Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Expartowi o wiele lepiej wstawić czerwona czachę.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Banowalibyscie każdego kto jest dla was niewygodny, Soul który pi.erdoli o mesjaszu dla którego kupił konsole i nawet go nie skończył jest ok xD albo Kubson który zrobił debili ze wszystkich botów, mówiąc ze najlepiej w Forze grać ze wszystkimi asystami, bo wtedy gra jest najlepsza.

Ale to eX4cT jest najgorszy, ten który już od paru lat mówi jaki Xbox one jest (pipi).owa konsola, ale to łatwy zbiera plusy za powielanie mojego zdania xD.

Fak lodżik forumka.

Opublikowano

Zelda poprzednia generacja...gra z marca tego roku, poczekajcie na nagrody goty, srednia zniszczyla wszystko co wyszlo od lat, nagrodami tez zrobi zamach na te wyroznienia gierki z przynudnawym srodkiem i dauniackim ai

A w pazdzierniku marian i kolejna srednia nie osiagalna dla reszty, znowu trzeba bedzie szykowac argumenty, ze to pastgen

Opublikowano

ty serio ex4ct masz dauna xD ja nie wiem ale zrob sobie przerwe od forum i internetu bo ci to nie sluzy xDDD no chyba ze juz tak masz ze sobie dopowiadasz rozne historyjki 

Opublikowano

Evil Wittchen fajna giera. Ogólnie fajna generacja, Sunset Overdrive, Bloodborne, Zelda. Święta trójca boza gejmigu na tej gen a jak ktoś woli filmy o gierek to niech se czeka na tlou 2.

Tak mocno czeka, że aż zakłada temat o grze?

http://www.psxextreme.info/topic/114512-the-last-of-us-part-ii/

Opublikowano

ty serio ex4ct masz dauna xD ja nie wiem ale zrob sobie przerwe od forum i internetu bo ci to nie sluzy xDDD no chyba ze juz tak masz ze sobie dopowiadasz rozne historyjki

Nie nie, ja nic nie dopowiadam.

Mówię jak jest.

Opublikowano

Według wielu pewnych niezależnych od siebie źródeł 29 sierpnia wyjdzie Recore Definition Edtion

Recore-Definitive-Edition.png?resize=300

zakres zmian nie jest jeszcze do końca znany. Ale mam wielką nadzieje, że w ciągu tego roku od premiery wreszcie dokończą grę tak jak należy i przemodelują końcówkę. Gra zdecydowanie na to zasługuje. 

Pewnie zapowiedzą to na Gamescomie, szkoda że tak późno bo cały czas wstrzymuje się z zakupem 

xddddddddddddddddddddd

Na Sonkę zapowiedzianych od luja gier, a na Bonku Sea of Thieves i... remasterek gierki, która premierę miała niecały rok temu :yao:

Opublikowano

to nie jest remaster....raczej taki patch z deszczem

Szacunek dla Microsoftu ze po porazce Recore pozwala tworcom w spokoju naprawiac

produkt.Nie to co Sony ktore po klapie Drivecluba wyyebalo wszystkich pracownikow na zbity pysk

Edytowane przez asax

Opublikowano

No sony też pozwoliło grę naprawić. Dopiero później zamknęli studio ;)

WSPANIAŁOMYŚLNE SONY

...a mogli zabić 

Opublikowano

klapy czekają na 5 świeżych exów co miesiąc, czasem i więcej, zaraz Uncharted 5 i Yakuza, a Xboty jarają się definitive edition jakiejś gierki, którą każdy sku.rwił rok temu XD PODOBNO MA BYĆ DODANY CZOŁG XD

w miedzyczasie najgorsze boty i blacharze jak mazzeo czy raven "marnują" 40 godzin na Horzion, którego ciągle mieszali z błotem. Ale jako jedni z nielicznych skończyli. W 40 godzin! To tak jakby szef kuchni kebabskiej w białymstoku wpadł do restauracji Atelier Amaro w Warszawie i zamówił Chateaubriand i donośnie mlaskając, ze łzami w oczach rzucał żałosnymi hasełkami "przepalone", "za dużo sosu z kraba" tylko dla poklasku i plusików bezzębnego Zenka, który mu smaży kotleciki w białostockiej przyczepie.

