Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

- Destiny 2

- Dishonored: Death of the Outsider

- Dragon Ball: Xenoverse 2

- Ruiner

Czaicie typa?

XD

Premiery na Xboxa

Haha, oni są już na takim etapie zgnojenia, że byle guwno jak wyjdzie, na tego JE. BA. NEGO ŚMIECIA BEZ GIER, to super miesiąc i bogactwo. Co za robactwo.

Multiplayer? Oczywiście najlepszy na PS4, TLoU i U4 :banderas:

Dałnoselfi+ Wallhack najlepsze multi...

:yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

O C Z Y W I S C I E.

Na xboxie jedynie gejlo dobre w multi, Girsy też były fajne, ale za czasów jedynki i trójki, seria stoi w miejscu.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

no na PS4 najlepsze multi ma port gry z PS3, także ten. 

Opublikowano

Ale kogo to wina, że człowiek jeszcze nie wymyślił nic lepszego od TLoU. Trzeba czekać na dwójkę.To dopiero będzie Mesjasz generacji, ale najpierw gra roku 2018, GoW, co to Sony :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Gra generacji, ponad 250 nagród goty, to ta która pokazała gtav wpisz kod na czołg, gdzie jej miejsce.

Opublikowano

Gra generacji, ponad 250 nagród goty, to ta która pokazała gtav wpisz kod na czołg, gdzie jej miejsce.

Miejsce GTA jest w sercu.

Photography_is_in_my_heart.jpg

Opublikowano

super gra ale miala farta, ze wyszla w roku gdzie konkurencji do nagrod nie miala za dobrej

ciekaw jestem ile w tym roku zelda zgarnie tytulow goty, paradoksalnie w walce o ponad 250 moze stanac jej na przeszkodzie mario oddyssey, a moze bedzie odwrotnie?

dwie gry z top10 najwyzej ocenianych gier ever w jeden rok, z jednej firmy, w pierwszy ponoc zawsze raczkujacy rok zycia konsoli....

Opublikowano

W sercu jp 100% i innych dresow.

Tak serio, to całkiem fajna gra, udało się ukończyć w odróżnieniu od gtaIv, jaka to była nuuuuuda.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

super gra ale miala farta, ze wyszla w roku gdzie konkurencji do nagrod nie miala za dobrej

ciekaw jestem ile w tym roku zelda zgarnie tytulow goty, paradoksalnie w walce o ponad 250 moze stanac jej na przeszkodzie mario oddyssey, a moze bedzie odwrotnie?

dwie gry z top10 najwyzej ocenianych gier ever w jeden rok, z jednej firmy, w pierwszy ponoc zawsze raczkujacy rok zycia konsoli....

Byle bylo wiecej niz 249 [tlou] i mniej niz 257 [papiez 3 dziki gon] i bedzie git.

Opublikowano

W3 nie dość że wyszedł na wszystko, to zdobył tylko 257 nagród? Pewnie TLoU zebrałoby z 400,gdyby pojawiły się na pc i xbox. Slabiutko, może cyberpunk im wyjdzie.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

257 > mutex/ocfipreoqyfb/mutex > 249

Opublikowano

ale w3 i tlou w temacie gameplayu to mogłoby do zeldy i mariana chodzic na korepetycje bo odstaja w chuy

Opublikowano

Tlou xd 15h noszenia drabiny zayebista gra

Opublikowano

lepsze to niż chodzenie przez 70h za czerwonym śladem w wiedźminie xd 

Opublikowano

geralt menstruation detective: wild cunt

Opublikowano

Kogo obchodzi ten wiedźmin 7/10? Tylko rdr Jezus gier wideo

Opublikowano

mmo w swiecie rdr gra roku 2018? no nie wiem

Opublikowano

RDR SERVICE grą roku 2018? Nie jestem przekonany

Opublikowano

Ja przepraszam bardzo ale czy ja pisałem o dwójce?

Opublikowano

no jedynka kazdy wie, ze przecietniak, moze sie poprawia w dwojce

Opublikowano

Będzie zbyt śmiesznie jak okaże że w RDR2 wrzucono tryb śledzenia, ala Witcher-PapieżGamingu 3  :D

Wcale by mnie to nie zdziwiło.

Edytowane przez Cedric

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.