Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Forza 7, Sea of Theives i Crackdown wyżej niż jakikolwiek ex Sony. Beka

Ok, udajmy, że Spider-man nie jest exem Sony, żeby twoja kulawa teoria miała jakąkolwiek rację bytu...

Opublikowano

Tak bez CW co do Destiny 2:

Destiny 2 na Xbox X będzie na 90% miało 4k, z tym że gra wychodzi przed premierą konsoli więc devi na razie nie potwierdzają. Generalnie nauczone jedynką Bungie wprost mówi na prawo i lewo co będzie na 100% a czego nie - status 4k na Xbox jest taki, że 'pracujemy nad tym ale konsole launchowe mają priorytet'.

Co do ekskluzywnego kontentu: będzie pewnie rok po premierze pod koniec 2018 'uwolniony' skoro Luke Smith potwierdził, co w sumie jest zaskoczeniem bo ekskluzywny kontent z TTK jest dalej zablokowany na Xboksie. Tylko wtedy na 99% będzie nowy ekskluzywny kontent na PS4. ;) Tutaj Sony i Acti ładnie  g o l ą   graczy i to się raczej nie zmieni. 

Opublikowano

Ale to jest tak po(pipi)ona abstrakcja by pokazywac gre podczas premiery konsoli.

Beka niedzielna nadal trzyma

Rok temu pokazywali Minecrafta na Oculusie z Johnem Carmackiem to było dużo bardziej żenujace. Teraz też jest z tego totalna beka, ale wiesz wydali na to 2mld dolarów (xD) to muszą klepać hajs 

cześciej się mówi w świecie o stateczkach od Rare niż drwalu Kratosie. Handluj z tym xD

Chyba w ramach beki bo na YT pierwszy trailer GoW ma 17 mln wyświetleń, nowy gameplay ma 1,4 mln a gameplay piratów ma 600k 

Opublikowano

Żeby spencer miał chociaż takie jedno studio.

A tu jeszcze Pan Kojima, Pan Ancel, Pan Ueda, Pan Miyazaki, Pan Cage, Panowie od klejnotu generacji. A u spencera kto tam jest?

steve-ballmer-o.gif

Steve-Ballmer-010.jpg?w=300&q=55&auto=fo

:kaz:

Opublikowano

ajj tam, przecież zaraz będzie destiny 2, a za rok na jesień cały pakiecik bota halo-gerasy-forza

dynia

Opublikowano

Pan Kojima,

który ostanią dobrą grę zrobił w czasach PS2

Pan Ancel,

który robi czasowego exa na switcha i jakieś guwno po godzinach dla plebsu na ps4

Pan Ueda,

który po tym gów,nie TLG już nigdy nie powinnien robić gier

Pan Miyazaki,

no tego to jeszcze jako tako szanuje, ale starczy już tych kopiii soulsów

Pan Cage,

dostałem raka po heavy rain i po obejrzeniu trailera detroit mogę skwitować jego dorobek tylko tym :dynia:

Opublikowano

kalafior jaki bul dupy ze jego x-smiec to kawał guwna bez przyszłości :dynia:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

60 vs 30 fps :usmiech:

kalafior jaki bul dupy ze jego x-smiec to kawał guwna bez przyszłości :dynia:

a widzisz gdzieś tam gdzie ja pisze o xboxie? odnosze sie do tych kartofli, które wymienileś

Opublikowano

trzeba mieć niezły niezły ból d.upy aby tworzyć takie porównania.

Porównywać simracera z zaawansowaną fizyką kałuż na torze. z 24 samochodami na torze w 4K i 60 fpsach do martwego drivecluba, gdzie tylko deszcze wygląda w porządku 

Opublikowano

Pan Kojima,

który ostanią dobrą grę zrobił w czasach PS2

Pan Ancel,

który robi czasowego exa na switcha i jakieś guwno po godzinach dla plebsu na ps4

Pan Ueda,

który po tym gów,nie TLG już nigdy nie powinnien robić gier

Pan Miyazaki,

no tego to jeszcze jako tako szanuje, ale starczy już tych kopiii soulsów

Pan Cage,

dostałem raka po heavy rain i po obejrzeniu trailera detroit mogę skwitować jego dorobek tylko tym :dynia:

Bluper pitoli czasem niesowite głupoty, ale na grach się zna i mówi jak jest 

Opublikowano

i ta odpowiedź  Yetiego 

hurrrr durrr a xbox to śmieć 

tak merytoryczna, tak związana z tematem xD

Opublikowano

i ta odpowiedź  Yetiego 

hurrrr durrr a xbox to śmieć 

tak merytoryczna, tak związana z tematem xD

ale za to idealnie odaje sytuację na rynku konsol 

Opublikowano

Jezu jaka ta Forza słaba i sterylna jak sala operacyjna przy DriveClubie.

Opublikowano

Jezu jaka ta Forza słaba i sterylna jak sala operacyjna przy DriveClubie.

Podczas deszczu kokpit i FPP wyglądają lepiej w DC, bardziej efektownie, TPP wygrywa Forza no i trzeba pamiętać, 24 samochody, 4K (coś czego nie zobaczysz na YT)i 60 FPS VS 1080 i 30 FPS i ile tam jest auto na drodze?  :cool:

Zresztą grałem i widziałem DC na żywo, proszę mnie z rana nie rozśmieszać, ta gry wygląda tylko jak pada deszcz.

677V

Microsoft inwestuje w exclusivy first-party, ale woli ich jeszcze nie ujawniać

Wczoraj Shuhei Yoshida próbował przekonywać nas, że Sony ma rękawy wypełnione exclusive'ami, których firma zdecydowała się jednak nie pokazywać jeszcze na E3 2017. W podobnym tonie wypowiada się również Phil Spencer.

http://www.ppe.pl/news/51764/microsoft-inwestuje-w-exclusivy-first-party-ale-woli-ich-jeszcze-nie-ujawniac.html

677V

Edytowane przez Soul

Opublikowano

serio trace wiarę w xbotow jak po tych tonach perdolenia i walenia sciem dalej wrzucają tu wypowiedzi spencera i jeszcze sobie to tego tasują

Opublikowano

To będzie coś w tym 4k?

Opublikowano

Minecraft XD

Opublikowano

MS cos podpisal i gra moze wyjdzie za 2-3 lata - nowy poziom tasowania do zapowiedzi :obama:

Opublikowano

MS cos podpisal i gra moze wyjdzie za 2-3 lata - nowy poziom tasowania do zapowiedzi :obama:

sory, ale fanów TLG nic nie przebije

nigdy 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.