Posmakowaliście, zielone śmiecie, czegoś eksluziw, czegoś deluxe, dotknęliście jakości tylko aby na chwilę poczuć się jak w drużynie playstation, wymyć ten zielony szlam niebieską wodą, to chociaż bądźcie szczerzy w swojej ocenie. przyznajcie że byliście w niebie. na całym internecie wszędzie chwalą horizon, tylko dziwnym przypadkiem kilka jednostek na tym forumku kaleczy jego dobre imię. I te kilka jednostek spędziły z grą 40h. Nic w tym podejrzanego XD

Opublikowano

klapy czekają na 5 świeżych exów co miesiąc

przestań ćpać 

https://www.youtube.com/watch?v=9Deg7VrpHbM  

klapy czekają na 5 świeżych exów co miesiąc, czasem i więcej, zaraz Uncharted 5 i Yakuza

>świeże exy

>Uncharted 5, Yakuza 

pick one 

Edytowane przez asax

Opublikowano

pick one

Tam tylko 3 serie od dekady. Powiew świeżości jak z toalety po porannym zrzucie... :yao:

Opublikowano

klapy czekają na 5 świeżych exów co miesiąc, czasem i więcej, zaraz Uncharted 5 i Yakuza, a Xboty jarają się definitive edition jakiejś gierki, którą każdy sku.rwił rok temu XD PODOBNO MA BYĆ DODANY CZOŁG XD

w miedzyczasie najgorsze boty i blacharze jak mazzeo czy raven "marnują" 40 godzin na Horzion, którego ciągle mieszali z błotem. Ale jako jedni z nielicznych skończyli. W 40 godzin! To tak jakby szef kuchni kebabskiej w białymstoku wpadł do restauracji Atelier Amaro w Warszawie i zamówił Chateaubriand i donośnie mlaskając, ze łzami w oczach rzucał żałosnymi hasełkami "przepalone", "za dużo sosu z kraba" tylko dla poklasku i plusików bezzębnego Zenka, który mu smaży kotleciki w białostockiej przyczepie.

Posmakowaliście, zielone śmiecie, czegoś eksluziw, czegoś deluxe, dotknęliście jakości tylko aby na chwilę poczuć się jak w drużynie playstation, wymyć ten zielony szlam niebieską wodą, to chociaż bądźcie szczerzy w swojej ocenie. przyznajcie że byliście w niebie. na całym internecie wszędzie chwalą horizon, tylko dziwnym przypadkiem kilka jednostek na tym forumku kaleczy jego dobre imię. I te kilka jednostek spędziły z grą 40h. Nic w tym podejrzanego XD

buerk, marnie naśladujesz waldka, który jako tako był wiarygodny bo przynajmniej zarabiał ze 20k na reke a nie rumun jak ty z poznania, ktory 4 lata cyganił na ps4 i używke bloodborne kek

Opublikowano

Figaro dlaczego jesteś taki niemiły od rana?

wszyscy mają długi weekend, a ja w pracy 12h, ok? ok

Opublikowano

kiedyś ktoś mądry napisał

Figaro zabij się plz

nie no dobra 12h w pracy dzisiaj to trochę słabo :/

jeśli mogę cię pocieszyć to ja nie mam wolnego ani dzisiaj ani jutro, bo w bezbożnicy w Niemczech nie mają jutro wolnego :lapka:

Opublikowano

Horizon to nie jest żadne Chateaubriand tylko podrzędna zapieksa z pieczarkami i serem z dworcowej budy. Coś tam podjesz ale generalnie będziesz żałował że nie poszedłeś gdzieś indziej.

Figaro zabij się

Opublikowano

a ja Tobie Mazzeo nie życzę śmierci. Na pewno jest tam ktoś kto Cię kocha i płakałby nad Twoim martwym losem.

Za to życzę Ci uśmiechu i dobrego dnia :)

Opublikowano

Banowalibyscie każdego kto jest dla was niewygodny, Soul który pi.erdoli o mesjaszu dla którego kupił konsole i nawet go nie skończył jest ok xD albo Kubson który zrobił debili ze wszystkich botów, mówiąc ze najlepiej w Forze grać ze wszystkimi asystami, bo wtedy gra jest najlepsza.

Ale to eX4cT jest najgorszy, ten który już od paru lat mówi jaki Xbox one jest (pipi).owa konsola, ale to łatwy zbiera plusy za powielanie mojego zdania xD.

Fak lodżik forumka.

Ten co w Drivesrakę grał 3 lata będzie ludziom wypominał, że mieli czelność kupić konsole dla jednej gierki xD

Ależ dupa boli, że Soul nie skończył Zelda dla której kupił konsoli jak on mógł tak zrobić, no jak?

Czy ktoś mi powie co ma na myśli figaro piszący Uncharted 5? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Serio Zelda taka słaba, że nawet nie skończyłeś?

Opublikowano

Po 40h gra musi poczekać, przesyt gier open world. 

Opublikowano

Tak wiele lepszych gier od Zeldy na rynku, musi poczekać na swoją kolej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.