Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Może ten będzie mądrzejszy i w przypadku gdy stworzą najlepsza grę w swoim gatunku na generacje to nie zamkną studia jak w przypadku Drivecluba.

Update

Cofam to co powiedziałem xD

„To dla mnie ogromny zaszczyt i jestem bardzo wdzięczny dla Kaza i Andy'ego za zaufanie, które mi okazali. Mam zamiar rozbudować markę PlayStation i rozszerzać biznes usług sieciowych, umacniając unikalną wartość, oferowaną przez platformę PlayStation" - powiedział John Kodera, nowy prezes SIE.

Zapalmy znicz dla Sony

[*]

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Może ten będzie mądrzejszy i w przypadku gdy stworzą najlepsza grę w swoim gatunku na generacje to nie zamkną studia jak w przypadku Drivecluba.

Od kiedy "brumbrum po sznurku" to gatunek gier?

Opublikowano

Czyli arcade racer to RPG?

Opublikowano

Forza Horizon 3 to fajny arcade racer. DaunClub to wciąż tylko "brumbrum po sznurku"

Opublikowano

czy stare burnouty, kazda gra o f1, forza motorstorm, kazde gt, pgry to tez brumbrum po sznurku?

Opublikowano

No a nie? Robisz brum brum jeżdżąc po sznurku

Opublikowano

Nowym szefem plejstejszyn zostaje typek odpowiedzialny za ps network i ps plus, swietlana przyszlosc sie klapom szykuje xdd

Opublikowano

gorzej niż z xboxem raczej nie będzie

Opublikowano

czyli fajny racer musi byc open world, bo w przeciwnym razie to jedynie brumbrum po sznurku, aha, spoko

Opublikowano

Wyłączy Ci store na vicie i nie będziesz mógł kupować swoich pedofilskich gierek

Ficek się wcial :/

Opublikowano

na razie to nintendo wylacza store na wii hihihi

Opublikowano

Forza Horizon 3 to fajny arcade racer. DaunClub to wciąż tylko "brumbrum po sznurku"
Forze to można klasyfikować przy The Crew, Test Drive czy Need for speedach.
Opublikowano

ja pyerdole, nie podpuszczajcie go bo znowu będzie pyerdolił pół roku o drajw(pipi)e 

Opublikowano

Excel, uspokój się.

Opublikowano

Jestem oaza spokoju, trzeba tylko czasem wytłumaczyć komus niewiedzę w jakiej się znajduje.

Opublikowano

driveclub - super grafika w deszczu, swietne efekty pogodowe, wymagajacy model jazdy jak na arcadowke, zenujace problemy na premiere, bez season pass zawartosc gry do zaliczenia w jeden krotki wieczor, dramatycznie skontruowany kod sieciowy, beznadziejne sciganie sie z innymi, swietny tryb wyzwan ale tylko dzieki temu, ze zmobilizowalismy sie na forum

oceny na premiere zasluzone, gdyby oceniac po roku patchy moze by mial te 78-81%

Opublikowano

No jak dla Forza to to samo, co Need For Speed, czy The Crew...

Opublikowano

Lepiej szło Ci pisanie w tablicy korkowej, lepiej tam wróć. :lapka:

Opublikowano

Forze to można klasyfikować przy The Crew, Test Drive czy Need for speedach.

Drivecrap jest za to poza jakąkolwiek klasyfikacją.

Najlepsze 7/10 w historii... A beczunia jeszcze nie nadeszła, bo GT:Sport zapowiada się na najgorszą odsłonę serii :yao: Gdybyś był mądrzejszy, to byś zamknął pape i przestał w ogóle wspominać o DC, tak jakby w ogóle nie istniało.

Nie rozumiem Cię Pando - nawet Boty przyznają, że Nioh, Persona czy Yakuzy to spoko gry i by ograli (większość z nich już ma plejki), a ty dalej jedna platforma i grasz w te szroty zamiast kupić jakieś porządne tytuły w postaci chociażby Nier:Automata.

Opublikowano

Co trzeba miec w glowie zeby przez tyle stron dyskutowac o grach brum brum? Chyba nic dobrego.

Opublikowano

A o czym mają rozmawiać, jak tylko brum brum albo pif paf na xboxie zostało?

Opublikowano

Słuszna uwaga Starh, Automata będzie prawdopodobnie kolejna gra po Wolfie.

Ale na temat Drivecluba sie nie wypowiadaj, ta gra jest dobra tylko gdy gra się czasówki - samemu lub rzucając wyzwanie komus, do tego została stworzona, mało jest gier które dają taka satysfakcję pobijając swój kub kogoś czas, zreszta było już o tej grze napisane wszystko, nie na sensu żebyście do tego wracali.

Opublikowano

Sprawa z Housem jest jasna i oczywista. Gościu spyerdala z tonącego okrętu. Po prostu nie potrafił sobie wyobrazić dalszego rozwijania biznesu w obliczu sprzętowej dominacji Mikroszafotu, która rozpocznie się w listopadzie :reggie:  Skonstatowawszy to powiedział Kaziowi cześć :lapka:

Opublikowano

Siemka Boty, jak tam?

Kilka dni mnie tu nie bylo (wiecie, granie w gierki, a nie sorry wy nie wiecie jak to jest)

No i co, czekacie nadal na ta super konsole która rozwiąże wszystko problemy microsoftu (i tak macie na nia ograne wszystko bo nic nowego nie wychodzi)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.