Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Dales mi plusa i minusa ragus za yebac rdr2, tak nie mozna

Dał minusa za minusa pupcia, teraz jest więcej możliwości, można minusować oceny

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No i co zrobiłeś Yakubu ? Minusowanie każdej Yakuzy w zakupach zrobiło swoje.

Opublikowano

xD w suuumie

ku,rwa ile miałem plusów bo nie pamietam a musze wpisać sobie do sygnatury ;/

Opublikowano

kochanie miałeś ponad 11 tysięcy, ja 10 tysięcy osiemset 

Opublikowano

ah goniłeś mnie łobuzie więc bansaj sie zdenerwował i wyłączył :rotfl:

Opublikowano

zaraz sygnatury wywalą ;/

Opublikowano

Co qwa plusować już nie można? XD Czyli zakupy growe to już tylko oglądanie i nie będzie można minusować rakowych gier XD

Opublikowano

Wywalają plusy, nadchodzi rewolucja, pewnie to jest ten czas łączenia się z planktonami z ppe.

Opublikowano

W sumie może znowu wróci DYSKUSJA na forumku ?

byc moze skonczy sie rowniez zalosne tryhardowanie, udawanie smiesznego i pisanie kontrowersji na sile

Opublikowano

Chce kupic konsole, ps4, xone, switch, co polecacie?

Opublikowano

Czyli Soul usunął konto, bo zobaczył ze została skasowana opcja przyznawania oceny, a ze względu na plusy przecież kupił Switcha.

Mądry ruch admini, pozdrawiam.

Panda

Ale tak poważnie to połowa tematów na forum nie będzie miała teraz sensu xD

Opublikowano

Szkoda, że nie ma już minusów bo Ficuś zasłużył dzisiaj za swoje brednie już na kilka. Co za typ.

Opublikowano

Bansai jest bardzo śmiesznie, wyborny trollink jak zawsze :). Jak włączysz plusiki z powrotem to dam Ci za te wszystkie bardzo śmieszne gify należne plusiki, moja wina, że nie doceniłem zawczasu.

Opublikowano

W sumie może znowu wróci DYSKUSJA na forumku ?

myśle, że plusy jednak jakoś napędzały dyskusje ktoś tam pisał elaborat na ileś tysięcy znaków i pewnie jednak czekał, że ktoś mu plusa da i jak więcej osoba daje to znaczy, że post mozna przeczytać a teraz? ku,rwa ktoś wysra jakieś (pipi) jak np mendrek ma w zwyczaju i co teraz jak przy poscie nie ma 10 minusów to nie wiesz czy czytac czy nie

Opublikowano

Szkoda, że nie ma już minusów bo Ficuś zasłużył dzisiaj za swoje brednie już na kilka. Co za typ.

Podejmij ze mna merytoryczna dyskusje kukuryku i wyjmij z ust pracie ukanio

Opublikowano

o ch,uj xD przypomnialy mi się niebieskie zęby z until dawn według przepisu ukanio

Opublikowano

Wii to 6 generacja, dlatego Nintendo nigdy żadnej od czasu wyjścia PSX-a nie wygrało, bo w 6 gemeracji od Wii lepiej sprzedawało się Playstation 2.

Resident Evil 5 jest lepszy od Resident Evil 4 z powodu iż ma lepszy klimat, lepsze dialogi, lepszych bohaterów, wspanialego coopa, wspaniałego multiplayera i ulepszoną mechanikę.

GTA V to wydmuszka przy której fanatyczni obrońcy muszą udawać że coś tak prozaicznego jak jazda samochodem przez miasto jest fajna, gdzie Saints Row 4 ma super bohatera który na piechotę jest fajny ale i tak co 2 metry kwadratowe jest jakaś fajna aktywność.

Final Fantasy Tactics to oklepana opowiastka o naiwnych rycerzykach, w dodatku brzydka jak noc i staro-angielskim którym posługuje się tam nawet plebs. Front Mission 3 jest najlepszy.

Poziom mocy: Kuja > Kefka > Sephiroth

Microsoft to szkodnik branży, który rzutem na taśmę nie patrząc na dobro branży, zaczął tworzyć middle-gena - Xbox One X, gdyż na to wskazuje logika. Zresztą to oni sprowokowali większość patologii na konsolach, począwszy od "zbroi dla konia" na wpychaniu ludziom sprzętu który za moment porzucają (Kinect 2.0).

Master Chief to synonim nijakości głównego bohatera, na którego sami twórcy nigdy nie mieli głębszego pomysłu i miotali się w próbach odkręcenia głównych założeń, które są po prostu głupie (a poza tym jest impotentem, vide zakończenie Halo 4).

Playstation 3 miało lepsze multiplatformy, bo dodawało eksluzywny content i to czyniło grę pełnymi, a nie jakieś demo wersje z okrojonym contentem i czasami trawą.

I co, i co? Chciałoby się minusa dać, co? ŻRYJCIE PRAWDĘ BEZ POPITY ;)

Opublikowano

Teraz mendrek jestes skonczony, wczesniej czytalismy twoje posty zeby bez wyrzutow sumienia dac minusa, a teraz to tylko scroll down jakbys nie istnial

Opublikowano

Bardzo dobrze, teraz jak jakiś biedak przypadkowy wejdzie do tematu w poszukiwaniu odpowiedzi która platforma jest najlepsza, będę mógł mu napisać rzecz oczywistą: "bierz Playstation 4" i "nie myśl o piecyku ani o xboxie, bo tam tylko kupa i metr żwiru". Nikt nie odpisze i nikt nie da minusa (bo go pupa piecze i nie może zdzierżyć że to on tylko sfrajerzy kasę). Wszyscy wezmą za dobrą monetę, niezdecydowany wybierze Playstation 4, prawda i dobro zwycięży ;)

Opublikowano

czyli Mendrek jednak nie trolluje dla minusow i serio ma tak zyebane poglady? 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Lol jeszcze ktos wierzy w 2017 ze to byl trolling? Przeciez on taki jest jest i to potwietdzi kazdy kto go widzial lub slyszal, a na forum jest juz takich osob kilka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.