Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Lista gier z ps4 na ps now ktore nawet można ograć na windowsie xD czekam na aplikacje do mojej lodówki

Jak na pierwszy rzut to całkiem okej

Killzone Shadow Fall

God of War 3 Remastered

Saints Row 4: Re-Elected

WWE 2K16

Tropico 5

F1 2015

Darksiders 2 Deathinitive Edition

Evolve

MX vs ATV Supercross Encore

Resogun

Helldivers

Broken Age

Dead Nation: Apocalypse Edition

Grim Fandango Remastered

Ultra Street Fighter 4

Castlestorm Definitive Edition

Exist Archive: The Other Side of the Sky

Akiba’s Beat

Nidhogg

Super Mega Baseball

Haha serio kto normalny opłaci abonament i kupi ds4 żeby zagrać w takie (pipi)?
Opublikowano

Co do tych którzy oczekują bomb na najbliższym E3 ze strony Microsoftu to radzę wstrzymać konie. Shannon Loftis  dyrektor Microsoft Game Studios powiedziała niedawno, że to czego nauczyli się w tej generacji to to, że po porażce Ryse, Quantum Break, czy Scalebound i Fable: Legends, czesto lepiej wyłożyć pieniądze na kilka mniejszych projektów niż finansować jedną olbrzymią grę o  budżecie kilkudziesięciu milionów dolarów.

W tym szalenstwie jest metoda, sek w tym ze Sony wydaje zarowno blockbustery jak i indyczkowate gierki jak nex machina. Milo jest zaprosic znajomych i pochwalic sie jakims AAA:D

Mniejsze gry beda mialy swoich fanow w dedykowanych tematach, ale nie beda mialy zadnego wplywu na sytuacje typu sprzedaz itp.

eh opacznie mnie zrozumiałeś

przecież to nie znaczy, że Microsoft zupełnie porzuci segment AAA, nikt przy zdrowych zmysłach nie zrezygnuje z takich gigantycznych i popularnych  IP jak Gears of War, Forza, a przede wszystkim Halo. Do tego wciąż kilka nieujawnionych projektów od studiów zewnętrznych triple A.

Chodzi o to aby znaleźć zdrową równowagę między świętą trójcą, nowymi grami AAA i mniejszymi grami AA. Równowagę której w lineupie Xboxa nie było od czasów 360-tki. 

Jednocześnie nie ma co ukrywać  to wciąż będzie za mało aby konkurować z rozpędzonym Sony,  które dodatkowo otrzymuje darmowe wsparcie od ksenofobicznych developerów z Japonii. Dlatego mówię, że nie ma co się spodziewać aby MS rzucil wyzwanie Sony na najbliższym E3.

Edytowane przez asax

Opublikowano

Co do tych którzy oczekują bomb na najbliższym E3 ze strony Microsoftu to radzę wstrzymać konie. Shannon Loftis dyrektor Microsoft Game Studios powiedziała niedawno, że to czego nauczyli się w tej generacji to to, że po porażce Ryse, Quantum Break, czy Scalebound i Fable: Legends, czesto lepiej wyłożyć pieniądze na kilka mniejszych projektów niż finansować jedną olbrzymią grę o budżecie kilkudziesięciu milionów dolarów.

W tym szalenstwie jest metoda, sek w tym ze Sony wydaje zarowno blockbustery jak i indyczkowate gierki jak nex machina. Milo jest zaprosic znajomych i pochwalic sie jakims AAA:D

Mniejsze gry beda mialy swoich fanow w dedykowanych tematach, ale nie beda mialy zadnego wplywu na sytuacje typu sprzedaz itp.

Akurat Sony nie ma nic wspólnego z Nex Machina. Jak już przytaczasz gry HMQ to Matterfall będzie lepszym przykładem, bo to IP Sony, czyli mała sprzedaż = nie wspieramy produktu.

Opublikowano

ELO KLAPY JAK TAM WCZORAJ GRAN TURISMO BEZ SERWERÓW PING ZMALAŁ URUS XDDDD

no na grzybach nie pogracie w to wykastrowane GT Sport, a miała być taka cudowna konsola w przeciwieństwie do tego always online tv tv tv xboksa ehhh

Opublikowano

Zgadnijcie o jakie grze pisze:

-Najlepiej sprzedający się exclusive na Playstation

-Wykastrowana z ficzerów dostępnych w poprzednich częściach

-Bez trybu kariery dla jednego gracza

-Zawartość wersji demo

-Kosztuje tylko 250 zł piękny kawalerze

Ładny upadek serii. 

Czekam na damage control 

Opublikowano

samochodziki xddd

Opublikowano

botow rodzice nie uczyli by sie nie smiac z uposledzonych?

Opublikowano

Zgadnijcie o jakie grze pisze:

-Najlepiej sprzedający się exclusive na Playstation

-Wykastrowana z ficzerów dostępnych w poprzednich częściach

-Bez trybu kariery dla jednego gracza

-Zawartość wersji demo

-Kosztuje tylko 250 zł piękny kawalerze

Ładny upadek serii. 

