Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

xbox juz zepchnięty przez niny na 3 miejsce, no ladne przetasowanie w branży

Opublikowano

to bylo do przwidzenia, ze w obliczu tradycyjnej juz jesiennej kleski plejstejszyn Ficus porzuci bastion plejstejszyn i wycofa sie na z gory upatrzone pozycje Nintendo. Staram sie udawac zaskoczonego

Opublikowano

jak mario roz(pipi)ii w pyl z bundlem wszystkie slupki sprzedazowe i tego xbekex, cudownie

bastion plejsztejszyn juz porzucony od wiosny przez lato, zaraz jesien i pozniej zime

yebac microsoft, tolerowac sony i wielbic nintendo - taka jest prawilna kolej rzeczy

Opublikowano

Ficus wielki koneser Nintendo, a jeszcze niedawno bronił Raczeta że platformówka xd.

Opublikowano

Prawda jest taka ze po tych spierd.olinach platformowkowych i rpg'owych z PSa to jak Ficek zagra w Mariana i Xeno to forum długo z takiej ilości spermy się nie wymyje.

Opublikowano

Xbox? A po co to komu? :yao:

Ori <3

Opublikowano

Prawda jest taka ze po tych spierd.olinach platformowkowych i rpg'owych z PSa to jak Ficek zagra w Mariana i Xeno to forum długo z takiej ilości spermy się nie wymyje.

Fakt. To trochę tak jakby ludzi z Korei Północnej wypuścić na świat dzisiaj, och,ujeć można od tej całej dobroci po latach postu.

Opublikowano

ku,rwa wstyd mieć tego switcha jak są na nim ludzie pokroju fajusa ;/ brzydze się go dotykać

Opublikowano

Nie dam Ci sie dotknac zboczencu

Opublikowano

No przecież każdy ma laptopa z biedronki.

To czemu grasz w Battlefronta w 900p xD

Opublikowano

Ficuś to drugi czeski tylko czekać jak deszcz z DC zmyje z niego to pedalstwo. 

I to pisanie pod siebie, bo każdy musi kupić Swticha, bo wyjdzie na niego kolejne Mario, który UWAGA nie każdego interesuje, ja z mario skończyłem na nesie :)

A Yeti, cóż tu dużo mówić, Nioh ogrywany w qrva 720p w 2017 roku [*]

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No przecież każdy ma laptopa z biedronki.

To czemu grasz w Battlefronta w 900p xD

Moze dlatego, ze Battlefront na biedronkowym laptopie nie pojdzie, najlepszy platformer Xkorka juz tak.

Opublikowano

A rozumiem, że gry z ONE w magiczny sposób ruszą? xD

Opublikowano

granie w battlefonta to chyba jeszcze większa beka niż kupowanie switcha dla jednej gry

Opublikowano

Ale trzeba przyznać, że ten nowy Marian robi, średnia będzie wysoka oj bardzo wysoka. 

Opublikowano

Ale trzeba przyznać, że ten nowy Marian robi, średnia będzie wysoka oj bardzo wysoka. 

Niby tak, ale możesz sobie odpuścić, bo wszystko już widziałeś w Mario na NESie.

Opublikowano

Napisałem, że skończyłem a nie, że wszystko widziałem, wy macie tego dauna na poważnie? czy tylko udajecie? 

Rozumiem, że napisanie ciepłych słów o grze, która nas średnio interesuje to zbrodnia?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

bo wyjdzie na niego kolejne Mario, który UWAGA nie każdego interesuje, ja z mario skończyłem na nesie

Z tej wypowiedzi można łatwo wywnioskować, że skończyłeś z mario, bo już ciebie nie interesuje. 

Jeżeli nie o to ci chodziło, to naucz się przelewać myśli na klawiaturę, zanim zaczniesz nazywać ludźmi dałnami.

Opublikowano

Ojojoj :dynia:

Opublikowano

Tyle, że Ty z tej wypowiedzi wywnioskowałeś, że już wszystko widziałem w mario na nesie, co oczywiście jest to bzdurą. 

Może przestań sobie dopisywać błędne stwierdzenia. 

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.