Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A widziałeś od kogo te oceny są? XD

No zobaczymy jutro jak reszta, dalej chcesz się zakładać, że GTsport będzie miało wyższą średnią? xD
Przyjąłbym zakładzik ale konta mi szkoda, chyba ze o coś innego.

Trzeba miec cos z glowa by wierzyc ze gts bedzie mialo wyzsza srednia od fm7

Przeciez gt nawet prawilnej kariery miec nie bedzie tylko jakies misje, nie wspominajac o wybrakowanej puli aut czy braku dynamicznej pogody czy pory dnia. Deszczu nawet do teraz nie pokazali, obstawiam tez ze na biedastejszyn nie bedziedzie dzialac tak perfekcyjnie jak fm7 na podstawowym xbaczku

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dokładnie tak. Oglądałem demo FM7 na S-ce kumpla. Gałki oczne mi wypłynęły z oczodołów, tak to wygląda :fsg:  A jak to będzie wyglądać na KoX-ie na dobrym TV 4k z HDR! Nie potrafię sobie tego wprost wyobrazić :banderas:

A co do wersji pisi szambo rejs...Kogo ona obchodzi??

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

A co do wersji pisi szambo rejs...Kogo ona obchodzi??

Tym bardziej, że jak zwykle port jest s(pipi)ony

Opublikowano

dwójka to nawet na switcha wyjdzie xd

Opublikowano

yDRGpr9.jpg

:xboss:  :xboss:  :xboss:

byłoby wyżej, ale jakiś chuyek dał 6/10. Sony Defense Force nie śpi

Opublikowano

Kolejny dzień, kolejny wysyp sztosów na xboxa :banderas: a na plejce jak zwykle posucha aż klapy musza przytaczać średnia gierki o której każdy juz zapomniał :yao:

Opublikowano

84? Przecież to średniak.

Opublikowano

a 2ka nie ukaze sie na konsolach ?

grać w takie gry na konsolach to trzeba mieć dauna tylko myszka i klawiatura

Opublikowano

Divinity 2 na PC,

Steamworld Dig 2, Golf Story na Switchu,

FM7, Cuphead na X1

a co na waitstation 4 słychać? jakieś trailery GT Sport fajne macie na weekend uszykowane?

Opublikowano

steamworld dig2 tez jest na ps4 przeciez, poza tym moglbys wreszcie w cos zaczac grac na switchu, a nie tylko gierki kupowac, bo najwiecej to masz nabite 5h...w zelde xd

Opublikowano

Gifus, ty wolisz generyczny twin stick shooter, a ja nastepce Contry w genialnej oprawie, ktorej nie bylo nigdy wczesniej w grach, ot tyle

Opublikowano

dzis cuphead, za chwile forza7 - pierwszy i jedyny dobry tydzien dla xboxa w tym roku, nie ma co dyskutowac, trzeba to im oddac, tydzien chwaly w roku goowna

Opublikowano

steamworld dig2 tez jest na ps4 przeciez, poza tym moglbys wreszcie w cos zaczac grac na switchu, a nie tylko gierki kupowac, bo najwiecej to masz nabite 5h...w zelde xd

Są priorytety. Forza Horizon 3 na 100% wpierw :).

Opublikowano

Gifus, ty wolisz generyczny twin stick shooter, a ja nastepce Contry w genialnej oprawie, ktorej nie bylo nigdy wczesniej w grach, ot tyle

generyczne to się robią twoje posty :lapka: zaczynasz się powtarzać i majaczyć jak Daddy :sapek:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

wolalbym zagrac w cupheada niz nexa, pozdrawiam

Opublikowano

Why not both? Obie wygląda na to, że są świetne.

Na dodatek najlepszą platformą do ich ogrania jest... PC :). Jako jedyny sprzęt ma dostęp do obu.

W jakich wspaniałych czasach przyszło nam żyć.

Opublikowano

a wlasnie, mendrek juz kupil tego swojego zderzacza hydronow?

Opublikowano

no jasne, ze najlepiej ograc dwie dobre gry i tak powinien postapic kazdy szanujacy sie gracz.

Ale wytlumacz to gifusiowi ktorego tak zabolaly recenzje Cupheada, ze przylecial krzyczac; "ALE ALE PATRZCIE CHLOPAKI CHLOPAKI JAKIE OCENY MA NEX!!! PATRZCIE!" mimo iz obie gry nic nie łączy  xD

Opublikowano

cuphead 84 na mc? lol prawie tyle co infamous second son xd

Opublikowano

no nie najlepiej sie zachowal, przywolam do porzadku mojego altera

Opublikowano

niebieskie przegrywy ale piecze, że dzień jak zawsze, wysyp mega gierek na XO a za chwilę BESTIA 6Terafuckingflopów, najlepszej i najpotężniejszej konsoli na świecie  :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.