Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Może trzeba było napisać 241311 razy, to by załapał.

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Pardon.

Opublikowano

mi wczoraj yebane zlodziejskie (pipi)y sciagnely znowu hajs za plusa chociaz wyraznie klikalem ZE NIE CHCE autoamtycznego przedluzania. GDZIE MOJE PIENIADZE KAZ?! ODDAWAJ!

Napisz do supportu zwrócą ci kasę do portfela na ps store. Nawet jest specjalna zakładka w formularzu dotycząca tego problemu.
Opublikowano

łachy nie robią. 

Opublikowano

Ja byłem klapem, potem botem,potem znów klapem bo myślałem że exy sprawią że dojdę przed konsolą. Ale tak się nie stało, a 80% czasu grałem w multiplatformy.

Więc teraz przechodzę znów do zielonych;) girsy<3

Opublikowano

Ten temat powinien być dostępny tylko dla ludzi, którzy mają w domu konsole o którychy się tak ciepło i zimno wypowiadają.

Wygląda więc na to, że blacharze to nie są ludzie. Zgadzam się z tym... :notbad:

Opublikowano

Nie działa. 

Robią, za głupotę się płaci.

Głupotą nazywasz, akceptowanie regulaminu po każdej aktualizacji, która sam przywraca swoje opcje? skoro raz dałeś na nie, to czemu musisz o tym pamiętać? 

Opublikowano

Nie działa.

Robią, za głupotę się płaci.

Głupotą nazywasz, akceptowanie regulaminu po każdej aktualizacji, która sam przywraca swoje opcje? skoro raz dałeś na nie, to czemu musisz o tym pamiętać?

A przeczytałeś kiedys ten regulamin?

Opublikowano

Tak, jak wszyscy tu obecni. 

Opublikowano

Nacpurany soul zawsze szanuje.

Opublikowano

ulany sebek dobrze gada

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Tak te wasze forumowe zloty wyglądają? Przegrasz w gierke i się rozbierasz? Koleś obok soula nerwowo chowa wzwód

Edytowane przez Sebas

Opublikowano

Nacpurany soul zawsze szanuje.

Nie ćpiemy, pijemy grzecznie wódeczkę :)

Opublikowano

Te nowe gameplaye z Crapdowna. xDDDD

Opublikowano

Będzie najmocniejsze 6/10.

Opublikowano

Trochę beka z Ficusia, że wybrał Switcha, na którym w nic nie gra, a mógł za mniej kupić Xboksiaka w pakiecie z Ryse oraz Quantaum Break. A i tu by jeszcze kolekcje Szefa dokupił, tam coś z biblioteki X360... Ale nie, na trzy gry jakie ma na Switchu, wszystkie są kolorowymi pierdołami.

Opublikowano

jeszcze jedno złe słowo na switcha i pożałujesz nicponiu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.