Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

blantman xdddddd

Opublikowano

napisałeś w cw więc węszyłem podstęp :pawel:

Opublikowano

Jotun za darmo na steamie, drodzy konsolowi wojownicy

Jakaś konkurencja dla pujopujo za 128zl z iszopu?

Opublikowano

Jotun kojarzy mi się tylko i wyłącznie z farbami, także tego :reggie: A gdyby nawet to co...na co to wyszło? Na blachę? Przeca tej platforemki już nie ma! Zakopała się bidna na amen w kopalniach bitcoinów :yao:

Opublikowano

jotun? bardzo fajna gra, za darmo mozna obadac 

Opublikowano

ku,rwa kupiłem niedawno xD ale fajna gierka jakby wyszła na switcha to by ficek konia walił

Opublikowano

Blantman się jarał to wierze na słowo.

:dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

jaranie się to za dużo powiedziane, ale gra jest po prostu niezła

Opublikowano

Sezon ogórkowy w zenicie. W co teraz gracie i dlaczego Xbox leży w śmietniku?

Opublikowano

Sztosiki pokonczone wiec aktualnie Borderlandsy handome collection :banderas:

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=hHpWfU-rjvc

interesujący materiał, warto obejrzeć chociaż temat był już poruszany na forumku (sam wspominałem o tym problemie kilkukrotnie za co byłem hejtowany ;) )

Osobiście lubię konwencje cinematic-experience, wielokrotnie wsponiałem, że podobała mi się historia w Halo 4, jestem dużym fanem oryginalnego (:trollface:) The Last of Us, trylogie Uncharted to IMO całkiem niezłe gry. Ale podobnie jak autor materiału uważam, że trzeba "znać proporcjum Mocium Panie" 

Opublikowano

byloby kolejny raz to samo to pierwszy bys (pipi)l, ze recykling, odcinanie kuponow, formula skonczyla sie na trojce itp

Opublikowano

god of war to to samo co tlou, bo się biją po mordach, a horizon to tlou, bo się strzela z łuku topkek, dalej nie oglądałem. takie pierdu pierdu można o każdej gierce zrobić 

Opublikowano

nie mogę patrzec na tego god of wara, co za żenada. Kratos [*]

Bardzo dobrze,że go zmienili bo ten poprzedni to największy idiota w grach video. Wkrwia mnie natomiast jego synalek, no ale zobaczymy jak to będzie w pełnej wersji.

Opublikowano

byloby kolejny raz to samo to pierwszy bys (pipi)l, ze recykling, odcinanie kuponow, formula skonczyla sie na trojce itp

Ja przeszedłem 4 części w ciągu miesiąca i się nie wynudzilem.

Teraz zamiast bogiem będziemy grać drwalem, dzięki Sony, was się powinno yebac :czesc:

Opublikowano

nie wyglada to zle ale tragedia to jego dziecko xD w ogole motyw w grach gdzie kolo ciebie szlaja sie piate kolo u wozu to zal straszny .W takim Tlou czaisz sie za scaina a elly biega miedzy przeciwnikami jak gdyby nigdy nic xDDDD zaorac

Opublikowano

to tylko pokazuje jakie jestes bezguscie mazzeo

chyba nie bylo bardziej krytykowanej serii sony jak gow jesli chodzi o recykling: cztery czesci na stacjonarki, dwie na psp - caly czas to samo na identycznych zasadach, zmienialy sie tylko miejscowki

ta seria w ogole nie ewoluowala, stala w miejscu, kazdy chcial zmiany i alleluja, ze wreszcie nastapila i to zarowno w sposobie przedstawienia rozgrywki jak i w samej milotogii

zreszta sie nie dziwie, ze nie przeszkadza ci grac czwarty raz w to samo bo boty maja to na co dzien u siebie z kazda odslona halo czy girsow

Opublikowano

Ficus znany znawca gier na xboxa spojrzal na youtube i stwierdzil ze serie na xboxa w ogole nie ewoluowuja,  gdy tymczasem takie Halo rozni sie z kazda odslona i to w sposob tak znaczacy, ze premiera kazdej czesci powoduje rozlam community

Opublikowano

ale ciagle krasnale i lasereki, beka z ciebie typie !!!1111  xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.