Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Lol, Daddy nie ma szczęścia. Ta sama płyta od lat, ale tutaj ex'y jak na złość mu nie przestają miesiąc w miesiąc na PS4 wychodzić i jeszcze śmią dostawać powyżej 80 na MC. A na Xboxie One nadal nic, a razem tyle co kot napłakał :)

Cezary, ale po co się tak publicznie chwalić frajestwem? Masz Ty godność człowieka? :/ W tyle gierek sobie nie pograsz, byś Yakuzę Kiwami teraz ogrywał, albo Uncharted 4.5, albo dziesiątki innych, a Ty z uporem maniaka się ograniczasz...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

mendrek wiem że to może być dla ciebie szok ale ludzie mogą mieć więcej niż jedną konsole 

Joe1j_f-maxage-0_s-200x150.gif

Opublikowano

mendrek wiem że to może być dla ciebie szok ale ludzie mogą mieć więcej niż jedną konsole 

Mogą, więc od tego będą mieli Switcha. Mimo wszystko zazdroszczę takim ludziom. Nie sprzętu, tylko czasu. Ja nie mogę ograć ponad połowy gier które zakupiłem, myśląc że dam radę. Na dodatek dzisiaj wiele gier to open worldy na osiem ekranów. Rano po odcinku Narcos naszła mnie ochota na Just Cause 3, mówię: "a pyknę se bazę i wyłączę". Z 9:00 zrobiła się 11:00. Pykłem drugą bazę i 13:00 :/ A ja nawet rodziny nie założyłem.

Ale zaczniesz pracować i być dorosły, to zrozumiesz ;)

Opublikowano

No jak ty grasz w takie szroty to nie marudz że nie masz czasu na dobre gry

Opublikowano

Cezary, ale po co się tak publicznie chwalić frajestwem? Masz Ty godność człowieka? :/ W tyle gierek sobie nie pograsz, byś Yakuzę Kiwami teraz ogrywał, albo Uncharted 4.5, albo dziesiątki innych, a Ty z uporem maniaka się ograniczasz...

Słusznie Mendrek prawisz o dziwo. Dokończę Ni-oH-a i Yakuzę 0, potem łyknę Kiwami i Y6. Na tym wyczerpałem listę gier w które chciałbym pyknąć na prostaku. Aha...jest jeszcze NieR, ale to już naprawdę koooooooniec.

God Of War zapowiada się kalecznie słabo, a Symulatorem Podstawiania Kibli i Drabin 2 nie jestem zainteresowany. Prosiak na ubój do żyda i finito...

fKoOASn.gif

Opublikowano

> gry które zakupiłem

> Just Cause 3

Opublikowano

Słusznie Mendrek prawisz o dziwo. Dokończę Ni-oH-a i Yakuzę 0, potem łyknę Kiwami i Y6. Na tym wyczerpałem listę gier w które chciałbym pyknąć na prostaku. Aha...jest jeszcze NieR, ale to już naprawdę koooooooniec.

God Of War zapowiada się kalecznie słabo, a Symulatorem Podstawiania Kibli i Drabin 2 nie jestem zainteresowany. Prosiak na ubój do żyda i finito...

fKoOASn.gif

Zapomniałeś jeszcze o Kiwami 2 :yao: 

Xzboks X XD

Opublikowano

Szkoda Czarku, że albo masz wyjątkowo kiepski gust, albo nie umiesz docenić hitów. Wrócisz do Halo-Forza-Gearsy i będziesz tłuklł w to samo od lat. W zasadzie teraz właśnie pojąłem, że między Tobą, a typowem januszem co szarpie w każdą kolejną Fifę, jest tak naprawdę minimalna różnica. Myślę że użytkownicy Xboxa mają właśnie zbliżoną do fifowych januszy mentalność i podobny gust...

Opublikowano

Szkoda Czarku, że albo masz wyjątkowo kiepski gust, albo nie umiesz docenić hitów. Wrócisz do Halo-Forza-Gearsy i będziesz tłuklł w to samo od lat. W zasadzie teraz właśnie pojąłem, że między Tobą, a typowem januszem co szarpie w każdą kolejną Fifę, jest tak naprawdę minimalna różnica. Myślę że użytkownicy Xboxa mają właśnie zbliżoną do fifowych januszy mentalność i podobny gust...

Nie mieszaj mnie z "fifową" januszerią, błagam...W FIFA nigdy przenigdy nie zagrałem w żadną pełną wersję. A czas spędzony z demami to łącznie może ze 3 godziny, także tego... :czesc:

Opublikowano

Użytkownikom Ms, do szczęścia potrzeba 3 gier plus kolorowe pady....Zresztą, czas pokazał że największe trepy/boty kupiły dodatkowo Ps4, bo ma xone nie było w co grać.. A wcześniej oddawały nerki, że od zawsze na zawsze IKSBOKS i nic więcej... (pipi)ane chorągiewki

Edytowane przez czeskimaster

Opublikowano

A po chuy boty miały kupować wcześniej PS4 jak po pierwsze jakość wykonania sprzętu była ŻENUJĄCA, a po drugie nie było w co grać? :yao:

Opublikowano

Czarek czytaj ze zrozumieniem, to nie Media Markt i fapanie do palet.. Uspokojenia czas niech przyjdzie... Zieloni to (pipi)e chorągiewki..

