Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tak w ogóle zapowiedzieli RDR 2 na złom? Czy pecemelepeciorze znów obejdą się ze smakiem, ocierając łży kolejnymi kopiami Goat Symulator albo patchami dla Tytanów poprawiającymi wydajność gier, które na konsolach za 1000 zł chodzą normalnie XD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przecież nie będą grać w podziurawiony bubel z grafiką jak Vice City. 2 lata szybko zlecą  :empathy:

Opublikowano

Ja piedole, co to było, żeby tak czekać 2 lata na GTA V w wersji PC? XDDDDDD Chryste, ja to już ogrywałem na PS3, gdzie blacharze musieli czekać na okruchy z pańskiego stołu 2 lata, normalnie qwa szcze XD. Te podziurawione buble to se qwa w bajki można wsadzić, przeszedłem normalnie bez problemu na konsoli XD. W ogóle to teraz jest PC Wars czy console wars?

Opublikowano

normalni ludzie też grali na PS3/X360, proszę nie projektować swojego upośledzenia na innych i zakładać, że niemożliwe jest posiadanie więcej niż jednej platformy :hi:

Opublikowano

normalni ludzie też grali na PS3/X360, proszę nie projektować swojego upośledzenia na innych i zakładać, że niemożliwe jest posiadanie więcej niż jednej platformy :hi:

Taki beton jak Mendrek czy ameby umysłowe jak exact jak widać nie potrafią tego zrozumieć.
Opublikowano

graliście w niedokończonego bubla?

Opublikowano

W ogóle to teraz jest PC Wars czy console wars?

PC wars, od kiedy konsole stały się upośledzonymi odpowiednikami blachy

Opublikowano

tak tylko przypomnę, że konsolorze płaciły 249zł za GTA V na PS4 w 30 fpsach xD

tak tylko przypomnę, że yebane w dupe pececiorze czekały 2 lata żeby to ograć xD

ale zagrali w sensowną i skończoną grę

a nie podziurawiony bubel z grafiką jak Vice City :empathy:

o czym ty pier/dolisz xD

Opublikowano

tak tylko przypomnę, że konsolorze płaciły 249zł za GTA V na PS4 w 30 fpsach xD

tak tylko przypomnę, że yebane w dupe pececiorze czekały 2 lata żeby to ograć xD

ale zagrali w sensowną i skończoną grę

a nie podziurawiony bubel z grafiką jak Vice City :empathy:

o czym ty pier/dolisz xD

o tym, że GTA V na ps3 wygląda jak Mendrek 

Opublikowano

Taki beton jak Mendrek czy ameby umysłowe jak exact jak widać nie potrafią tego zrozumieć.
Miałem wszystkie konsole, wiec jak zwykle argument inwalida jak ten Twoj składak za 2400.
Opublikowano

Mialem wszystkie konsole.

Ale gralem tylko w Driveclub

Opublikowano

Pytałeś się żeby przedstawił i to zrobiłem wiec przestań już się ośmieszać analfabeto.

Utwierdził mnie w przekonaniu ze PS4 Pro to dalej najlepszy wybór poniżej 2500zl

Tak plus telewizor za minimum drugie tyle. I wychodzi na to, ze lepiej złożyć kompa.

Opublikowano

klapy niedawno broniły remastera crasha w 30fps bo w 60fps bylo by zbyt trudno

co za konsolowa biedota mentalna i technologiczna xdd

No bronienie Crasha ze lepiej ze jest w 30 zamiast w 60 bo bylby zbyt trudny, to patologia gracza inaczej sie tego nazwac nie da :/

Opublikowano

Przecież klapy pisały że 30fpsów jest dlatego żeby było jak najbliżej oryginału xD

Opublikowano

Wolę 30 fpsów w nowej, zarąbistej produkcji na PS4, niż 60 fpsów na dashboardzie Xboxa, bo tyle macie w tym roku xd

Opublikowano

ciekawe czy Crash, który raczej wyjdzie w tym roku na Scorpionie będzie działał w 60 klatkach na sekunde? To byłby piękny widok, maskotka Sony dostępna w najlepszej wersji tylko na Xbox One, ładnie by du,pska popękały klapom 

Opublikowano

Miałem wszystkie konsole, wiec jak zwykle argument inwalida jak ten Twoj składak za 2400.

Wszystkie konsole? Chyba wszystkie stacjonarki sony

Opublikowano

Pytałeś się żeby przedstawił i to zrobiłem wiec przestań już się ośmieszać analfabeto.

Utwierdził mnie w przekonaniu ze PS4 Pro to dalej najlepszy wybór poniżej 2500zl
Tak plus telewizor za minimum drugie tyle. I wychodzi na to, ze lepiej złożyć kompa.
Kolejny argument inwalida, o ile TV jest w każdym domu tak monitor dobrej klasy już nie, jesli jednak ktoś musiałby specjalnie kupować tv pod konsole to oczywiście ze mija się to z celem.
Opublikowano

ciekawe czy Crash, który raczej wyjdzie w tym roku na Scorpionie będzie działał w 60 klatkach na sekunde? To byłby piękny widok, maskotka Sony dostępna w najlepszej wersji tylko na Xbox One, ładnie by du,pska popękały klapom 

po pierwsze - już widzę Crasha na Xboxie XD

po drugie - kto to kupi? Mazzeo? Każdy zainteresowany czymś innym od ciemnych strzelanek do krasnali posiada Playstation lub Nintendo. Xbotowcy wypną się na taka kolorową, wymagającą platformówką nabijając kolejne setki godzin w Halo 6. Ergo nowa część powstanie już eksluzywanie na PS4 :banderas:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Wszystkie konsole? Chyba wszystkie stacjonarki sony
Jeśli Wii U czy Xbox, Xbox 360, Xbox One to stacjonarki Sony to tak, zgadzam się.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

a gdzie wii, snes, nes, n64, gamecube, dreamcast, vita, psp, switch i jeszcze kilkadziesiat innych - ponoc miales wszystkie konsole

Opublikowano

po pierwsze - już widzę Crasha na Xboxie XD

po drugie - kto to kupi? Mazzeo? Każdy zainteresowany czymś innym od ciemnych strzelanek do krasnali posiada Playstation lub Nintendo. Xbotowcy wypną się na taka kolorową, wymagającą platformówką nabijając kolejne setki godzin w Halo 6. Ergo nowa część powstanie już eksluzywanie na PS4 :banderas:

jeden post, a tyle głupot

BTW zakład że Crash w ciągu roku wyjdzie na Xboxa? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.