Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Co ty ćpiesz, mam przypomnieć problemy z Quantum Break, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 7, Killer Instinct i inne? praktycznie każda gierka MSu na starcie była niegrywalnym kupsztalem na PC z tego ich sklepiku

Ladny stek bzdur. Chyba, ze problemem nazywasz fakt, ze Maciomaniak nie mogl odpalic QB w 4k, albo ze Killer Instinct za szybko chodzil na monitorach 140hz...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 585,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

no beka z tego opisu z wikipedii Ficuś. 

Dobra spróbuje z innej strony. Przeszedłem grę i większość czasu spędziłem na takich właśnie  platformowych sekwencjach:

https://www.youtube.com/watch?v=y9MDwaLRjZQ  

Opublikowano

Akurat najlepsze wersje gierek od Microsoftu wychodzą właśnie na PC, ale ten sklepik mogliby wykońcu ogarnąć bo to nie jest nawet śmieszne.

Co ty ćpiesz, mam przypomnieć problemy z Quantum Break, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 7, Killer Instinct i inne? praktycznie każda gierka MSu na starcie była niegrywalnym kupsztalem na PC z tego ich sklepiku

Do dzisiaj nie gram w FH3 z Play Anywhere bo na ch,uj mi 60fps jak jakiś stuttering w gratisie mam.

(pipi) PC, to jest forum KONSOLOWE. Tylko xbox.

Nie wiem o czym ty mówisz, grałem wyglada obłędnie i działa bardzo dobrze w rock solid 60 fps na komputerze ze średniej półki. A taki Rayos będzie wszystkim wmawiał ze jest inaczej :yao:

Opublikowano

wmawiał :yao: tu jest CW, tu się podaje NIEPODWAŻALNE F A K T Y :kaz:

Opublikowano

Nowa strona = prawda więc Rayos zamknij już pupkę.

Opublikowano

Gryź, atakuj, nie daj się stłamsić! 

Opublikowano

recore jest platformówką? ktoś tu chyba swojego wewnętrznego dauna uaktywnił xd

ReCore is an action-adventure platform video game developed by Comcept and Armature Studio, with major assistance by Asobo Studio, and published by Microsoft Studios for Microsoft Windows and Xbox One

https://en.wikipedia.org/wiki/ReCore

action-adventure platform shooter rpg open world video game

Opublikowano

co za roznica jaki gatunek, jak chodzi w 5 fpsach... 5 fps na Xbox One nie przeszkadza,  ale o optymalizacji gier na PC to sie wypowiem ! Asax.

Edytowane przez easye

Opublikowano

nioh potwierdzone na PC :)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD  a tak niebieskie przegrywy zapewniały jak $ony inwestuje to nie puści tego na platformę MSu.

Opublikowano

od kiedy PC to platforma MSu? 

Opublikowano

xD Moze Daddy mysli ze Nioh bedzie w Widows Store do kupienia ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

O bot wypomina że gra z konsoli konkurencji trafia na PC xd To tak jakby uliczna kurwa mężatce wypominała że seks uprawia z mężem.

Opublikowano

FM7    92/100

Cuphead   86/100

Jeden dzień  lepszy niż cały rok szrota4 bez gier  :)

no i nioh na PC, ile tu obserwery toczyły piany że nie wyjdzie na PC, na gafie banowali na prośby o port  :D   Sonybociarnia na kolanach z pełnymi ustami, dzień jak zawsze  :banderas:

Opublikowano

je,bią mnie Wasze komputerki, kwintesencja bycia graczem to rozje,banie się na kanapie z padem ELITE w łapach i paczką Doritosów w podorędziu a nie garbienie się przed monitorkami XD

Opublikowano

kwintesencja bycia graczem to położenie się wygodnie w łóżeczku ze switchem w łapach i kubkiem kakałka na szafce nocnej, a nie gapienie się w  TV postawiony na końcu pokoju XD

Opublikowano

tak też można :)

niemniej przy małych rozmiarach pokoju odległość do telewizora nie jest problemem, idealną sytuacją jest kiedy z łóżka/kanapy można ręką zmieniać płyty w konsoli stojącej koło telewizora

Opublikowano

To jest kwintesencja bycia lamusem obesranym rejos

Opublikowano

powiedzial fan vity

Opublikowano

a nie wiem, za to w KickStarterowym Project Cars 2 pewnie wszystkie, obsluguje 4K na PS4 Pro, do tego tez chodzi w 60 fpsach (a jak juz sa spadki to maks 5 fps przy znacznie wiekszej ilosci aut na trasie niz w Forza) :banderas:

Tylko ze się okazuje ze projekt cars wyglada jak go/wno i nawet na gejonly mówią ze Forza graficznie go kładzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.