bo zakładam, że o to mu chodzi).

Mapa w SO była dopieszczona, powtarzam DOPIESZCZONA pod każdym względem. Aż się chciało brykać po tym wszystkim, przywodziło to na myśl dobre poziomy z Tony Hawka. Tutaj w sumie jak zwykle w grach z pająkiem są wieżowce i w sumie tyle :cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Trochę mi ciśnienie opadło jak zobaczyłem, że tak mocno wzorują się na mechanice arkham. Nie wiem czy to właściwy wzór dla SM. Co gorsze walka wygląda jak nieumiejętna kalka batmana, przy walce z tym większym przeciwnikiem ciężko powiedzieć czy ciosy lądowały czy nie.

Opublikowano

Akurat Sunset to nawet oczko wyżej może półtora od infamousa ostatniego. Gameplayowy miazgator, dużo humoru. Ogólnie mocno niedoceniona gra.

Opublikowano

Bo na xboxa

Opublikowano

Czyli w Spidermanie powinniśmy 90 % czasu grindować po rampach żeby był za(pipi)istym Spidermanem ? 

wat ?

Opublikowano

Cala Japonia gada o nowym MH.

Zona wrocila z roboty i od razu tekst - co to ma byc MH w open world?

Ale sie rozejdzie ps4'orek z ta gra.

W tym roku na TGS sie jednak wybiore.

Opublikowano

To prawda, na PS4 gracze by docenili Sunset Overdrive, ale ktoś mało mądry wydał to na konsolę, której fani ograniczają się do grania w warframe i destiny, czasem robiąc sobie przerwę na raki od ubisoftu jak the division i wszystkie części assassins creed, więc nie ma co się dziwić, że przeszło bez echa i nikt tego nie kupił. Przyszłość tej gry jest albo pod ziemią, albo jako multiplatforma. Czysta brudna prawda.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Właśnie kto ma prawa do marki?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.