Opublikowano

Nie zmienia to faktu, że KoX będzie służył do grania w gry, a prosiak jako konsola uzupełniająca do ogrywania chińszczyzny.

Opublikowano

Jakie gry? ;)

Opublikowano

Właśnie czarek, w jakie gry? Te same, co już wszyscy ograli? No tak (pipi)a.. Standardowy tekst zielonych, najlepsza konsola, dla tych co mają pierwszy raz styczność z Xbox.

Opublikowano

To nie będzie żadna niespodzianka, że Sony wygra tą generację, tak jak poprzednie.

Poprzednią wygrało Nintendo

Opublikowano

Mendrek zyje we wlasnym swiecie, szkoda Twojej  klawiatury  Godot

Opublikowano

Xbox One X z pełnym wsparciem dla myszek i klawiatur.

[*] uczciwa gra.

Opublikowano

Mogą, więc od tego będą mieli Switcha. Mimo wszystko zazdroszczę takim ludziom. Nie sprzętu, tylko czasu. Ja nie mogę ograć ponad połowy gier które zakupiłem, myśląc że dam radę. Na dodatek dzisiaj wiele gier to open worldy na osiem ekranów. Rano po odcinku Narcos naszła mnie ochota na Just Cause 3, mówię: "a pyknę se bazę i wyłączę". Z 9:00 zrobiła się 11:00. Pykłem drugą bazę i 13:00 :/ A ja nawet rodziny nie założyłem.

Ale zaczniesz pracować i być dorosły, to zrozumiesz ;)

Jak masz więcej konsol to grasz w lepsze gry, a nie więcej. Zamiast grać w Drivecluba grasz w Forzę Horizon 3. Zamiast grać w gówniane Horizon ZD grasz w Zeldę. Nie tracisz czasu ma crapowate Just Cause 3, bo masz mnóstwo lepszych gier. Zaczniesz pracować i być dorosły to zaczniesz szanować swój czas i nie będziesz go miał na słabe gierki. I po to jest więcej niż jedna konsola, a nie po to, żeby grać na nią we wszystko. Mi pasuje, że Xbox to Girsy i Forza (Halo się s(pipi)iło). I niech mi służy do odgrywania tylko tego. Niech się kurzy pomiędzy następnymi grami, co mnie to obchodzi. Między czasie pogram na PS4 w Uncharted. Albo na WiiU/Switchu w Zeldę.

Opublikowano

Jakie gry? ;)

Choćby Halo 6, które jeszcze bardziej, do galaktycznych wręcz rozmiarów wyśrubuje i ugruntuje miano najlepszego konsolowego fps-a Multi na rynku. Będę w to grał do porzygu, do zapalenia ścięgien kciuków. PS4 mi tego nie zapewni, bo niby jak, czym i w ogóle? :dunno:

No i jeszcze ten guvniany, nie nadający się do fps-ów pad...

Opublikowano

Czezare, jak na każdym roku podkreśla, że gra na Pro a nie PS4 xD. Lubię to dorabianie sobie ideologii to zakupionego sprzętu. Jak byłby to samochód za 100tys kafli to jeszcze bym zrozumiał ale chiński rupieć za 1500 zł?

xDDDD

Opublikowano

To nie będzie żadna niespodzianka, że Sony wygra tą generację, tak jak poprzednie. Co z tego że XoX jest silniejszy, skoro nie ma wielu ex'ów, nie robi rewolucji, MS nie rozumie lokalnych rynków i w zasadzie marketingowo wypada sztucznie. Każdy szanujący się gracz wybierze PS4/PS4 Pro i będzie grał w eksluzywne gry których od groma obecnie (i to takie ze średnią powyżej 80 MC), będzie grał ze swoją społecznością (i wymieniał się grami) i będzie wspierany akcjami promocyjnymi, eventami i czuł się u siebie dzięki lokalnemu marketingowi. A potem jak mu będzie mało, to kupi Switcha który się rozkręca z każdym miesiącem.

XoX nie daje powodu by go brać. Moc sprzętu nie wygrywa generacji, wygrywają je gry, wygoda i wszystko związane ze społecznością (popularność marki, lokalizacja, marketing, rynek wtórny etc.). MS zarżnął kurę znoszącą złote jaja, pora gasić światło...

Ktoś każe Ci sprzedać ps4 po zakupie xox? Plejka do exow, xbox do multiplatform. Switch do exow.
Opublikowano

Czezare, jak na każdym roku podkreśla, że gra na Pro a nie PS4 xD. Lubię to dorabianie sobie ideologii to zakupionego sprzętu. Jak byłby to samochód za 100tys kafli to jeszcze bym zrozumiał ale chiński rupieć za 1500 zł?

xDDDD

Podkreślałem to i będę podkreślał jak bardzo nie jestem zwierzęciem jak YETI, Mendrek i inne klapy i jak bardzo nie dałem sobie wsadzić kaziowego kutanga w dupala...

Edytowane przez Czezare

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.