Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma sensu doszukiwać się logiki w postach czeskiegomastera

Przecież to sama prawda, wyzywycie Sonke za remastery, a sami Fap Fap do tych samych sztosów na Xbox XD... Hipokryzja level hard.
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Czechosłowacki, wróć jak wytrzeźwiejesz, albo narkotyki przestaną działać...

Opublikowano

znowu masz jakiś atak autyzmu i zaczynasz pisać o czymś zupełnie innym. Spróbuje Ci to wyjaśnić, abyś zrozumiał (chociaż nie nastawiam się na jakikolwiek efekt)

Chodzi o to, że twoja wypowiedź sprzed chwili:

Ps4 potrafi mieć więcej ex w jednym miesiącu, niż xone od premiery

jest albo świadomym kłamstwem, albo (co bardziej prawdopodobne) zwykłą nielogiczną bzdurą wyprodukowaną przez twój mały móżdżek. 

Serio, jeżeli ten temat ma mieć rację bytu, to muszą tu obowiązywać jakieś podstawowe zasady logiki. Więc nie bronię tu xboxa, czy jakiś innych plastikowych zabawek, ale raczej przeciwstawiam się nagminnemu gwałceniu rozumu 

Opublikowano

jakby w tym temacie mialyby obowiazywac jakies podstawowe zasady logiki to zakonczylby sie na pierwszej edycji 

Opublikowano

znowu masz jakiś atak autyzmu i zaczynasz pisać o czymś zupełnie innym. Spróbuje Ci to wyjaśnić, abyś zrozumiał (chociaż nie nastawiam się na jakikolwiek efekt)

Chodzi o to, że twoja wypowiedź sprzed chwili:

Ps4 potrafi mieć więcej ex w jednym miesiącu, niż xone od premiery

jest albo świadomym kłamstwem, albo (co bardziej prawdopodobne) zwykłą nielogiczną bzdurą wyprodukowaną przez twój mały móżdżek.

Serio, jeżeli ten temat ma mieć rację bytu, to muszą tu obowiązywać jakieś podstawowe zasady logiki. Więc nie bronię tu xboxa, czy jakiś innych plastikowych zabawek, ale raczej przeciwstawiam się nagminnemu gwałceniu rozumu

ed4dc925bfdbcac618dd29d75586eab6.gif
Opublikowano

dobra spróbuje inaczej:

w którym dokładnie miesiącu na PS4 wyszło więcej exów, niż na XONE od premiery? 

Opublikowano

Poza SO i H5 wyszły jeszcze jakieś exy na xone? Pytam poważnie.

Opublikowano

Asax, czeski jest nayebany ( nie dziwię się...w końcu mamy weekend), a Ty z nim dyskutujesz...

Opublikowano

co do exow mam tylko jedno pytanie

Opublikowano

Asax, czeski jest nayebany ( nie dziwię się...w końcu mamy weekend), a Ty z nim dyskutujesz...

Odezwał się ten co biegał po MM i zdawał relacje ile to Ps4 pro leżało na paletach...

f01c220cc1e3fd8643c5e134a9ccefbb.gif

Opublikowano

Odezwał się ten co biegał po MM i zdawał relacje ile to Ps4 pro leżało na paletach...

f01c220cc1e3fd8643c5e134a9ccefbb.gif

Dobrze już dobrze...Najpierw się wyrzygaj, a potem połóż...

Opublikowano

Jeśli mowa o fanach Nintendo to ja mam ten filmik przed oczami.

Opublikowano

znowu robisz w sobote?

Opublikowano

Nintendo <3 Switch <3

Opublikowano

Strzyc ile wlezie.

Opublikowano

Skoro Sony darmowym motywem wspiera środowiska LGBT, a Microsoft swoimi konsolami rucha również męskich botów  w tyłek od trzech generacji, to znaczy że Sony tym motywem wspiera też Xboxa? :kaz: Ależ się porobiło ;)

Opublikowano

Skoro Sony darmowym motywem wspiera środowiska LGBT, a Microsoft swoimi konsolami rucha również męskich botów  w tyłek od trzech generacji, to znaczy że Sony tym motywem wspiera też Xboxa? :kaz: Ależ się porobiło ;)

giphy.gif

Nie dość, że zyebana, to jeszcze lewacka konsola. Byle do listopada. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.