Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Blubciu, mniej kalafiora a więcej marchewki, skoro masz takie problemy ze wzrokiem i wszystkich gier które przeszedłem nie potrafisz dostrzec :)

Pomijam fakt, że dużo gram w multiplayera ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

pogoniłem ps4 SKORPIONIE PRZYBYWAJ

Opublikowano

Jeśli w dodatku pogoniłeś biedaka to nasuwa się zasadnicze pytanie: dlaczego k..wa tak późno?!

Opublikowano

a za godzine konfa sony i znowu szukanie ps4 na cebuli

Opublikowano

a za godzine konfa sony i znowu szukanie ps4 na cebuli

WAT

serio tgs dzisiaj KEK

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

o ktorej konfa ms?

Opublikowano

zaraz po konfie zx spectrum

Opublikowano

Aha, to dzisiaj zalew chińskiej pedofiliady?

Opublikowano

człowieku gdzie persona 5, nier automata, bloodborne, uncharted 4, wiedzmin 3, nioh, transistor, nex machina etc? ty się nazwywasz graczem niesnobem z dobrym gustem? :pawel:

"koneser" PlayStation 4 co nawet nie ruszył Persony 5, Nex Machiny, Bloodborne, Nioha, Nier Automaty i gra w Overwatcha no bo się zes,ram z beki :rotfl:

przestańcie wreszcie odpowiadać w ogóle na jego posty

Opublikowano

czezare po konfie znowu bedzie musial siadac na kolanach kolegi xd

Opublikowano

przecież czaruś przez chinska pedaliade juz dawno po prosiaka pobiegl do sklepu

Opublikowano

Sorry, ja mam na nim 300 gier

Z czego 90% to gierki z plusa. :dog:

Opublikowano

Nowe bomby od chinczykow za 1min :obama:

Opublikowano

Godot, haha. Mój PSN ID to obraz nędzy? Sorry, ja mam na nim 300 gier, gdy ty masz o ponad połowię mniej. Mam też o połowę wiekszy poziom ich ukończenia, więc nie pogrążaj się snobie-każualu, widać że te gry sobie tak liżesz jedynie. Odpalasz bo kupiłeś i tyle. Nawet nie potrafisz odkryć niedocenionych pereł które trafiają w niszowe gusta (ja np. wolałbym 100 razy bardziej Carmageddona niż Forzę, bo jestem fanatykiem formatu). Dupa z ciebie nie gracz, możesz sobie już iść, bo tylko siejesz ferment i się panoszysz jak gołąb z kromką chleba na szyi. Narta! ;)

Dwa lata temu urodził mi się syn, więc siłą rzeczy grania nie bylo za dużo. Ale przez ostatni rok skończyłem: Wiedźmina z dodatkami, Tomb Raidera, Gearsy Ultimate i 4, Uncharted 4, kolejny raz The Last of Us, Zeldę Breath of the Wild. 7 gier z czego 2 to ponad 100 godzin każda. Chyba nieźle jak na pracującego ojca trójki dzieci? Do tego kilkanaście godzin nabite w Bloodborne i Hitmanie, które sobie kończę. A, i jeszcze masteruję Super Mario 3D World. No i pykam w Forzę Horizon 3. Generalnie odpowiadam ostatni raz na jakikolwiek Twój post. Graj sobie w swoje perełki z Plusa, a prawdziwe Gry zostaw prawdziwym Graczom

Opublikowano

same japonskie gierki na konfie jak do tej pory i macierewicz ps4 specjal edition xd

Opublikowano

Oczywiście zaczyna się od Call of Duty :D

Opublikowano

Kolorowe pady i trailer coda po japońsku :obama:

Opublikowano

Earth Defense Force - na to czekalem :obama:

Oczywiście rozpierducha jest tak wielka, że framerate krztusi się nawet na zwiastunie.

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

na switchu by mialo srednia 91%

Opublikowano

RDR 2 I od razu jakoś to wygląda

Edytowane przez funditto

Opublikowano

ten sam trailer co rok temu xd, wtydu nie maja 

Opublikowano

Te wielkie mrówki i żaby atakujące miasto z grafa wczesne ps2 :obama:

A orzeszek sprzedał PS4 xdddddddd

Opublikowano

Czy to moje omamy, czy ten Dynasty Warriors wygląda nawet fajnie?

Opublikowano

trailer rdr!!!!1 :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.