Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A kto gra w niedziele, w niedziele spędza się czas z rodzina.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Działa w najlepsze cały czas.

Opublikowano

Czlowiek sie nudzi w trakcie podrozy, a tu szaowsna moderacja  zablokowala mi statusy za zartobliwy i pelen ciepla wpis: "prosze przestac szkalowac usluge playstation notwork". Licze ze z podobna gorliwoscia beda karane okreslenia "nintendo znicz" i "xbox xd"

Opublikowano

Nie będą :kaz:

Opublikowano

:wujaszek:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Syn ma 8 lat.

WiiU to generacja PS4 i Xone. Brak Ci podstawowej wiedzy Mendrek

Opublikowano

pamietam jak mendrek szykanowal zawsze nintendo, jak w erze x360, ps3 jaral sie sprzedaza sonki i ktos wygarnal, ze przeciez wii niszczy i gniecie to mowil, ze to generacja ps2 bo nie ma hd pomimo tego, ze kazde zestawienie i tekst w swiecie stawial ta konsole jako twor siodmej generacji

Opublikowano

Ja pamiętam z kolei jak Mendrek szykanował blacharzy. Tak bardzo się w tym dziele zapamiętał, że...stał się jednym z nich. 

Opublikowano

still better than xbox ta corwa yebana

Opublikowano

w9adSri.jpg

Opublikowano

zrób lepszą akcje 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Microsoft Xbox

Oficjalny patronat stop grom - wyjdź na dwór.

Opublikowano

Zaplusuję, bo dobre :)

Mendrek może sobie porównywać co chce i z czym chce. Kogo to obchodzi i jakie ma znaczenie?

Opublikowano

Nie No X360 to musiał każdy szanujący się gracz posiadać.

x360? pytałem kilka razy co jest ciekawego do nadrobienia z tej konsoli i odpowiedź była: alan wake. jedna gierka, więc tak średnio bym powiedział

Opublikowano

x360? pytałem kilka razy co jest ciekawego do nadrobienia z tej konsoli i odpowiedź była: alan wake. jedna gierka, więc tak średnio bym powiedział
Lepsze multiplatformy, PGRy, Forza Horizon, Forza Motorsport, zdecydowanie lepszy start jako konsola z grami, na tamten czas mało kto miał kompa który ciągnął gry w takich detalach jak na Xboxie 360, ba, w przypadku niektórych gier to dopiero kolejne generacji geforcow miały bajery jakie miał już na starcie Xbox 360.
Opublikowano

Syn ma 8 lat.

WiiU to generacja PS4 i Xone. Brak Ci podstawowej wiedzy Mendrek

Nie żartuj sobie. Ty chyba nie wiesz co to przeskok między generacjami, skoro wciskasz tam konsolę która nijak się do owej generacji ma. Podobnie Wii - to pod każdym względem generacja PS2 i Xboxa. I trzeba przyznać, całkiem dobrze sobie poradziło. Zajęło w niej wszak drugie miejsce, więc to wciąż podium :) Dlatego Godocie jakbyś nie spojrzał, to Playstation w każdej generacji było najlepiej sprzedającą się konsolą. Tak jak i w obecnej. Dlaczego więc nie potrafisz tego przyznać? To aż takie trudne dla tak obiektywnego posiadacza wszystkich sprzętów, że prostych faktów nie może połączyć i wywnioskować coś co wynika z logiki?

Jeszcze swojemu synowi robi szlaban na dziesiątki dobrych exclusive'wów :/ Nie wiem czy to jest coś co można wybaczyć. 8 lat, to by mógł pograć w Crasha, LBP 3, Ratcheta, ech a tak zostanie mu tylko Forza :/ No chyba, że mu puścisz Halo, tam w sumie te PEGI naciągane, bo to takie Power Rangers dla dzieci, to może mu się faktycznie spodoba...

Opublikowano

Nie ma dla mnie podstaw by Wii kwalifikować jako 7 generację. Data wydania konsoli nie jest wyznacznikiem, inaczej musielibyśmy w 7 generację wliczać klony NES-a, które pewnie sprzedają się w znacznie większych ilościach. Na szczęście ludzie inteligentni umieją obiektywnie ocenić stan rzeczy, a nie sugerować się wyłącznie cyferkami na kalendarzu ;)

Opublikowano

Lepsze multiplatformy, PGRy, Forza Horizon, Forza Motorsport, zdecydowanie lepszy start jako konsola z grami, na tamten czas mało kto miał kompa który ciągnął gry w takich detalach jak na Xboxie 360, ba, w przypadku niektórych gier to dopiero kolejne generacji geforcow miały bajery jakie miał już na starcie Xbox 360.

XDD BRUUUUUUUM BRUUUUUUUUUUM MATI PACZ JAKIEGO MAM PORSZE

Niesamowity argument, już biegnę po XDboxa. 

Opublikowano

Nie ma dla mnie podstaw by Wii kwalifikować jako 7 generację. Data wydania konsoli nie jest wyznacznikiem, inaczej musielibyśmy w 7 generację wliczać klony NES-a, które pewnie sprzedają się w znacznie większych ilościach. Na szczęście ludzie inteligentni umieją obiektywnie ocenić stan rzeczy, a nie sugerować się wyłącznie cyferkami na kalendarzu ;)

A co inteligentni ludzie mówią o Switchu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.