Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

PS5 was zayebie!

Chyba jak się zawali

E4mnOgG.png

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 531,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

M A S Y W N A i U L A N A konsola się szykuje.

Stawiam garść orzechów na fakt, że gdy wyjdzie PS5, po XBOXie zostanie tylko ikonka na PC z windowsem. Ewentualnie do kupienia będzie Xbox i3, Xbox i5 i Xbox i7. Czemu nie i9? Bo to zostanie zarezerwowane dla komputerowców.

Opublikowano

M A S Y W N A i U L A N A konsola się szykuje.

Stawiam garść orzechów na fakt, że gdy wyjdzie PS5, po XBOXie zostanie tylko ikonka na PC z windowsem. Ewentualnie do kupienia będzie Xbox i3, Xbox i5 i Xbox i7. Czemu nie i9? Bo to zostanie zarezerwowane dla komputerowców.

PS5 zaorze xboxa?

bMCvikA.gif

Najdalej pół roku po nadejściu podkonsoli Sony ukaże się nowy wypusk konsoli z xboxowej rodziny, który sprzętowo będzie bronował PS5 o powiedzmy 25-30%  :reggie:

Opublikowano

Jeszcze jak by gry na to były, to okej. Xbox One X dla konsol to obecnie taka Nokia N-Gage dla handheldów - mocarny sprzęt, na którym nie ma i nie będzie w co grac. Ronię łezkę. Zmarnowałem kawał czasu żeby natrzaskać grubo ponad pół miliona gamerscore. Skoro nawet ja, bot z krwi i kości zmieniłem swoje poglądy, to znaczy że z platformą MS naprawdę jest źle.

Opublikowano

cudownie jakby po xbox one x microsoft zwinal konsolowy interes i zajal sie juz tylko i wylacznie patologia na windows10, exow i tak juz nie maja

Opublikowano

A co w tym było by takiego cudownego?

Opublikowano

Nie mów hop, wtedy jako posiadacz konsoli Sony ze względu na monopol miał byś dupsko rozorane tak, że jeszcze byś płakał za wujkiem Spencerem. Konkurencja jest dobra, a poza konkurencją są obecnie tylko dwa obozy - PC i Nintendo. Chyba zaraz pójdę do sklepu po Switcha, tak szanuję tę firmę po tym co się ostatnio wyrabia.

Opublikowano

mazzeo ktory do wyboru mialby teraz tylko sony lub nintendo

Opublikowano

kupisz 3, potrzymasz rok, wystawisz na allegro i masz ps5 za free

Opublikowano

Nintendo wie co robi, takie apple wśród konsolorzy. Większość z buciorami niczym brudny wsiok włazi w świat konsolowy i raczy się głównie nowiutką FIFA oraz Baterflajem, nie zwracając nawet uwagi na obfitość Nintendowego runa spływającego pięknymi grami przywołującymi pamięć o dobrych czasach kiedy bycie konsolorzem to był powód do dumy (SEGA, nigdy ci tego nie wybaczę, będę tęsknił całym sercem)...

Obecnie przypominam, jedyna słuszna droga, jakiej się trzyma PINGOVIRON - PC do grania jako main platform, PS4 jako sub platform do exów, które są P-E-T-A-R-D-A-M-I oraz Nintendo dla delektowania się prawdziwym gamingiem z dawnych lat rodem,

Xbox? No mam taką konsolę, żeby młoda netflixa oglądała na telewizorze bez Smart TV. Wymienię TV to Xbox pójdzie do kartonu.

Opublikowano

młoda? xD

to nie jest temat w którym Ping zwierza się ze swoich podbojów miłosnych, więc nie oczekuj że to wyjaśni ;)

Edytowane przez asax

Opublikowano

Jeszcze jak by gry na to były, to okej. Xbox One X dla konsol to obecnie taka Nokia N-Gage dla handheldów - mocarny sprzęt, na którym nie ma i nie będzie w co grac.

Nie dość ping, że robisz ostatnio  konsolowej braci szkody niczym Aldrich Ames CIA swego czasu to jeszcze faflonisz :yao:  Mi wystarczy na początek tylko jedna gra tj Halo 6, abym przez dwa lata martwił się jak i czym wyleczyć odciski od pada po nadmiernym napppppyerdalaniu w multi! :cool:  :czesc:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

niektórzy oczekują wiecej od życia czarek

Opublikowano

Uuuu grubo xD

Opublikowano

Juz to widze jak mazzeo przestaje grac, zaczyna zapierdalac w robocie by po 20 latach zostac szefem dywizji gier w MS przywracajac marke xbox

Opublikowano

mazzeo ktory do wyboru mialby teraz tylko sony lub nintendo

przestane wtedy grac w gierki i zajme sie życiem

Leśne ssaki tez tak mówią gdy już są brzydkie i nikt nie chce się zatrzymywać.
Opublikowano

Szkoda że że Sega nie do(pipi)i Dreamcast 2... Sony vs Sega vs gdzieś tam Nintendo.. Xbox nikogo, bo (pipi) do PC Lab

Opublikowano

Dreamcast 2 padłby bardzo szybko, obecna generacja mlodziezy nie potrafi juz grac w prawdziwe gierki ani arcade, no chyba ze DC 2 oferowaloby korytarzyki, regeneracje zycia za murkiem i ogladanie scenek przez 30 minut, no ale wtedy po co komu DC 2.

Opublikowano

Juz to widze jak mazzeo przestaje grac, zaczyna zapierdalac w robocie by po 20 latach zostac szefem dywizji gier w MS przywracajac marke xbox

wtedy to już na 100% tylko halo,forza, gearsy :pawel: 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dreamcast 2 padłby bardzo szybko, obecna generacja mlodziezy nie potrafi juz grac w prawdziwe gierki ani arcade, no chyba ze DC 2 oferowaloby korytarzyki, regeneracje zycia za murkiem i ogladanie scenek przez 30 minut, no ale wtedy po co komu DC 2.

Dobrze, że nasza generacja doceniła pierwszego dreamcasta i miał taki długi żywot :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.