Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

czesio ale wiesz że crash wyjdzie w tym roku na XO i inne sprzęty w lepszej jakości? a tak poza gt5 hd do wiosny szrot4 w szafie blantmana   :)

ciągle to samo, co każdy rok

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie street fighter V :)"

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie no man sky :)"

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie spiderman :)"

nie wstyd wam? zaraz sierpień, a wy dalej macie jedynie halo war 2 z lutego.

jesienią podobnie będzie można się wypowiedzieć o lineup'ie PS4 ;)

BTW ktokolwiek żałuje No Man Sky? Przecież to prawdopodobnie największe kłamstwo i gwałt zbiorowy jednocześnie w historii gejmingu, które z pełną świadomością wspierało Sony, pompując marketingowy balonik tego crapa aby ukryć brak gier triple AAA na PS4 

#4theplayers

Edytowane przez asax

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Klapy dały radę żyć 3 lata bez gier, to i boty wytrzyma te parę miesięcy.

jakie parę miesięcy xd

panie, nawet nic na horyzoncie nie ma oprócz potencjalnego Horizon 4 w listopadzie 2018.

Opublikowano

coś nieuważnie czytasz tego neogafa Figaro. Spencer jasno powiedział że po zaliczeniu osobistych porażek, jak należy obierać skasowanie Scalebound i Fable Legends. Microsoft przyjmuje strategie zapowiadania gier maksymalnie na rok przed premierą. Wiem, że trudno to zrozumieć fanowi plejstejszyn który przyzwyczajony jest do karmienia przez lata trailerami tej samej gierki. 

a line-up na najbliższy rok, czyli do czasu nowych zapowiedzi. Wygląda co najmniej solidnie. Jest pure-fun Crackdown, najlepsza seria sim-racerów, kontynuuacja świetnego State of Decay, prawdopodbnie genialne Ori i nowa gierka od Rare 

Opublikowano

Nie no, jak ja teraz rozmawiam z osobą, która dalej wierzy Spencerowi, to wracam do działów Nintendo.

Opublikowano

pure-fun Crackdown xD 

nie do odratowania 

Opublikowano

Forzunia siódma :D

Opublikowano

a jest jeszcze ten śmieszny lisek 

Opublikowano

czesio ale wiesz że crash wyjdzie w tym roku na XO i inne sprzęty w lepszej jakości? a tak poza gt5 hd do wiosny szrot4 w szafie blantmana   :)

ciągle to samo, co każdy rok

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie street fighter V :)"

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie no man sky :)"

"nie ma teraz gier, ale pod koniec roku też wyjdzie spiderman :)"

Trzeba było nie kupować szrota4 bez gier to byś nie marudził że gier nie ma i wymieniasz takie sztosy że hoohoo, no cóż jaka konsola takie gry które kijem nikt nie chce ruszyć, byle do w wiosny 2018!   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Zamknij morde tatku, wasz gust growy jest pokroju community league of legends

Opublikowano

typ co jara sie watchdogsami wypomina komus gust xd

Opublikowano

Ale bądźmy szczerzy. Ten rok macie tak nędzny, że z racji posiadania choćby grama honoru i przyzwoitości nie powinniście nic tutaj pisać. 

Opublikowano

sonybociarnia pisze w CW od 4 lat mimo gorszej nędzy na szrocie4  ;)

Opublikowano

Sam fakt siedzenia na jednej konsoli bez gier świadczy o braku gustu, a Ty jeszcz walczysz prysznicem na Tsunami jakie pustoszy wszystko na około.

Porównaj sobie ilość gier jaka wyszła na PS4 a nie ma ich na Xboxie One.

Różnica w ilości gier niech będzie skala Twojej głupoty.

Opublikowano

Ten temat powinien być dostępny tylko dla ludzi, którzy mają w domu konsole o którychy się tak ciepło i zimno wypowiadają.

Opublikowano

wychodzi coś jeszcze w tym roku na ps4 poza dlc do horizon (nikogo) i uncharted dlc ? Chodzi mi o exy?  Bo zastanawiam się nad sprzedażą ps4 i kupnem prosiaka za rok jak już god of war i spiderman wyjdą.

Cały czas mnie dupa boli za te 195 zł które sony mi pobrało z karty. Mam w portfelu psn i nie wiem co z tą kasą zrobić. Kurde mam nadzieję że kasa nie ma terminu ważności i za rok wyparuje z konta :D

Opublikowano

Dobrze, żeś przypomniał, bo niedawno była aktualizacja firmware to trza znowu odznaczyć subskrypcję, yebane qwy, zawsze auto po aktualizacji dają XD

Opublikowano

mi wczoraj yebane zlodziejskie (pipi)y sciagnely znowu hajs za plusa chociaz wyraznie klikalem ZE NIE CHCE autoamtycznego przedluzania. GDZIE MOJE PIENIADZE KAZ?! ODDAWAJ!

Opublikowano

Po każdej aktualizacji systemu niestety trzeba anulować własnoręcznie. Pisane to było 241310 razy.

Opublikowano

Dobrze Sony, golić graczy 

Opublikowano

Sam fakt siedzenia na jednej konsoli bez gier świadczy o braku gustu, a Ty jeszcz walczysz prysznicem na Tsunami jakie pustoszy wszystko na około.

Porównaj sobie ilość gier jaka wyszła na PS4 a nie ma ich na Xboxie One.

Różnica w ilości gier niech będzie skala Twojej głupoty.

no na twoją zabraknie skali  :kaz:

Tak expert tsunami, tsunami szamba.

Opublikowano

Po każdej aktualizacji systemu niestety trzeba anulować własnoręcznie. Pisane to było 241310 razy.

Po akceptacji regulaminu, a nie po wgraniu nowego FW.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.