Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Sunset-Overdrive-gif.gif

Że coś tu ma być dobre na tym gifie? Grafa z PS2, gameplay strzelanka na szynach samograj, ale będzie jaranko bo ex na xboxa xd

wygrywasz nagrode za najgłupszy post w tym temacie, talon na balon i experta do odebrania w sosnowcu u bonanzy

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Sunset-Overdrive-gif.gif

to jakas nowa gra na switcha?

Opublikowano

Sunset-Overdrive-gif.gif

to jakas nowa gra na switcha?

Yebać średnią ocen teraz się liczy zaprezentowanie dobrego gifa patrzcie na tego niszczatora.

tumblr_nqacbevKkY1u5e6tlo1_500.gif

Boty osrane.

Dokładnie, jakieś 4 generacje różnicy.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Yebać średnią ocen teraz się liczy zaprezentowanie dobrego gifa patrzcie na tego niszczatora.

<gif z uncharted>

Boty osrane.

No wow kolejna oskryptowana sekcja poscigu, czekam na kolejną w nadchodzacym dlc!

Opublikowano

Observer proszę, przestań się kompromitować.

Edytuj posta, wyjdź na spacer, przemyśl to co napisałeś i przeproś Insomniac Games za szkalowanie Sunseta. To jest najlepsze co możesz teraz zrobić 

Opublikowano

Becet vel Observer to jest dobry baiciarz tutaj na forum, ładnie uruchamia, ale wiem, że sam jest słabym klapem bo dla niego Bloodborne to guwno. 

Opublikowano

mnie rozwala defence force botow - no ale jak sie nie ma gier to trzeba bronic tej garski exow jakie sa 

boty na exy sony:

bloodborne aka 92MC - gooowno, reskin soulsow

uncharted4 aka 93MC - gooowno, zas to samo

horizon zero dawn aka 89MC - gooowno, srednia mowi sama za siebie, kolejna srednia gierka, a mial byc hit

driveclub aka 71MC - gooowno, jak mozna gadac ze ta gierka moze byc fajna, wystarczy zerknac na srednia

infamous aka 80MC - gooowno, pedau w rurkach, srednia potwierdza, cudem osiem z przodu

boty na swoje gierki:

killer instinct aka 73MC - swietna bijatyka, srednia klamie, z wszystkimi sezonami goty

ryse aka 61MC - gra ma w sobie to cos, srednia niesprawiedliwa, srednia klamie, z checia skonczylem

sunset aka 81MC - najlepsza gra generacji, przeciez nikt nie patrzy na srednia z gierki

Opublikowano

Becet vel Observer to jest dobry baiciarz tutaj na forum, ładnie uruchamia

No włączam skutecznie, jeszcze do Mendrka mi brakuje ale ten ścisk dupy u poważnych botów jak asax klikających minusy z pulsującą żyłką na czole i piszących referaty w obronie 8/10 zawsze zapewnia rozrywkę.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

mnie rozwala defence force botow - no ale jak sie nie ma gier to trzeba bronic tej garski exow jakie sa 

boty na exy sony:

horizon zero dawn aka 89MC - gooowno, srednia mowi sama za siebie, kolejna srednia gierka, a mial byc hit

driveclub aka 71MC - gooowno, jak mozna gadac ze ta gierka moze byc fajna, wystarczy zerknac na srednia

infamous aka 80MC - gooowno, pedau w rurkach, srednia potwierdza, cudem osiem z przodu

boty na swoje gierki:

killer instinct aka 73MC - swietna bijatyka, srednia klamie, z wszystkimi sezonami goty

ryse aka 61MC - gra ma w sobie to cos, srednia niesprawiedliwa, srednia klamie, z checia skonczylem

sunset aka 81MC - najlepsza gra generacji, przeciez nikt nie patrzy na srednia z gierki

odpuśc już ten rozpuszczalnik xd

ja tylko wyprowadzałem z błędu pinga, który szkaluje jedną z lepszych gierek na tej generacji ale co wy możecie wiedzieć jednoplatformowce?

Opublikowano

boty na exy sony:

boty na swoje gierki:

No dobra ale najważniejsze pytanie 

GRAŁEŚ ?

Opublikowano

jak ci sie nie podoba to zrob lepsza gierke

Opublikowano

Który bot niby zachwala RYSE?  :yao:

Opublikowano

Ryse ma zasłużone oceny z którymi zgadza się każdy posiadacz XO więc nie wiem o czym pierdoli Ficek, tak samo KI który na premierę miał 3 postacie, 2 tryby, 720p i brak wielu ficzerów.

Lepiej pilnujcie rodzynów yeti o milionie drzew w DC i GOTY grze The Order xDDD

Opublikowano

Mi sie Ryse w miarę podobał i skończyłem dwa razy :lapka: w (pipi) lepsza gra niz infamous czy inne s,rakowate exy na plejke

Opublikowano

DriveClub:

- premiera opóźniona o rok xd

- gra zapowiadana jako multi ścigałka z niedziałającym online xd

- zapowiedziany DriveClub PS+ Editon na premierę konsoli, który wylądował na PSS półtora roku po premierze konsoli i pół roku po premierze gierki no, bo przecież online trzeba było naprawić xd

- patch z deszczem kilka miesięcy po premierze xd

Ja nie rozumiem jak ta gra dostała aż 70 na meta. Powiedziałbym, że dobrze że zdechli, ale jednak jak już kupiłem te kilka miesięcy po premierze to bawiłem się w forumowych wyzwaniach wyśmienicie, co nie zmienia faktu, że należy im się wielki karny kutas w dupala.

Opublikowano

Yakubu grałeś już w Forze Godrizon, czy piszesz te mądre rzeczy sam z siebie? :lapka: 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ryse to tytuł tego samego kalibru co demko z t-rexem i manta ray dołączane do psxa.

Opublikowano

Jeszcze nie, tyle dobra na półce leży, że nie wiem w co łapki włożyć, a jeszcze w Sunseta spróbuję zbliżyć się do co najmniej 1000gs

Opublikowano

Jeszcze nie, tyle dobra na półce leży, że nie wiem w co łapki włożyć, a jeszcze w Sunseta spróbuję zbliżyć się do co najmniej 1000gs

bardzo przyjemny calaczek, tylko teraz możesz mieć problemy z zebraniem ludzi do chaos squadu a niektóre sa przegięte bez odpowiedniej ekipy i wysokich lvl broni

Opublikowano

Przecież ten sunset nie dość, że wtórny do bólu to jeszcze zupełnie niesmieszny, żenujący humor. Co w tym takiego dobrego niby?

jak klapy zaplusowały xDDDD

a ch,uja pograły 

Kupione na premierę, liczy się czy nie?

Opublikowano

O 1% lepszy od crapa Second Son.

Sunset SRA na tego śmiesznego drugiego syna z 10 piętra.
A skąd Ty byś to wiedział gdyby Ci go nie dali za darmo w goldzie.

z9WSxGj.jpg?1

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie szanujesz Sunset Overdrive? Nie pójdę z tobą do łóżka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.