Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Greg to umie jechac z robactwem, które wącha opary z belchatowa. Yeti jak tam udalo sie pierwszego bossa w Niohu pokonac?

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Godot jeździ wypasionym VW Touareg.....o w morde musi wszystko wiedzieć o konsolach, taki to nie może mieć złego gustu

:bad:

Opublikowano

Znalazłem idealną funkcję dla PS4 Pro. Będzie służyła jako podstawka na kluczyki do samochodu!

:dynia:

co za typ, myślał że jak przeniesie sobie grę na pendrive z Xboxa na PS4 to będzie lepiej wyglądała XD

912978b2ee29fb7cmed.png

Zresztą ten pendrive wygląda inaczej niż kluczyk

Widzę że tata lubi ten sam kolor co ja.

42195968380749820952.jpg

Opublikowano

No już kto jak kto, ale żeby mendrek wypominał komuś grzeszki w internecie xD

O jak w punkt Panie Mecenasie :obama:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

tata xD

Opublikowano

Ten temat dzisiaj :banderas:

Opublikowano

ej dawać tam wiecej fur.

Oto moja :

2014-04-15_1397576121.jpg

Opublikowano

reżyser The Last of Us i Uncharted 4, czyli jedynych dobrych gier Naughty Dog, odszedł ze studia. Teraz serio sens kupowania niebieskiego szrota jest żaden, poza Spider-manem

Opublikowano

Druckmann?

Podobnie jak z Amy Hemming się skończyło widzę.

Opublikowano

klapy mysla ze cayenne to terenowka, tak się kończy brak wyscigowek na ps4

Opublikowano

Gdzie kupujecie gierki cyfrowe? Tylko na marketplace? Chciałbym kilka tytułów, ale one rzadko są w promo

Porsze jeździ, a na gierki go nie stać :yao:

Opublikowano

No właśnie dlatego mnie stać, bo oszczędzam. Polaczki-smerfiki tego nie rozumieją ^_^

Opublikowano

cały pchli targ wie dlaczego cię stać. dlatego masz tam bana ^_^

Opublikowano

reżyser The Last of Us i Uncharted 4, czyli jedynych dobrych gier Naughty Dog, odszedł ze studia. Teraz serio sens kupowania niebieskiego szrota jest żaden, poza Spider-manem

Wiadomo...nie potrafił w TloU 2 wymyślić innego wyjścia z lokacji jak poprzez podstawienie śmietnika lub drabiny to odszedł. Niemoc twórcza i wypalenie, oto co go dopadło :reggie:

Opublikowano

Za to w gearsach paaanie jak to super rozwiązanie. Kopnięcie drzwi z buta, albo przecięcie jakiś glutów. A w halo podchodzisz do drzwi i wciskasz x

Opublikowano

terenówka porsche xd

To tak jak kupić ciągnik Lamborghini.

Opublikowano

taki bogaty a jak kupowalem kiedys od niego gierke to podjechal zdezelowanym seicento xd

Opublikowano

Za to w gearsach paaanie jak to super rozwiązanie. Kopnięcie drzwi z buta, albo przecięcie jakiś glutów. A w halo podchodzisz do drzwi i wciskasz x

to jakieś prowo czy klasyczny Yakubu?

porównaj sobie rozmiar lokacji w TLoU i Halo 5, oraz częstotliwość przesuwania skrzyń/drabin vs czestotliwość wciskania przycisków X

porównanie do girsów jest jeszcze bardziej bezsensowne, ty wolisz przesuwać palete jak jakiś lamus, a ja wolę wyj.ebać drzwi z kopa, tyle 

Opublikowano

Ty wolisz przez 99% czasu gry strzelać zza murków, a ja wolę przeżyć zayebistą przygodę jak w Uncharted, elo

Opublikowano

typowa dresiarska klasa nizsza - postrzelac, komus nayebac, drzwi wyyebac, probowanie zdobycia szacunku na dzielni pozerowym autem itp

Opublikowano

taki bogaty a jak kupowalem kiedys od niego gierke to podjechal zdezelowanym seicento xd

jechał do klapa po prostu i nie chciał abyś czuł się nieswojo 

Opublikowano

typowa dresiarska klasa nizsza - postrzelac, komus nayebac, drzwi wyyebac, probowanie zdobycia szacunku na dzielni pozerowym autem itp

a co cię tak boli dupa o to auto xD

Opublikowano

zazdroszcze tylko twojej fury

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.