Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Co ty ćpiesz, mam przypomnieć problemy z Quantum Break, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 7, Killer Instinct i inne? praktycznie każda gierka MSu na starcie była niegrywalnym kupsztalem na PC z tego ich sklepiku

Ladny stek bzdur. Chyba, ze problemem nazywasz fakt, ze Maciomaniak nie mogl odpalic QB w 4k, albo ze Killer Instinct za szybko chodzil na monitorach 140hz...

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

no beka z tego opisu z wikipedii Ficuś. 

Dobra spróbuje z innej strony. Przeszedłem grę i większość czasu spędziłem na takich właśnie  platformowych sekwencjach:

https://www.youtube.com/watch?v=y9MDwaLRjZQ  

Opublikowano

Akurat najlepsze wersje gierek od Microsoftu wychodzą właśnie na PC, ale ten sklepik mogliby wykońcu ogarnąć bo to nie jest nawet śmieszne.

Co ty ćpiesz, mam przypomnieć problemy z Quantum Break, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 7, Killer Instinct i inne? praktycznie każda gierka MSu na starcie była niegrywalnym kupsztalem na PC z tego ich sklepiku

Do dzisiaj nie gram w FH3 z Play Anywhere bo na ch,uj mi 60fps jak jakiś stuttering w gratisie mam.

(pipi) PC, to jest forum KONSOLOWE. Tylko xbox.

Nie wiem o czym ty mówisz, grałem wyglada obłędnie i działa bardzo dobrze w rock solid 60 fps na komputerze ze średniej półki. A taki Rayos będzie wszystkim wmawiał ze jest inaczej :yao:

Opublikowano

wmawiał :yao: tu jest CW, tu się podaje NIEPODWAŻALNE F A K T Y :kaz:

Opublikowano

Nowa strona = prawda więc Rayos zamknij już pupkę.

Opublikowano

Gryź, atakuj, nie daj się stłamsić! 

Opublikowano

recore jest platformówką? ktoś tu chyba swojego wewnętrznego dauna uaktywnił xd

ReCore is an action-adventure platform video game developed by Comcept and Armature Studio, with major assistance by Asobo Studio, and published by Microsoft Studios for Microsoft Windows and Xbox One

https://en.wikipedia.org/wiki/ReCore

action-adventure platform shooter rpg open world video game

Opublikowano

co za roznica jaki gatunek, jak chodzi w 5 fpsach... 5 fps na Xbox One nie przeszkadza,  ale o optymalizacji gier na PC to sie wypowiem ! Asax.

Edytowane przez easye

Opublikowano

nioh potwierdzone na PC :)

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD  a tak niebieskie przegrywy zapewniały jak $ony inwestuje to nie puści tego na platformę MSu.

Opublikowano

od kiedy PC to platforma MSu? 

Opublikowano

xD Moze Daddy mysli ze Nioh bedzie w Widows Store do kupienia ? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

O bot wypomina że gra z konsoli konkurencji trafia na PC xd To tak jakby uliczna kurwa mężatce wypominała że seks uprawia z mężem.

Opublikowano

FM7    92/100

Cuphead   86/100

Jeden dzień  lepszy niż cały rok szrota4 bez gier  :)

no i nioh na PC, ile tu obserwery toczyły piany że nie wyjdzie na PC, na gafie banowali na prośby o port  :D   Sonybociarnia na kolanach z pełnymi ustami, dzień jak zawsze  :banderas:

Opublikowano

je,bią mnie Wasze komputerki, kwintesencja bycia graczem to rozje,banie się na kanapie z padem ELITE w łapach i paczką Doritosów w podorędziu a nie garbienie się przed monitorkami XD

Opublikowano

kwintesencja bycia graczem to położenie się wygodnie w łóżeczku ze switchem w łapach i kubkiem kakałka na szafce nocnej, a nie gapienie się w  TV postawiony na końcu pokoju XD

Opublikowano

tak też można :)

niemniej przy małych rozmiarach pokoju odległość do telewizora nie jest problemem, idealną sytuacją jest kiedy z łóżka/kanapy można ręką zmieniać płyty w konsoli stojącej koło telewizora

Opublikowano

To jest kwintesencja bycia lamusem obesranym rejos

Opublikowano

powiedzial fan vity

Opublikowano

a nie wiem, za to w KickStarterowym Project Cars 2 pewnie wszystkie, obsluguje 4K na PS4 Pro, do tego tez chodzi w 60 fpsach (a jak juz sa spadki to maks 5 fps przy znacznie wiekszej ilosci aut na trasie niz w Forza) :banderas:

Tylko ze się okazuje ze projekt cars wyglada jak go/wno i nawet na gejonly mówią ze Forza graficznie go kładzie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.