Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

http://www.pssite.com/news/58736/nowa-aktualizacja-rainbow-six-siege-moze-zniszczyc-konsole.html

To o czym pisałem wcześniej, problem jest poważny.

Trochę beczunia enyłej

kara za granie w crapy [*]
Ostatnio zauważyłem jest całkiem modne, nazywanie czegos crapem, jeśli nie umie się w to grać, bo gra wymaga skilla.
Opublikowano

http://www.pssite.com/news/58736/nowa-aktualizacja-rainbow-six-siege-moze-zniszczyc-konsole.html

To o czym pisałem wcześniej, problem jest poważny.

Trochę beczunia enyłej

kara za granie w crapy [*]
Ostatnio zauważyłem jest całkiem modne, nazywanie czegos crapem, jeśli nie umie się w to grać, bo gra wymaga skilla.

Ja zauważyłem, że jest całkiem modne nazywanie czegoś crapem jeśli stać kogoś na konsolę na którą dana gra jest

Opublikowano

Lubisz Racery? Xbox to jedyna słuszna konsola.

I to właśnie idealnie opisuje tego śmiecia, dziękuję.
Xbox to dom gier wyścigowych, prawdziwie męskich gier gdzie słychać ryk silników, czuć dym spalin, liczy się jazda na krawędzi, 100% heteroseksualna rozrywka. Nie dla ciot jeżdżących venturillo i przegubowym Manem.

Playstation to dom japonskich gier, gdzie króluje wachanie gaci, pokemony, zniewieściali bohaterowie i klimat tak bardzo cringe’owy ze aż żeby bolą.

Która konsole woli Rozi? W sumie nie dziwie się nic a nic.

Brum brum wieprzu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dokładnie, bo cała reszta gier najlepszych w swojej kategorii tylko na PS4.

vWLg5oG.gif

Opublikowano

I to właśnie idealnie opisuje tego śmiecia, dziękuję.
Xbox to dom gier wyścigowych, prawdziwie męskich gier gdzie słychać ryk silników, czuć dym spalin, liczy się jazda na krawędzi, 100% heteroseksualna rozrywka. Nie dla ciot jeżdżących venturillo i przegubowym Manem.

Playstation to dom japonskich gier, gdzie króluje wachanie gaci, pokemony, zniewieściali bohaterowie i klimat tak bardzo cringe’owy ze aż żeby bolą.

Która konsole woli Rozi? W sumie nie dziwie się nic a nic.

Brum brum wieprzu.

tumblr_okcsbfxllj1r7sijxo1_500.gif

Tak bym ci w to czoło zapierdolił

Opublikowano

Jak to dobrze mieć Playstation 4 i móc ukończyć sztos taki jak gry z serii Yakuza. Żadne tam ratowanie księżniczek czy wojny laserowych krasnali, tylko efektowny beat-em up z epicką drama story. A potem można wejść do CW i poczytać że xbox jest lepszy bo można jeżdzić przez pola buraków brum brum, po czym wybuchnąć gromkim śmiechem. Nawet mi was nie żal boty, jesteście straceni ;)

Opublikowano

odbanowac odpady z gejonly i zaraz sie rozkręci

Opublikowano

ewentualnie figaro

Opublikowano

ten temat zjada ogon od kilku edycji bo exow na xone tyle co kot naplakal ze nawet nie ma w czym rywalizowac procz grafiki, wczesniej to mialo sens przynajmniej bo byly wojny infamous vs sunset, order vs ryse itp

teraz pierwsza premiera powazna w tym roku na xone czyli forza7 i znowu cw bez sensu bo chyba sonyboty maja godnosc i nie beda walczyc z ta gierka demem gran turismo

mendrek odkrywajacy yakuze w 2017r kiedy od stu lat na jego zonie sa dostepne inne czesci jest pocieszny

Opublikowano

ten temat zjada ogon od kilku edycji bo exow na xone tyle co kot naplakal ze nawet nie ma w czym rywalizowac procz grafiki, wczesniej to mialo sens przynajmniej bo byly wojny infamous vs sunset, order vs ryse itp

teraz pierwsza premiera powazna w tym roku na xone czyli forza7 i znowu cw bez sensu bo chyba sonyboty maja godnosc i nie beda walczyc z ta gierka demem gran turismo

mendrek odkrywajacy yakuze w 2017r kiedy od stu lat na jego zonie sa dostepne inne czesci jest pocieszny

a to wszystko ch,uj bo przy tym co się na Switchu odpier,dala w tym roku to nie ma co wymieniać Xboksa (duh) ani nawet PS4 (jak odliczyć gierki z PC i PS3 to zostają same remastery z błędami na dodatek i Uncharted xDD)

Opublikowano

no po switchu nie ma co zbierac choć co niektorzy psychofani vity widza na nim jedynie 2 porty z wiiu

i nie jest to ficus xd

Opublikowano

vitowcy anno domini 2017, gardze

po switchu nie ma co zbierac juz teraz, a jeszcze marian aka atak na najwyzej oceniana gre ever i xeno2 stoja w dockach startowych

Opublikowano

No wiadomo, że cw nie ma sensu bo Xbox umarł, playstation daj radę, ale i tak switch totalnie zdominował świat i to w zaledwie pół roku. Poczekajcie drugie pół, na premiery kolejnych sztosow, to na pozostałe konsole nikt nawet nie spojrzy

Opublikowano

wiecej fpsow na switcha to i moze mazzeo kupi by ogrywac dooma stojac w korkach w swojej alfie

Opublikowano

Jezu ale ten doom to będzie kocor :banderas: mordowanie kakodemonow na kibelku w samolocie

Opublikowano

a to wszystko ch,uj bo przy tym co się na Switchu odpier,dala w tym roku to nie ma co wymieniać Xboksa (duh) ani nawet PS4 (jak odliczyć gierki z PC i PS3 to zostają same remastery z błędami na dodatek i Uncharted xDD)

nie wiedziałem że Nioh wyszedł na ps3, a pastgenowe Yakuzy w zrozumiałej wersji 

dobrze że gierki dostępne też na wii u też nie zaliczasz, bo z Zeldą i MK8 byłoby ciężko  :obama:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Sugerujesz, że jakaś Yakuza prócz Ishin i Kenzan nie wyszła po angielsku? Sprawdź jeszcze raz.

No Nioh jest, coś jeszcze?

Switch spokojnie się w tym roku obroni bez MK8 i Zeldy :).

Opublikowano

najmocniejszy rok w historii playstation od czasow ps2 nie daje sobie rady z jakas dziwna hybryda nintendo co jest dopiero pół roku na rynku xdddddddddd

Opublikowano

Yakuza 0 i Kiwami nie wyszły na zachodzie na ps3. a jakby wyszły to tak jakby nie wyszły bo grać jak zwierzę w 720/30 zamiast sztywniutkich 1080/60 nie życzę nawet kubotowi

No Nioh jest, coś jeszcze?

Klejnot Generacji :banderas: i Gravity Rush 2 

Switch spokojnie się w tym roku obroni bez MK8 i Zeldy  :)

No jak wyjdzie Mario, czyli pod koniec roku. :)

Opublikowano

Ale Yakuza 1 wyszła na zachodzie na PS2 w zrozumiałej wersji xD

A Twój argument co do grania w 720p stosujemy teraz do Zeldy i MK8 i fśśśśt PS4 znowu leży rozje,bane przez HYBRYDĘ od Nintendo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.