Czekam na damage control 

giphy.gif

Opublikowano

- bez połączenia z serwerem sobie nie pograsz

Nie kłam bocie! Można grać w samouczek :Coolface:

Opublikowano

Co do tych którzy oczekują bomb na najbliższym E3 ze strony Microsoftu to radzę wstrzymać konie. Shannon Loftis  dyrektor Microsoft Game Studios powiedziała niedawno, że to czego nauczyli się w tej generacji to to, że po porażce Ryse, Quantum Break, czy Scalebound i Fable: Legends, czesto lepiej wyłożyć pieniądze na kilka mniejszych projektów niż finansować jedną olbrzymią grę o  budżecie kilkudziesięciu milionów dolarów. 

Lista gier z ps4 na ps now ktore nawet można ograć na windowsie xD czekam na aplikacje do mojej lodówki

Jak na pierwszy rzut to całkiem okej

Killzone Shadow Fall

God of War 3 Remastered

Saints Row 4: Re-Elected

WWE 2K16

Tropico 5

F1 2015

Darksiders 2 Deathinitive Edition

Evolve

MX vs ATV Supercross Encore

Resogun

Helldivers

Broken Age

Dead Nation: Apocalypse Edition

Grim Fandango Remastered

Ultra Street Fighter 4

Castlestorm Definitive Edition

Exist Archive: The Other Side of the Sky

Akiba’s Beat

Nidhogg

Super Mega Baseball

HAHAHAHAHAHA, jak dobrze z samego rana przeczytać masakracje zielonego robactwa w wykonaniu... zielonego robactwa. Sami plują na siebie i jeszcze wmawiają sobie, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Brak dużych gier AAA potwierdzone od samego microsoftu, pozostaną indyczki i oczywiście haloforzagirsy. No ale jak nie ma dużych eksów, to zawsze można odpalić laptopa, zapłacić Kazowi i cieszyć się sztosami z PS4 w postaci Akibas Beat czy Saints Row xDDD wszystko w iście xboxowej rozdzielczości, do których przyzwyczaił się spencer. Ludzie, to jest zbyt śmiesznie :rotfl:

Opublikowano

Najlepszy multiplayer znowu na PlayStstion, Gran Turismo Sport lata świetlne przed konkurencja, a u zielonych co tam? Cofanie czasu jak dla daunow i oglądanie graficzki?

Oh wait, przecież jest gorsza niż w GT xD

Nawet mi was nie zal

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

to już jest ta przyszłość, gdzie wszystko jest always online i bez połączenia z serwerem POLYPHONY DIGITAL mogę sobie na główne menu popatrzeć?

Opublikowano

A doświadczenie uczy na przykładzie NFS always online, serwer kaput, nie ma grania, rozejść się. Zaorać ten system grania.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

ciekawe czy serwery gry wylacza tak samo szybko jak przy gt5 gdzie chwile po premierze szostki wymusili migracje xdd

Opublikowano

Co za wspaniałe czasy, kupujesz na płycie wersję demo za pełną cenę i z góry wiesz, że za 3-4 lata jak wysr,ają się już na tą grę przy premierze GT7 to płytę będzie można wyje,bać do kosza xD. A to wszystko od tego dobrego Sony, które uratowało nas od always-online Xboksa :fsg:

Opublikowano

Przecież to GT sprzeda się mizernie. Po 2 latach wyłącza i będziecie się mogli podetrzec.

Opublikowano

Najlepszy multiplayer znowu na PlayStstion, Gran Turismo Sport lata świetlne przed konkurencja, a u zielonych co tam? Cofanie czasu jak dla daunow i oglądanie graficzki?

Nawet mi was nie zal

8Si0EUR.png

ah ten SYMULATOR w 40 fpsach xD

Opublikowano

Co za wspaniałe czasy, kupujesz na płycie wersję demo za pełną cenę i z góry wiesz, że za 3-4 lata jak wysr,ają się już na tą grę przy premierze GT7 to płytę będzie można wyje,bać do kosza xD. A to wszystko od tego dobrego Sony, które uratowało nas od always-online Xboksa :fsg:

zbQvYEs.jpg

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ktoś tutaj w ogóle myśli o kupnie GT? :D

Opublikowano

Nawet mi was nie zal

8Si0EUR.png

ah ten SYMULATOR w 40 fpsach xD

45fps > robienie z gracza dauna
Opublikowano

Ktoś tutaj w ogóle myśli o kupnie GT? :D

Miliony ludzi kupi to gunwo obesrane, także nic z tym nie zrobisz, marka swoje zadanie odrobi. Tyle, że to janusze, samo hasło real driving simulator ciągnie jak lep do gnoja.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Te GT to jakiś port z PS3?

Opublikowano

Geometria budynków pamieta czasy PSXa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.