Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

nikt nie mowi jakie to GT nie jest za(pipi)iste

i k,urwa całe szczęście, wystarczy już podniecania się najlepiej spatchowanym jeżdżeniem po sznurku od kilku lat

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Xbox jest jak jakiś taki fajtłapa wśród prawdziwych mężczyzn. Każdy tam dorzuca jakieś sztosy na powyżej 89 na MC, nawet Switch i PC, a Xbox to tak próbuje próbuje tak napina się i yyyy! yyyy! , a po chwili tylko takie tylko takie pffffffff i koniec imprezy ;)

Opublikowano

Ej nie dosc, że masz loot boxy z hajsem w srodku, to nie zdobywasz wiecej kasy za wylaczenie asyst w wyscigu, co spowalnia mocno grind waluty? O (pipi)A ALE WAS DYMAJA W DUPALA xD

Opublikowano

Xbox jest jak jakiś taki fajtłapa wśród prawdziwych mężczyzn

niesamowite jak w jednym zdaniu udało ci się zawrzeć dwie rzeczy o których nie masz pojęcia :hi:

Opublikowano

juz przy Forzy 5 o ile dobrze pamietam takie zabawy uskuteczniali szelmy

Opublikowano

Zabawne że najwięcej o ekonomii w Forzie mają do powiedzenia osoby które nie mają o pojęcia o jednym i drugim, ale taka już konwencja tego tematu, rozumiem. Kontynuujcie dobrze się to czyta 

Opublikowano

Xbox jest jak jakiś taki fajtłapa wśród prawdziwych mężczyzn

niesamowite jak w jednym zdaniu udało ci się zawrzeć dwie rzeczy o których nie masz pojęcia :hi:

Chyba jednak wie z doświadczenia

Opublikowano

Zabawne że najwięcej o ekonomii w Forzie mają do powiedzenia osoby które nie mają o pojęcia o jednym i drugim, ale taka już konwencja tego tematu, rozumiem. Kontynuujcie dobrze się to czyta 

Jestem pewien nie ze nie dalbys rady podac bez googli najprostszej definicji ekonomii jako nauki, ale niech Ci bedzie, Twoja opinia to argument nie do odparcia :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jestem pewien nie ze nie dalbys rady podac bez googli najprostszej definicji ekonomii jako nauki, ale niech Ci bedzie, Twoja opinia to argument nie do odparcia :D

NUYItT1.jpg

Opublikowano

Twoje argumenty są zabójcze. Grałem w każdą forzę od dwójki. 5 i 6 wynudziły mnie na tyle, że szybko poszły na sprzedaż. Btw. nie wiedziałem, że aby ogarnąć, że turn 10 dyma graczy wycofując zwiększenie nagrod za wyscig nawet o 75% trzeba mieć doktorat z ekonomii. Xkur.waD

Opublikowano

^_^

gratuluje zaliczenia wykladow. Ja mialem tez cwiczenia ale nie bede swoje sedziwego indeksu wklejal :D

lapaj plusa za wysilek intelektualny

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

też miałem ćwiczenia z Ekonomii (poza tym  bylo też kilka innych tzw. ekonomicznych przedmiotów). 

Z ćwiczeń z Ekonomii dostałem 3.5 co uważam za umiarkowany sukces, ponieważ  zaliczenie kończyło się testem, jakieś 30 pytań, 4 grupy, pytania wyświetlane na rzutniku, 30 sekund na odpowiedź i punkty ujemne, niewielu zaliczyło w pierwszym terminie.

Opublikowano

NUYItT1.jpg

Ta ekonomia to zdana na uniwersytecie podnoszenia szlabanu?

Ja tez mam ekonomie w małym palcu:

tumblr_ox9kghfxpm1vrcbv0o1_540.jpg

Opublikowano

tumblr_ox9kghfxpm1vrcbv0o1_540.jpg

ale zajęcia z Informatyki w gimbazie to chyba opuszczałeś, bo nawet z Paintem sobie nie radzisz 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ej nie dosc, że masz loot boxy z hajsem w srodku, to nie zdobywasz wiecej kasy za wylaczenie asyst w wyscigu, co spowalnia mocno grind waluty? O (pipi) ALE WAS DYMAJA W DUPALA xD

To nie dymanie, to kolejny poziom terapii dla daunow, zaraz po cofaniu czasów, to jasne mówienie - po co utrudniać sobie grę skoro można iść na łatwiznę nic na tym nie tracąc.

Zreszta o czym my tu rozmawiamy? O „symulatorze” który ma zmienne warunki atmosferyczne a nie ma możliwości założenia opon na na deszcz?

:dynia:

Kisne

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

nie pieprz glupot nikt forzy nie nazywa symulatorem

Opublikowano

Twoje argumenty są zabójcze. Grałem w każdą forzę od dwójki. 5 i 6 wynudziły mnie na tyle, że szybko poszły na sprzedaż. Btw. nie wiedziałem, że aby ogarnąć, że turn 10 dyma graczy wycofując zwiększenie nagrod za wyscig nawet o 75% trzeba mieć doktorat z ekonomii. Xkur.waD

No ale gdybyś zagrał w 7, to byś wiedział że nawet bez premii zarabia się tyle samo kredytów. Do tego poziom trudności AI daje teraz max +100% a nie 50%, a najdroższe auto kosztuje nie 10mln a 1,5mln :P Ja tu dymania nie widzę.

Opublikowano

jak w zyciu

Opublikowano

nie pieprz glupot nikt forzy nie nazywa symulatorem

Gra w której można włączyć/wyłączyć abs, kontrole trakcji czy nawet sposób sterowania na symulacyjny nie zalicza się do arcadowek.

Opublikowano

No ale gdybyś zagrał w 7, to byś wiedział że nawet bez premii zarabia się tyle samo kredytów. Do tego poziom trudności AI daje teraz max +100% a nie 50%, a najdroższe auto kosztuje nie 10mln a 1,5mln :P Ja tu dymania nie widzę.

Spodziewasz się rzetelności po klapach? Przecież to specjaliści w byciu zawiedzionym grami, których na oczy nie widzieli i nie zobaczą choćby im pod sam nos podsuwano.

Opublikowano

Jak odpaliłem GT6 to myślałem, że to GT5 z jakąś nakładką, nigdy nie miałem takiego uczucia, że gram w tę samą grę. Nie powiem, GT5 mi dostarczyło dużo frajdy, ale te auta niepremium i niektóre udziwnienia to śnią mi się po nocach do dziś.

1460509977312.png

Opublikowano

Mi to się śni po nocach ten 20gb patch na ps3 do GT5 ściągający się z 10% prędkością łącza, dłużej się to ściągało i instalowało niż dałem radę w to grać

Opublikowano

Mi to się śni po nocach ten 20gb patch na ps3 do GT5 ściągający się z 10% prędkością łącza, dłużej się to ściągało i instalowało niż dałem radę w to grać

To to tam nic, czaisz w 2017 roku wydać grę 88/100 gdzie trzeba pobrać 50gb w dniu premiery, problem tylko polega na tym ze tego nie da się pobrać xD.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.