Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

forza czy assin na scorpio to tam chuy wbijam ale takie rdr2 na tej konsoli to prawie jak ex

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Gifus, ty wolisz generyczny twin stick shooter, a ja nastepce Contry w genialnej oprawie, ktorej nie bylo nigdy wczesniej w grach, ot tyle

generyczne to się robią twoje posty :lapka: zaczynasz się powtarzać i majaczyć jak Daddy :sapek:

Z szacunku do Ciebie nie powiem Ci jaki poziom prezentujesz, poniewaz nigdy nie wzniosles sie ponad  wrzucania gifow i obrazkow z j.ebzdzidy. pozdrawiam :)

Opublikowano

forza czy assin na scorpio to tam chuy wbijam ale takie rdr2 na tej konsoli to prawie jak ex

jak będzie więcej trawy na scorupio to mnie kupili

Opublikowano

jak będzie więcej trawy na scorupio to mnie kupili
Będzie tylko wyższa rozdzielczość.
Opublikowano

rdr2 na ps4 będzie miał ekskluzywny ból dupy klapow

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Gifus, ty wolisz generyczny twin stick shooter, a ja nastepce Contry w genialnej oprawie, ktorej nie bylo nigdy wczesniej w grach, ot tyle

generyczne to się robią twoje posty :lapka: zaczynasz się powtarzać i majaczyć jak Daddy :sapek:

Z szacunku do Ciebie nie powiem Ci jaki poziom prezentujesz, poniewaz nigdy nie wzniosles sie ponad  wrzucania gifow i obrazkow z j.ebzdzidy. pozdrawiam :)

comment_SjLQG6uMX1Ru831d0zUzsJuyrkXd0ZyS

Opublikowano

ponoc w fife na scorpio bedzie dodatkowa pilka :obama:

Opublikowano

Budel XOX + trawa z rdr2 może namieszać.

Opublikowano

Budel XOX + trawa z rdr2 może namieszać.

Może i namiesza. Tak jak mówiłem. Nikt kto ma inteligencję choćby oczko wyższe i więcej  od ameby nie będzie rozważał prosiaka lub co gorsza biedaka jako dom dla gier multiplatformowych...

Opublikowano

ragus, kermit - dzis wieczorem ustawka i meczyk w fife na switchu? xd

Opublikowano

ok, gdzie mam przyjechać?

Opublikowano

ea i nintendo takie dobre - zamiast bezdusznego grania po sieci propaguje spotkania na zywo z ziomkami - pograc mozna, poklachac, harnasia sie napic czy nawet jakiegos krupnioka z grilla zjesc w przerwie

Opublikowano

przecież każdy wie, że nintendofagi nie mają żadnych znajomych, to po co ogarniać możliwość grania online ze znajomymi? 

Opublikowano

Ficus i tak nie ma czasu na granie bo forumek 24h na dobę w każdym temacie.

Opublikowano

wg apki nintendo na komorke gram srednio 2h dziennie wiec wypraszam sobie

Opublikowano

apka na komorke xdd To nintendo nawet w swoich własnych pomysłach cofa się 6 lat do tyłu, gdzie już 3DS i Wii U oferowały normalny, ludzki activity log gdzie wszystko było napisane czarno na białym na konsoli ile i w co grałeś dziennie/miesięcznie/rocznie, ile odpaleń, suma czasu przegranego itd itp. Ale po co to samo dawać na Switcha.

Lepiej dać informację o tym ile kto pograł w daną grę po DZIESIĘCIU DNIACH od jej uruchomienia i nie w dokładnych liczbach, a pięciogodzinnych przedziałach. No, chyba, że sobie sam sobie założę KONTROLĘ RODZICIELSKĄ i pobiorę apkę na TELEFON by móc monitorować ile JA SAM gram dziennie w gierki xddddd 

Opublikowano

W sumie chyba jedyny ficzer, którego brakuje mi u Sony (MS to ma u siebie?). Takie statsy to powinien być standard, ilość uruchomień i czas pracy konsoli/każdej gry itp.

Opublikowano

Nintendo ma wygrzmocone na takie duperele jak czas gry, acziwmenty i inne rakowe pomysły. To sprzęty stworzone dla graczy. Wiecie czemu obesrywają wiele rozwiązań? Bo po prostu mogą. Im się dużo wybacza i dobrze. Dzięki temu tworzą sprzęty ze swoim własnym, unikalnym DNA i za to trzeba szanować firmę.

Xbox? Budżetowy pecet w powiedzmy że ładnej obudowie, szkoda że bebechy kiepskie. Krzyżyk postawiony od stycznia.

PS4? Super sprzęt do japońskich gier.

PC? O raju :banderas: - kupuję gry Nintendo tylko po to, by odpalić je na PC w 4K@60FPS (Mario Sunshine? PETARDA. To by można było jako REMASTER sprzedawać).

Opublikowano

I tak lepiej niż na plejstejszon, gdzie nie sprawdzisz ile grałeś w gierkę i ch,uj :usmiech:

A na Wii nawet czy Wii U już to było tak fajnie rozwiązane. Na 3DS też. Na Switchu zaś k,urwa nic nie dadzą, przeglądarki, aktywności, aplikacji, no ehhhh. Pod tym względem to jest słabe strasznie. Dobrze chociaż że fajnych gierek tyle, że nie ma czasu nawet się irytować.

MS to ma u siebie?

Oczywiście.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ja nie klubię tego godzinowego podliczania na steam czy xbox one. Wolę nie wiedzieć ile grałem :D Sumienie mniej gryzie

Opublikowano

No Sony niestety daje tylko pole do popisu developerowi i jeżeli ten tego nie umieści w swoim tytule to lipa. W poprzedniej generacji podobało mi się właśnie to wprowadzenie na Wii.

Opublikowano

ilosc przegranych h > acziki trofiki chuye muje dzikie węże

Opublikowano

Masz przeciez raven aktywnosc na switchu tylko uboga i ulomna w porownaniu do wiiu czy 3ds ale zlicza Ci w profilu czas gry w dana gre, przedzial co 5h i pierwsza aktualizacje masz 10dni po pierwszym uruchomieniu tytulu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.