Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Chodziło mi o to że na album laptopie do (pipi)owo chodzi wsio i się ne s komfortowo gechts. Co innego a najlepszy Lo solXh :cool ń

A, no i tak, yebac jednollarformkwaxk ##zzystkielonse

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Kes nie wiem, nikt? Ale co ma do tego czy ktoś chce poczekać na port konsolowy czy nie? Ludzie wolą wygodę a nie babranie sie w steamowym bagnie. 

Opublikowano

Jezu, teraz zobaczyłem jakiego pawciodauna odwaliłem tym pisaniem bez patrzenia xD przepraszam serdecznie, uroki pisania na smartfonie. Telefon jest smart, w użytkownik już nie I takie efekty.

Chodziło mi oczywiście o to że na lapku z biedry ciężko grać w cokolwiek komfortowo. A jak ktoś ma high-end pc i podpina pod niego pada i tv t trochę beka.

Zaorac pc, #tylkokonsole no i yebac jednoplatformowców

Opublikowano

rajos sepleni nawet przez klawiature :0

Opublikowano

Kes nie wiem, nikt? Ale co ma do tego czy ktoś chce poczekać na port konsolowy czy nie? Ludzie wolą wygodę a nie babranie sie w steamowym bagnie.

No nie wiem czy chciałoby mi się czekać na gierkę którą jestem bardzo zajarany 2 lata tylko dlatego że nie wyszła na PlayStation.
Opublikowano

No nie wiem czy chciałoby mi się czekać na gierkę którą jestem bardzo zajarany 2 lata tylko dlatego że nie wyszła na PlayStation.

No to pomyśl jak czuły się klapy np przy premierze Wiedzmina 2 xD

Anyway, gierek i tak jest tyle, że jak jeden indyk wyjdzie za rok czy dwa na konsoli to mnie to koło pyty lata, a rozumiem ludzi, którzy mają gdzieś pecety. Gorzej jak są nielogiczni w tym jak klapy, najpierw piszą, że XO nie ma exów bo sa na PC a potem kupują undertale w preorderach xD

no i yebac rayosa dauna

tutaj się zgodze

Opublikowano

W końcu, po 4 latach, posiadacze Xboxa będą mogli przestać udawać, że lepsza grafa się nie liczy. Wyjdzie z nich prawdziwe zwierzę "hurr durr nie mamy gierek, ale jest wyższa rozdziałka".

a wy w końcu zamkniecie zdradzieckie mordy

Opublikowano

Wy jeszcze tutaj?

Geezus, powiedzmy sobie to szczerze. Ilość wspaniałych gier których brakuje na Xbox One bo są ex'ami na Playstation 4, jest zbyt duża by Xbox One ze swoją karłowatą biblioteką ex'ów nie był czymś więcej niż bieda konsolą. Jego wyłączni użytkownicy są pół-graczami tej generacji, bo nie ograją największych jej hitów.

PC to jeszcze gorsza opcja, ze zrąbanymi portami konsolowymi, babrabiem się z awaryjnym hardware i niezoptymalizowanym software, cheaterstwem online, steamową s*aczką gier totalnie z nomen omen z d*py, oraz zbufoniałą gimbospołecznością która zamiast grać w prawilne gry woli sypać tony soli w "darmowych" MOBACH i innych grach o zbieraniu szyszek by zbudować namiot.

Switch, za przeproszeniem, to ma 3 gry na krzyż wciąż, nie licząc gier z Androida za cenę AAA+, a usługa online wciąż w kazamatach poprzednich generacji, chociaż konsola jako handheld jest chyba najlepszą opcją w tej chwili,  o ile nie planuje się być na dworzu/balkonie/kiblu zbyt długo (może to i dobrze).

Także moi drodzy, nie owijając w bawełnę - werdykt jeden jest lecz szczery, wybierz plejkę numer cztery. Dziękuję, dobranoc  ;)

Opublikowano

kebabik dalej zycie w swiecie, w ktorym czlowiek musi miec tylko jeden sprzet do grania xd

Opublikowano

Jeśli ma się Ferrari J50, to na ch*j Ci jeszcze Deawoo Tico? ;)

Opublikowano

Usługa online idealna dla Mendrka, przecież przypomina czasy PS3 które tak uwielbiasz i nie chciałeś się z nim rozstać aż do poprzedniego czy nawet tego roku.

Opublikowano

Pisząc Ferrari J50, Mendrek co miał na myśli?

Siebie   :problem:

Opublikowano

Playstation 4. Daewoo Tico to odpowiednik Xboxa One. Switch to rower (bez przerzutek). PC to nawet nie samochód, to parująca kupa niezależnie od wybranej konwencji metaforycznej....

Opublikowano

switch to w pierwszym roku dostanie wiecej dobrych exow od niny niz ps4 od sony od poczatku tej generacji

ps4 jest cieniem ps3 jesli chodzi o exy, a juz ps3 bylo cieniem ps2 pod tym wzgledem

Opublikowano

Właśnie siedzę na kompie i myślę o zakupie tego exa sony bo na steamie mi polecają:D No ale szanujmy się ponad 100 zł za walking simulator na raz ? 

Opublikowano

Ferrari J50 to model oparty na 488 Spider. Zaprojektowano go z okazji 50. rocznicy obecności marki na rynku japońskim i powstanie tylko 10 sztuk.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to zdecydowanie pasuje do tych 60 mln ps4 xD

Opublikowano

xD

Rozumiem gdyby użył LaFerrari jako najlepsze z najlepszych, ale skąd mu się to J50 wzięło to nie wiem.

Opublikowano

Przypominam że Mendrek porównuje Ferrari do tego ( jak on to nazywa) "dobra luksusowego"

nPS4-IL1-1024x480.jpg

przecież to jest zbyt śmieszne 

Opublikowano

mendrek wchodzi na ta wage i waga nie pokazuje jaki z niego spaslak - dlatego tak zakochany

Opublikowano

xD

Opublikowano

Usługa online idealna dla Mendrka, przecież przypomina czasy PS3 które tak uwielbiasz i nie chciałeś się z nim rozstać aż do poprzedniego czy nawet tego roku.

Jak na ten moment wyglada na to ze staruszek PS3 ma lepszy online niz Switch. Oferta Plusowa rowniez niczego sobie.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.