Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

2017 rok i multi bez lagów w łóżeczku z forumową ekipą - do tego za darmo

prawdziwa nowa generacja? tylko na nintendo switch

DF2PyVFU0AAr3SI.jpg

ps.

kim jest kur.wa NorDan

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 533,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to musiała być wspaniała rozgrywka, wszyscy posiadacze Switcha w Polsce w jednym lobby 

Opublikowano

ficek stukał mi w rynnę, a ja przekazywałem wiadomości faksem

Opublikowano

Hubert rozsylal golebie

Opublikowano

11 osób to więcej niż kiedykolwiek polska ekipa osiągnie w Sea of Thieves. Szanuję.

Opublikowano

orzeszek jaki lamus xdddd

Opublikowano

W driveubie trzeba byłoby utworzyć ze 3 osobne kluby żeby dla wszystkich z dzisiejszej ustawki starczyło miejsca.

Edytowane przez kes

Opublikowano

pewnie w siedzibie Nintendo do dziś zastanawiają się czy to nie był jakiś błąd systemu 

Opublikowano

Pewnie dziś Kimishima odpalił raport, po czym wszedł na Wikipedię i ze zdziwieniem rzucił pod nosem: "Nie wiedziałem, że w Monako żyje tyle ludzi." ;)

Opublikowano

Pewnie dziś Kimishima odpalił raport, po czym wszedł na Wikipedię i ze zdziwieniem rzucił pod nosem: "Nie wiedziałem, że w Monako żyje tyle ludzi." ;)

gj1.gif

Opublikowano

Poniżej lista dobrych gier w Multi na PS4:

No właśnie...co tak słabo? :dafuq:

Opublikowano

Ale pięknie golą graczy na tym xboxie. Nie dość, że Gold droższy o kilkadziesiąt złotych od PS+ (no teraz droższy tylko o 9zł, bo cena PS+ pójdzie o cztery dychy w górę), to jeszcze jakie jebanko w Halo Wars 2. Season pass za 129zł, który daje JEDNĄ misję i kilku dowódców do pogrania w multi .dynia. Teraz wychodzi super dodatek, nowa kampania, dwóch dowódców, nowa mapka do multi i nowy tryb... i jak ktoś ma season passa to i tak musi za ten dodatek zapłacić, bo panowie z microsoftu robią mu kupę do ust :/

Opublikowano

Yebane przegrywy

Opublikowano

ej ale ustalmy jedną wersję w Console Wars: 

Albo Halo Wars nikogo nie obchodzi, albo organizujemy zbiorowy lament nad płatnym DLC do Halo Wars2  (witamy w roku 2017) 

BTW odnośnie tych smutnych i nudnych filmików wrzucanych powyżej, to porównajcie sobie tę montaże z tym:

https://www.youtube.com/watch?v=NBWYKX4S5tE

zanim jakiś ignorant doczepi się co to za grafika i w ogóle to przypominać, że jakieś 90% tych map zostało stworzonych w Forge. Czyli w niesamowitym narzędziu,. którego próżna szukać w innych FPSach. 

Edytowane przez asax

Opublikowano

co się musi wydarzyc w zyciu mlodego czlowieka żeby w 2017 kupil xboxa one i gral w halo wars 2 na dodatek myslac o kupnie dlc?

chyba nic dobrego

Opublikowano

ej ale ustalmy jedną wersję w Console Wars: 

Albo Halo Wars nikogo nie obchodzi, albo organizujemy zbiorowy lament nad płatnym DLC do Halo Wars2  (witamy w roku 2017) 

płatne dlc to normalka, season passy gdzie gracze płacą z góry za dodatki to też normalka. ale jak płacą za season pass 129zł i dostają za to tylko guwno, a jak już wychodzi fajne dlc to i tak muszą za to zapłacić to jest coś nie HALO

Opublikowano

Tlou dobre multi z pay2win i wall hackiem xD

Opublikowano

przegrywasz i już ból dupki? :)

Opublikowano

No chyba nie. Grałem bardzo dużo w te multi na PS4, teraz gram na PS3 i:

- pay2win? te bronie z DLC które owszem można dokupić na stałe, masz również dostępne jako gotowy zestaw do wybrania przed załadowaniem meczu - nie ma czegoś takiego że tą broń mają tylko osoby które kupiły ją za kasę.

- wall hack? jakbyś trochę pograł to byś wiedział że są perki dzięki których podczas "nasłuchiwania" Cie nie widać, punkty na perki można odblokować podczas gry.

Opublikowano

tylko skillowe, demokratyczne multi bez żadnych perków i punktów zdobywanych w trakcie meczu 

Opublikowano

tylko skillowe, demokratyczne multi bez żadnych perków i punktów zdobywanych w trakcie meczu 

Czyli wypisz wymaluj Halo 5. Klapy o takiej grze mogą tylko pomarzyć...

Opublikowano

I tak wszyscy grają w BF 1, CoD i Overwatcha, na ch*j komuś jakieś archaiczne Halo 5 ;)

Opublikowano

No chyba nie. Grałem bardzo dużo w te multi na PS4, teraz gram na PS3 i:

- pay2win? te bronie z DLC które owszem można dokupić na stałe, masz również dostępne jako gotowy zestaw do wybrania przed załadowaniem meczu - nie ma czegoś takiego że tą broń mają tylko osoby które kupiły ją za kasę.

- wall hack? jakbyś trochę pograł to byś wiedział że są perki dzięki których podczas "nasłuchiwania" Cie nie widać, punkty na perki można odblokować podczas gry.

no ale po co wypisujesz mi oczywistości o których wiem, ale nie zmienia to faktu, że nadal gra ma wallhacka i z broni nie pokorzystasz w takim razie z tym perkiem bo nie ułożysz sobie loadoutu jesli jej nie kupisz.

Piękne samozaoranie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.