Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

to sie na autorytet powolales xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, iż Xbox dalej ma skillowe gry platformowe :lapka:

Ktore chodza na Czarkowym Core 2 Duo.

Proszę nie wprowadzać opinii publicznej w błąd. Mam P IV 3,2 GhZ. Do internetu, Worda i Excela wystarczy aż nadto :lapka:

Opublikowano

je,bią mnie Wasze komputerki, kwintesencja bycia graczem to rozje,banie się na kanapie z padem ELITE w łapach i paczką Doritosów w podorędziu a nie garbienie się przed monitorkami XD

a e l i t a r n y  pad dla  a e l i t a r n y c h  graczy

Opublikowano

FM7    92/100

Cuphead   86/100

Jeden dzień  lepszy niż cały rok szrota4 bez gier  :)

no i nioh na PC, ile tu obserwery toczyły piany że nie wyjdzie na PC, na gafie banowali na prośby o port  :D   Sonybociarnia na kolanach z pełnymi ustami, dzień jak zawsze  :banderas:

Lecz się z tym dupohead, gra na jeden wieczór.

Japyerdole ja mozna byc takim przegrywem i podniecac się platformerem 2d w 2017 roku? Widać, że na tym dekoderze brak gier a ci jeszcze robią wersje mocniejszą, żeby jaja na śniadanie chyba smażyć podgrzewaczem za 2500zł 

Opublikowano

żaden autorytet, mówię tylko że skoro nawet bezmózgi z tamtego forum coś takiego piszą to znaczy że coś z PC2 jest nie tak.

Opublikowano

ale jak platformer jest dobry i w dodatku w 2d to sie bede takim jarac i w 2030r

Opublikowano

październik 2017 - klapy wciąż nie ogarniają że Cuphead to nie platformówka, jednak Ratchet&Clank zostawił swoją skazę na tej społeczności xD 

Edytowane przez asax

Opublikowano

żaden autorytet, mówię tylko że skoro nawet bezmózgi z tamtego forum coś takiego piszą to znaczy że coś z PC2 jest nie tak.

dawno nawet z nudow nie wchodzilem na gejonly ale tam jedyny co ma cokolwiek do powiedzenia rzeczowego w temacie racerow to boban, bo przeciez zdaniem kukuryku, sylvi, irasa czy jurasa to nawet wstyd sie sugerowac bo to ekipa nadajaca sie do kaftanow

Opublikowano

Jeśli chodzi o grafikę to PCars > Forza 7 > PCars 2

Dziękuje, można się rozejsc.

Opublikowano

październik 2017 - klapy wciąż nie ogarniają że Cuphead to nie platformówka, jednak Ratchet&Clank zostawił swoją skazę na tej społeczności xD 

grudzien 2014 - przerazone boty wizja tego ze nie bedzie plansz platformowych ino same walki  z bossami.

sprawdzsam

Opublikowano

FM7    92/100

Cuphead   86/100

Jeden dzień  lepszy niż cały rok szrota4 bez gier  :)

no i nioh na PC, ile tu obserwery toczyły piany że nie wyjdzie na PC, na gafie banowali na prośby o port  :D   Sonybociarnia na kolanach z pełnymi ustami, dzień jak zawsze  :banderas:

Lecz się z tym dupohead, gra na jeden wieczór.

Japyerdole ja mozna byc takim przegrywem i podniecac się platformerem 2d w 2017 roku? Widać, że na tym dekoderze brak gier a ci jeszcze robią wersje mocniejszą, żeby jaja na śniadanie chyba smażyć podgrzewaczem za 2500zł 

ojjj tam, gra jest dosyć długa i te oceny  :banderas:

Wiesz ofi jedni podniecają się cupheadem w2017, inni jak ty ostatnio na szrocie4 grali w styczniu a teraz grają na ps3 xD

Opublikowano

Jeśli chodzi o grafikę to PCars > Forza 7 > PCars 2

Dziękuje, można się rozejsc.

A jeśli chodzi o oceny to Forza 7 > PCars = PCars 2 > GTSport

nie ma za co

Opublikowano

A to się okaże =)

czyli rozumiem zakład wciąż obowiązuje? 

Opublikowano

xd no to do Nioha dorzuć Personę 5, Niera, Y0 i remaster wipeouta w natywnym 4k/60 :v

Nier Automata? Ta gra z PC?

Nioh? Ta gra z PC?

https://twitter.com/eurogamerpl/status/914842879775920129

>jarać się że 10 miechów po premierze pc śmiecie dostają okruchy z pańskiego stołu. :pawel:

...

czekaj ty serio wypomniałeś cytat z zagadkowo urwanej wymiany zdań p.t. dlaczego crossovery i porty z wii u na switcha wolno wymieniać jako game breakery switcha in 2017, a te na ps4 już nie?

Opublikowano

A to się okaże =)

czyli rozumiem zakład wciąż obowiązuje?
A był jakiś?
Opublikowano

xd chciales sie zakładać, że gtsport bedzie mial wyzsza srednia od fm7

Koniec końców Panda stchórzyła. Wiedział, że jest z góry na przegranej pozycji, a teraz boi dobrą minę do złej gry.

Opublikowano

Gt sport xd, 80-83 w porywach

Opublikowano

Ale to że gt sport będzie miało gorsze oceny od fm7 nie oznacza że będzie słabszym racerem. Tak, nie, ok?

Opublikowano

Nioh to ta podróbka Dark Souls tylko o samurajach?

Opublikowano

Gt sport xd, 80-83 w porywach

Zakładamy się o skasowanie konta ze będzie ponad 83?
Opublikowano

Mialo byc przeciez lepiej niz fm7 pacanie xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.